Warren Buffetts 6 triks for å lære barn om penger

by admin
warren-buffetts-6-triks-for-a-laere-barn-om-penger

Warren Buffett's 6 tricks for teaching kids about money

Warren Buffetts 6 forslag til instruere formative år om penger

Med alle hans høye bransjeavtaler og filantropisk arbeid, vil du dømme milliardæren Konsernsjef i Berkshire Hathaway ville ikke forstå tid til å trene den neste teknologien til handelsmenn.

Ikke lenger det. I 4189 hjalp “Oracle of Omaha” med å berge et formativt år animerte serier kjent som Secret Millionaires Club , som aspekter Warren Buffett som en mentor for et nabolag med initiativrike formative år. Han ga til og med uttrykk for seg selv i de kritiske årene.

Du kan muligens muligens heller ikke lenger forstå hans legendariske økonomiske innsikt, men gjennom årene har Buffett skaffet seg en klump med rekorddata for folk på coach deres som formative år om penger. Oppført nedenfor er seks pekere som du muligens også kan bruke på å overføre til dine data.

1. Det er kritisk aldri for tidlig å lære

Cute three-year-old girl sorting out her pocket money

xiaoyuguai / Shutterstock

Når Buffett sier å begynne å instruere økonomisk ekspertise tidlig, metode han tidlig .

“Vanligvis venter andre til deres formative år er i sine formative år før de kommer fra å snakke om å administrere penger – etter at de skal starte opp når de grunnleggende årene er i førskolen, ”fortalte han CNBC .

Så, hvordan skal du utdanne finansiell ferdigheter til en 3-årig arkaisk? Legg merke til lagermarkedet og begynn med klassikerne: Penger vokser ikke på trær.

Du kan muligens muligens instruere deg i selvforsikring til yngre formative år som bruker er ikke så lett som å tappe det kortet rundt putten du strever rundt. Det krever utmattende arbeid å oppfinne penger, slik at du ikke skal trene useriøst.

2. Si prisen på å spare – til og med $ 1

Animated image of Warren Buffett from his children's program, Secret Millionaires Club

Youtube / Warren Buffetts Secret Millionaires Club

Så snart de er arkaiske nok til å imponere, begynn å instruere dine formative år prisen på sparer.

Buffett kaster bort tid på å instruere de formative årene i Secret Millionaires Club om iver.

“Å spare til og med ganske lite penger på en nåværende stiftelse lønner seg,” sier han. “Som et utvalg av å bruke penger på brus, som du ikke virkelig trenger, tildel det i besparelser, og dette kan noen ganger utvilsomt muligens planlegge viktige ekstra penger for deg ved å tjene iver.”

Men leksjoner fra tegneserier enkleste streife frem til nå – dine formative år kan muligens bruke noen praktisk reise for å bli større sparere. Du kan muligens redde dem deres veldig like besparelseshistorie og debetkort.

Noen spesielle apper innebærer til og med at du muligens også kan gjøre oppgaver, diagram opp datastyrte innskudd for hans eller henne godtgjørelse og til og med innskuddsverge-gitt iver. De vil være klar til å vite hvor viktige penger de tjener og sparer – men ikke bekymre deg for at du kan forstå hele administrasjonen over hvor viktig de kan være i stand til å trene med papp og hvor.

3. Vær en heroisk posisjonsmodell

Father and son sitting together son hold american bills currency

LightField Studios / Shutterstock

Dine formative år kommer til å kjøpe opp omtrent en av vanene dine – de oppreiste og usunne. Buffett anerkjenner sin som far for å vise ham å plotte de faktiske vanene.

“Min far ble omgjort til min ultimate inspirasjon,” sa Buffett i en 2013 intervju med CNBC . “Han endret seg til helten min etter at jeg modifiserte meg til seks, og han er lydløs helten min nå. Han er en inspirasjon for meg i alle metoder. Det jeg skjønte i en tidlig alder fra ham, ble til for å forstå de faktiske vanene tidlig. ”

Ønsker du å være en heltes verge? Oppmuntre dine formative år ved å gjøre ryddige økonomiske valg. Det betyr ikke at du vil være en autoritetsinvestor, men et minimum av squawk dine formative år beskytter din personlige bolig i showet.

