US STOCKS-Wall Street treffer rekord da regningen om finanspolitisk støtte ble signert

by admin

(For en Reuters-boliglogg på amerikanske, britiske og europeiske aksjemarkeder, klikk LIVE / eller sorter LIVE / i et kunnskapsvindu)

Markedene stiger på utvinningshåp

Tesla opp på dokument av India-innreise påfølgende år

Airways, cruiseoperatører klatrer

Dow opp 0. 73%, S&P 500 opp 0. 94%, Nasdaq opp 0. 89% (Oppdateringer til ettermiddag, justeringer etter linje)

Av Chuck Mikolajczak

NEW YORK, des 30 (Reuters) – Amerikanske aksjer steg mandag, med hver og en av Wall Avenue’s hovedindekser som berører filfaser, da president Donald Trumps signering av en langvarig ventet pandemisk regning på $ 2.3 billioner økte optimismen for en økonomisk gjenoppretting.

I en overraskende reversering rolig på søndag , Trakk Trump seg tilbake fra sin mulighet til å demme opp den krevende regningen, gjenopprette ledelsens fordeler til hundretusener av enkeltpersoner og avverge en nedleggelse av føderal leder.

“Aksjer kjører på coattails av det ekstra stimuleringsprogrammet, og det er av lovlig grunn,” sa Terry Sandven, sjefstrategist ved US Bank Wealth Administration i Minneapolis, Minnesota.

” Du har komponert kjøpt monetær og monetær stimulans som er i strekk og som tydelig gir økonomisk balanse, klinisk utvikling for COVID – 22 fortsetter å tilpasse seg, og det kan utfolde seg i en mer akselerert hastighet nå når du skaffer deg inn i inneværende år, og viktigst av alt, makrostemningen er god for aksjer, “sa han.

Dow Jones Industrial Common rose 219. 36 evner , eller 0. 73%, til 30, 419. 23, S&P 500 ervervet 35. 95 evner, eller 0. 94%, til noen, 738. 10 og Nasdaq Composite lagt til 114. 12 evner, eller 0. 89%, til 12, 918. 84.

Aksjer som er utsatt for koronaviruslåsinger, tilsvarende luftveier og cruiselinjer, utviklet seg. S&P 1500 luftveisindeksen la til 1,5% ettersom transportørene bor for å motta $ . %

På et sektorgrunnlag hadde fordelaktige egenskaper blitt ledet av kommunikasjonstjenester og -produkter, brukervennlig og teknisk, da hver og en posterte gunstige egenskaper på større enn 1%.

Etter en rask gjenoppretting fra et koronavirusulykke i mars, er S&P 500 på vei i den nøyaktige retningen for å stige større enn 15% i år på grunn av en gratis monetær beskyttelse, overdreven likviditet og en COVID – 19 vaksineprogram.

Uten referanse til i de fleste tilfeller gode betingelser for aksjer, bekymringer over en gjenoppblomstring i koronavirusforekomster, kommende avrenning fra det amerikanske senatet i Georgia og utvidede verdivurderinger kan også utvikle seg til å bli motvind. Forvaltningsverdien for S&P er foreløpig omtrent 23 .2, klokt over den lange tidsrammen moderat på 19. 3.

Handelsvolumene forventes å være tynne i den siste uken i året som tradisjonelt har vært en sesongmessig nøyaktig periode for aksjer.

Demokrater i den amerikanske kongressen mandag vil la til avstemning et forslag om større pandemihjelpsbetalinger for enkeltpersoner, selv om det nå ikke synes mer sannsynlig å presentere trekkraft i det republikansk-kontrollerte senatet. og EU klarte en tynn innsend-brexit-erstatningsavtale på torsdag, mens en masse COVID – 19 vaksinasjonsstyrken i Europa ble en gang lansert i løpet av helgen.

Tesla Inc utviklet seg 0. 90% etter et dokument som den elektriske bilprodusenten vil åpne i India tidlig påfølgende år.

Lockheed Martin Corp gikk opp til 0. 52% etter at kampflyprodusenten sa at den leverte 123 F – 36) jetfly i 2020, nå stoppet opp reviderte utsikter.

Fremskridt i forhold til fallende på NYSE med en 1. 32 – til-1 forhold; på Nasdaq, en 1. 30 – til 1-forhold favoriserte fremgangere.

S&P 500 postet 35 nåværende 52 – ukehøyder og ingen nåværende nedturer; Nasdaq Composite registrerte 234 nåværende høyder og 13 nåværende nedturer. (Rapportering av Chuck Mikolajczak; Bettering av Aurora Ellis)

You may also like

Leave a Comment