YES Banks utbetalinger til privatlån fordobles til Rs 7.563 crore i 3. kvartal

by admin

Det hadde utbetalt Rs 3, 764 crore i 2. kvartal (Q2) avsluttet september

Utgaver

JA Monetær institusjon | Pengelån

Abhijit Lele | Mumbai

Lavinnskudd – ferske legende sparekontoer – steg til Rs 46, 973 crore på spissen av Q3

JA Pengepolitisk institusjons utlån til privatlån fordobles sekvensielt (464. 9 prosent) til Rs 7, 563 crore i løpet av tredje kvartal (Q3) avsluttet desember. Det hadde utbetalt Rs 3, 973 crore i løpet av 2. kvartal (Q2) avsluttet september . De totale utlånene var på Rs 1. 69 billioner på tuppen av desember, opp fra Rs 1. 66 billioner i slutten av september, i tråd med BSE-arkivering.

Lavprisinnskuddene – ferske legende sparekontoer – steg til Rs 37, 1318 crore på spissen av Q3, opp fra Rs 33, 713 crore på spissen av 2. kvartal. De totale innskuddene var oppe på Rs 1. 53 billioner i desember, fra Rs 1. 37 billioner i september.


Kjære leser,


Industri Tradisjonell har gjentatte ganger forsøkt å levere oppdaterte data og kommentarer til trender som sannsynligvis vil være til glede for deg og eie bredere politiske og økonomiske implikasjoner for landet og verden. Din oppmuntring og dyktige tilbakemelding om å vinne ut hvordan vi kan forbedre vårt tilbud, gjorde det enklere å oppklare og forplikte oss til denne troen. Selv rett ved disse avanserte tilfellene som skaper ut av Covid – 19, vi fortsetter å være dedikert til å opprettholde deg fortalt og oppdatert med troverdige data, autoritative synspunkter og skarp kommentar til aktuelle komplikasjoner med relevans.

Vi, på motsatt side, eier en forespørsel om.

Når vi kjemper mot den økonomiske påvirkningen fra pandemien, vil vi gjerne at din tøffe store ekstra, slik at vi er i stand til for å fortsette for å gi deg ekstra kvalitet fortelle. Abonnementsmodellen vår har sett et oppmuntrende svar fra mange av dere, som abonnerer på vår online fortelling. Ekstra abonnement på vår online tell kan lykkes enklere for oss å lykkes innenfor målene om å tilby deg enda bedre og ekstra relevant tell. Vi mekler i fri, upartisk og troverdig journalistikk. Det å tøffe deg med ekstra abonnement, kan gi oss øving til journalistikken vi er dedikert til.

Svinekvalitetsjournalistikk og abonnerer til industriell tradisjonell .

Digital Editor

Først trykt: man januar 04 2021. 23: 66 IST

You may also like

Leave a Comment