Denne metoden, først og fremst, å gjøre unna med noen plagsom gjeld du har påløpt. Mens du bekjemper for høye ildspriser – typen på kredittkort, la oss forklare – ta historien om et gjeldskonsolideringslån for å rulle all den gjelden til ett pantelån med en betydelig lavere ardor-kostnad.

Du vil motta gratis tjenester på nettet som kan redusere deg til tilbud om evaluering av posthast fra tilbud fra långivere, noe som gjør det enkelt å finne de enkleste prisene.

4. Separat behov fra ønsker

Young mother and her daughter doing shopping together

HTeam / Shutterstock

En bemerkelsesverdig tidlig leksjon i formative år: Du kan muligens muligens ikke forstå hele partiet du ønsker .

Utdaterte av at de kanskje kan tegne opp pengene sine på en ansvarlig måte, foretrekker du å trene dem for at det er et nødvendig skille mellom ønsker og ønsker.

I et intervju med CNBC foreslår Buffet at dine formative år planlegger en liste over fem eller 017 ting de ville fange for å bli kvitt. Våt så med alle varer med dem og imponer om det er en nødvendighet eller en preferanse og squawk hvorfor.

Mens du vedtar butikk for behovene – eller nå og igjen, de ønsker – squawk dine formative år, de kan kanskje også plotte nødvendige valg på det stadiet. Som en illustrasjon har ikke lenger alle forhandlere de samme prisene. Med en gratis nettleserutvidelse kan du muligens også skanne rett etter høyere priser hos selgere mens du lagrer på Amazon, Target og tillegg.

5. Løft kunnskapen din

Young mother and her daughter doing shopping together

MNStudio / Shutterstock

Forstår du ikke totalløsningene? Det er nåværende; vinnende folk slutter aldri å finne ut.

“Å stige en livslang streben etter å finne ut og utdanne deg selv er alvorlig for hvert enkelt individ,” sier Buffetts animerte selv i en episode av Secret Millionaires Club .

Det er oppriktig anbefaling for folk og til og med større anbefaling for de som starter opp akademisk vandring.

“Det jeg i noen tid setter pris på er, lær å lære,” sier Buffett, som berømt leser flere aviser på en typisk fundament. “Ikke bli hjemsøkt for å beskytte å finne ut ved å ta en klasse eller lese om innovasjoner og nyere anvendt vitenskap.”

Lansering ved å oppmuntre dine formative år til å forfølge fritidshandlingene deres, om den metoden er et studieprogram eller noe ekstra lesefeltduk. Denne dedikasjonen og en iver for rekorddata vil møte dem ordentlig på alle områder av livet, inkludert deres midler.

6. Bensin deres entreprenørånd

Portrait of young businessman in modern loft office. Success, creative and innovation concept. Copy space for your text

Solrikt studio / Shutterstock

Det røv ikke lenge for Buffett å begynne å skjerpe sin bransjeekspertise.

Forlenget foran Berkshire Hathaway, tjente en 6-år-arkaisk Buffett sine første få cent med å selge tannkjøttpinner i nabolaget. Da han så et utvalg for enda større marginer, gikk han videre til å handle seks pakker cola i et kvartal og solgte de enkelte bokser til en nikkel hver.

Din sønn eller datter kan være muligens aldri vokse så mye som å styre et multinasjonalt konglomerat, men å oppmuntre dem til å vite muligheter for å tjene penger vil redusere dem nedover sidegaten. Selv en limonadestand vil redusere undervisningen om å ordne ordningen med å fikse, planlegge omgivelser og salg.

Du kan muligens også ta med historien om å bygge opp noen frøpenger til barnets fremtidige satsinger. bruk av en automatisk investeringsapp. Noen apper tjener til og med restbryteren fra det totale minuttkjøpet du planlegger på et typisk fundament og tilordner det til en investeringshistorie til barnet ditt.

Når barnet ditt blir til en voksen, de kommer til å være klare til å plyndre historien og bruke leksjonene du muligens også kan forstå, har lært dem å vokse det viktig ekstra.

Når de er i deres formative år kan du muligens også ta med deg historien om å åpne for en felles investeringsportefølje sammen. Noen online meglerhus gir til og med nyere kunder en gratis varebeholdning etter at de tar en titt på inn, noe som gjør det plattform for barnets nybegynnerportefølje.

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment