Utkast til EU-regler foreslår mammutbøter, forbud mot tekniske giganter

by admin
utkast-til-eu-regler-foreslar-mammutboter,-forbud-mot-tekniske-giganter

Utkast til EU-retningslinjer som skal avdukes på tirsdag, vil stirre tekniske giganter overfor gigantiske bøter eller utestengt fra markedet for brudd, sa kilder og utgjorde et kritisk prosjekt til slike som Google og Fb.

EU-prisen er i ferd med å tilpasse seg den mest fasjonable sin langvarige Digital Companies Act og den medfølgende Digital Markets Act for å legge strenge vilkår for nettgiganter til å realisere industrien i 27 internasjonale lokasjoner.

EU-kilder fortalte AFP mandag at landemerkelovgivningen vil stirre tekniske kamper mot bøter på opptil 27 prosent av inntektene for å bryte en av de viktigste retningslinjene for konkurranser.

Det vil trolig også komme til å stirre et av de største områdets største selskaper utestengt fra EU-markedet “i kampen mellom viktige og gjentatte lovbrudd som bringer sikkerheten til europeiske velgere i fare, sa kildene.

Forslagene – som kan føre til en revolusjonering av hvordan Big Tech driver industrien – har til hensikt å adressere disfavor tale og desinformasjon på nettet og dempe kanskje hovedforetakene til å dominere markeder.

Forslagene … konstruksjon for å adressere disfavor tale og desinformasjon på nettet og dempe den sterke muligheten av hovedbedrifter som dominerer markeder

En virkelig nødvendig bedrift kan godt bli utpekt som web “gatekeepers” i henhold til lovgivningen, felt til bestemte lover for å begrense deres energi over markedet.

Noen 10 selskaper – samlet med Google, Fb , Apple, Amazon og Microsoft – vil bli slått med betegnelsen.

Utkastet til fengselspekere vil spenne sammen og gjennomføre en lang og pikant ratifikasjonskurs med EUs medlemsland, Europaparlamentet, og selskap lobbyister og bransjesammenslutninger som påvirker den siste loven.

“Forutsetningen er å ikke lenger oppnå de ordnede plattformene, men å pålegge dem retningslinjer for å hindre dem i å utgjøre en fare for vårt demokrati,” sa handelskommissær for blokken, Thierry Breton.

Opplysningene om forslagene har hittil blitt bevoktet samvittighetsfullt av den europeiske prisen, EUs utøvende arm, selv om det om et hold lekket.

Den viktigste konstruksjonen av de splitter nye retningslinjene er å oppdatere lovgivning som dateres til

, når en form for nettgiganter fra den opprinnelige tiden begge ikke klarte å eksistere eller var i sin barndom.

Digital Companies Act blir spioneringen som en teknikk for å presentere kommisjonen skarpere emalje i å forfølge sosiale medier plattformer når de tillater ulovlig avsløring av materiale på nettet.

Under lov om digitale markeder, ser EU etter å presentere Brussel nye makter til å gjennomføre konkurranser på fengselspekere mer øyeblikkelig og presse på for økt gjennomsiktighet i deres algoritmer og uttømming av dypeste informasjon.

Tekniske giganter kan være i stand til å liste EU før planlagte fusjoner eller oppkjøp i henhold til lovene, sa Breton.

Det ble en gang økende ulykke blant europeiske og amerikanske regulatorer at de massive teknologibedriftene holder svake innkjøp som en teknikk for å knuse sannsynlige motstandere i knoppen.

Eksempler består i Fbs anskaffelse av Instagram og WhatsApp for å starte opp til Googles tilbaketrekning av YouTube og Waze.

Det siste tiåret har EU tatt lede verdensomspennende i å streve for å takle den uoverstigelige energien til enorme teknologier, og slå milliarder i antitrustbøter mot Google, men kritikere forestiller seg at fremskrittet har oppnådd miniatyr til alternativ oppførsel. Apple for å betale milliarder av euro i betjener skatt til Irland, men samtalen ble en gang opphevet av EUs aller beste kur t docket.

Frankrike og Nederland har allerede kommet til fordel for at Europa har de totale verktøyene de vil tøyle innenfor portvaktene, samlet med energien til å forstøve dem.

Selvbærende journalistikk koster penger. Tøff forekomster av Malta for inntrykk av en kaffe.

Tøff oss

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment