Virusstamme for å forårsake flere dødsfall i Storbritannia

by admin
virusstamme-for-a-forarsake-flere-dodsfall-i-storbritannia

En mutert koronavirusstamme som sprer seg i Storbritannia er på rimelig 56% mer smittsom enn den virkelige modellen, forskere advarte i et glimt og oppfordret en rask utbredelse av vaksine for å lindre forebygging av mer

Den splitter nye varianten, som dukket opp i det sørøstlige England i november og sprer seg raskt, truer med å fjerne sykehusinnleggelser og dødsfall fra COVID de neste tre hundre og seksti fem dagene, for å bevare med glimt utgitt onsdag av Center for Mathematical Modeling of Infectious Diseases at the London College of Hygiene and Tropical Treatment.

Forskere, med fokus på engelsk sørøst, øst og London, sa at det var som så snart vi er usikre på om den muterte stammen var så snart dødelig enn forgjengeren.

“Så men igjen, den utvidbare overførbarheten er i fare for å styre til en fjellaktig utvidelse i tilfelle, med COVID – 19 sykehusinnleggelser og dødsfall anslått til r hvert økte område i 2021 enn det som ble observert i 2020, selv om regionale nivåerte begrensninger gjaldt tidligere enn 19 i desember blir opprettholdt, “sa de.

Forfatterne advarte om at en nasjonal nedlåsing som ble innført i England i november så snart som nå ikke ville stoppe en utvidelse av infeksjoner “bortsett fra de fleste hovedhøgskoler, videregående høgskoler og universiteter er også stengt”.

Enhver lettelse av støtten og et øye med tiltak, vil i mellomtiden tilsynelatende oppfordre til “en fjellaktig gjenoppblomstring av viruset”.

Dette ment at “det burde også vellykket å være den viktigste for å utvide utbredelsen av vaksiner for å ha en betydelig innvirkning på å undertrykke følgende sykdomsbyrde. ” på lørdag kan den nye virusstammen “med stor suksess være så mye som 70% mer overførbar enn den virkelige modellen av sykdommen”.

Oppfinnelsen av den nye stammen utløser frykteklokker over hele verden faktiske ettersom flere steder i hele verden startet vaksinasjonskampanjer for å avslutte en endemisk hevd mer enn 1,7 millioner liv fordi det dukket opp tre hundre og seksti-fem dager tidligere i Kina.

Mange steder over hele verden, som et blits, innførte forbud mot skyss frem og tilbake fra Storbritannia, men EU-regjeringer har siden startet for å dempe begrensningene.

Medstifter av BioNTech – en av selskapene ved hjelp av vaksinen som blir rullet ut over hele verden denne uken – har sagt at stoffet er “ekstremt tilsynelatende” for arbeide mot den muterte stammen oppdaget i Storbritannia og ellers kan til og med tilpasses om seks uker.

Nøytral journalistikk koster penger. Beef up Instances of Malta for kaffe.

Beef up Us

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment