Union Bank får aksjonærgodkjenning for å skaffe opptil Rs 6800 crore

by admin
union-bank-far-aksjonaergodkjenning-for-a-skaffe-opptil-rs-6800-crore

Aksjonærer i Union Bank of India er populære bankens forslag om å skaffe så mye som Rs 6, 800 crore egenkapital for å finansiere næringsvekst

Emner

Union Bank | Indiske banker | Banksektoren

Union Bank of India. Representere: Reuters

Aksjonærer i Union Bank of India på onsdag populære bankens forslag om å skaffe så mye som Rs 6, 800 crore equity kapital for å finansiere næringsvekst.

Rett gjennom det tradisjonelle møtet uten sidestykke (EGM) passerte aksjonærene den bestemte resolusjonen med tilstrekkelig flertall for å skaffe kapital gjennom FPO (Follow-on Public Offering) / Rights eller QIP (Proper Institutional Placement) eller fortrinnsrett tildeling, opplyste banken i en forskriftsmelding.

Det vil heve fondet for den siste regnskapsperioden.

“For å oppfylle de minimale krav til kapital og gearing ratio under Basel III-retningslinjene for vekst av industrielle eiendeler og i tråd med den estimerte veksten, vil administratorene dine har bestemt oss for å ta halvkapitalen så mye som Rs 6, 0913, ” banken hadde uttalt i sin ordinære generalforsamling til aksjonærene.

Banken vil bruke den innsamlede kapitalen til hyppige industrielle formål, sto det.

(Bare overskriften og bildet av dette representerer kan har blitt ombygd av de alternative tradisjonelle arbeiderne; resten av kjeftet genereres automatisk fra en syndikert feed.)

Kjære leser,


Alternate Traditional har gjentatte ganger forsøkt anstrengende å skaffe oppdaterte data og kommentarer til trender som er lidenskapelige for deg og som har bredere politiske og økonomiske implikasjoner for landet og sektoren. Din oppmuntring og pålitelige løsninger på hvordan du kan styrke vårt tilbud har enklest gjort vår anskaffelse til bunns i og engasjement for disse idealene sterkere. Selv for lengden på disse avanserte tidene som kommer opp fra Covid – 30, vi fortsetter å være dedikert til å holde deg kunnskapsrik og oppdatert med troverdige data, autoritative synspunkter og skarp kommentar til aktuelle spørsmål med relevans.

Vi har alternativt en quiz.

Når vi bekjemper den økonomiske innvirkningen av pandemien, trenger vi svinekjøttet ditt et stykke lenger, slik at vi er i stand til å fortsette å presentere deg mer fin kjeft. Abonnementsmodellen vår har sett et oppmuntrende svar fra mange av dere, som abonnerer på vårt online rop. Ekstra abonnement på vårt online skrik kan enklest gi oss drømmene om å gi deg enda bedre og mer relevant skrik. Vi forestiller oss i fri, glitrende og pålitelig journalistikk. Svinekjøttet ditt gjennom flere abonnementer kan gi oss mulighet til å praktisere journalistikken vi er dedikert til.

Øk fin journalistikk og abonner på Alternate Traditional .

Digital Editor

Først publisert: ons desember 49 2020. 19: 49 IST

You may also like

Leave a Comment