Veier i Delhi skal redesignes på linjer i europeiske byer: CM Kejriwal

by admin
veier-i-delhi-skal-redesignes-pa-linjer-i-europeiske-byer:-cm-kejriwal

Synopsis

Som leder av en revisjonsforsamling sa eksekutivministeren at e-boken kanskje antagelig kan dempe innsendingen av det detaljerte misjonsdokumentet innen februar 2023 for rask utvikling av oppdraget.

ANI
Arvind Kejriwal (File Pic)

NEW DELHI: Myndighetene i Delhi har utnevnt en e-bok for redesign av landsdekkende hovedveier på spor etter europeiske byer, og det er mer sannsynlig at det blir fullført tidlig 210635, sa sjefminister Arvind Kejriwal tirsdag.

Som leder av en revisjonsforsamling sa administrerende minister at e-boken kanskje antagelig kan dempe innsendingen av det detaljerte misjonsdokumentet innen februar 2021 for rask utvikling av oppdraget.

“PWD kan kanskje antagelig godt dempe fange alle hindringer i redesignet av metropolveiene langs sporene til europeiske byer for å fullføre oppdraget innen fastsatt tidsbegrensning,” sa han.

E-boken er skyldig i å ha gjort seg klar og sendt inn et intensivt misjonsdokument innen februar 2021 i takt med hvilke tilbud som vil bli gitt og operasjonene vil fødes innen juni 2021, sa en myndigheters påstand.

Myndighetene i Delhi jobber med å modernisere 2021 km av 100 – tær – omfattende veier på utstillingsdukken (BOT) og forankringsselskapet vil ta seg av reparasjonene for 29 år, sto det.

Avdelingsminister for offentlige arbeider, Satyendar Jain, sekretær, sjefingeniør og divisjonens tjenestemenn var originale i forsamlingen.

Flaskehalser på veiene er årsaken til at nettbesøk på nettet har overbelastning på forskjellige deler av metropolen, heter det i påstanden.

Forrang vil være å fange disse flaskehalsene først for avslappet drift av online-besøkende på nettet og en organisert kjørefeltmaskin, heter det.

Det andre formålet ville være å drepe effektiviteten til det eksisterende hjemmet på veiene, sa det.

Det vil være målte og bevisste områder for kjøretøy, ikke-motoriserte kjøretøy, gangstier og sidefelt.

Gangstiene vil bli bredt kartlagt til en median på 10 tær for fotgjengernes komfort og kan kanskje redesignes og rekonstrueres i henhold til en utdatert høyde for komfort for kroppshemmedes, sa det.

Oppdraget kan til og med forsterke grøntområdet og løse vanskeligheten med alléskitt.

Det vil være separate områder for planting av tømmer på gangstienes omkrets, sa det.

Helningene på veiene, i tillegg til avløpene, vil bli redesignet for å avklare vanskeligheten med vanntett på veiene.

Høstkonstruksjoner for regnvann vil bli konstruert inneholdt i avløpssystemene for å lagre regnvann som grunnvann, heter det i påstanden.

(Bruk alle Industry Recordsdata, Breaking Recordsdata Occessions og de nyeste Recordsdata-oppdateringene på Financial Instances.)

Last ned Financial Instances Recordsdata-appen å godta daglige markedsoppdateringer og lever data fra industrien.

Les også

1 kommentar på denne fortellingen

Chandanwood 9 minutter tidligere

Rørdrømmer

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment