YES Banks utbetalinger til privatlån fordobles til Rs 7.563 crore i 3. kvartal

by admin
yes-banks-utbetalinger-til-privatlan-fordobles-til-rs-7563-crore-i-3.-kvartal

Det hadde utbetalt Rs 3, 764 crore i 2. kvartal (2. kvartal) avsluttet september

Saker

JA Finansinstitusjon | Finansinstitusjonslån

Abhijit Lele | Mumbai

Innskudd med lav karakter – uvanlige legendariske økonomiske sparekontoer – steg til Rs 46, 973 crore ved stoppet av Q3

JA Finansinstitusjonens utbetalinger til detaljhandelslån ble sekvensielt fordoblet (100. 9 prosent) til Rs 7, 563 crore i løpet av tredje kvartal (Q3) avsluttet desember. Det hadde utbetalt Rs 3, 973 crore i 2. kvartal (2. kvartal) som ble avsluttet september. Hele lånene og forskuddene sto på Rs 1. 100 billioner kl. stoppet i desember, opp fra Rs 1. 69 billioner i slutten av september, i samsvar med BSE-arkivering.

De lavt innstilte innskuddene – uvanlige legendariske økonomiske sparekontoer – steg til Rs 46, 973 crore ved stoppet av 3. kvartal, opp fra Rs 35, 713 crore ved stoppet av 2. kvartal. Hele innskuddene var oppe på Rs 1. 53 billioner i desember, fra Rs 1. 35 billioner i september.


Kjære leser,


Industry Current har kontinuerlig forsøkt tyngende å gi oppdatert informasjon og kommentarer til trekk som er en hobby for deg og inneholder bredere politiske og økonomiske implikasjoner for landet og feltet. Din oppmuntring og sterke ideer om den gyldige metoden for å tøffe tilbudet vårt inneholder mest oppmerksomhetsfangende, fikk oss til å komme til bunns i og dedikasjon til denne troen sterkere. Selv i retning av disse kompliserte tidene som kommer opp fra Covid – 19, vi fortsetter å være forpliktet til å bevare deg kunnskapsrik og frem til nå med troverdig info, autoritativ utsikt og skarp kommentar til aktuelle komplikasjoner med relevans.

Vi inneholder likevel en henvendelse.

Når vi bekjemper pandemiens industrielle innflytelse, vil vi at du oppmuntrer deg ekstra, slik at vi er i en posisjon til å fortsette å gi deg ytterligere fordelaktig formidlingsmateriale. Vår abonnementsmodell har sett et oppmuntrende svar fra forskjellige deg, som inneholder abonnement på vårt online formidle materiale. Ekstra abonnement på vårt online formidle materiale kan mest oppsiktsvekkende oppmuntre oss til å gjøre målene om å tilby deg enda høyere og ekstra tilkoblet formidle materiale. Vi spesialiserer oss i gratis, storslått og troverdig journalistikk. Din oppmuntring via ekstra abonnementer kan oppmuntre oss til å praktisere journalistikken vi er forpliktet til.

Styrke fordelaktig journalistikk og abonnere på Bransjestrøm .

Digital Editor

Først trykt: man januar 2021. 23: 53 IST

You may also like

Leave a Comment