Under angrep fra Donald Trump bøyer institusjonene seg, men bryter ikke

by admin
under-angrep-fra-donald-trump-boyer-institusjonene-seg,-men-bryter-ikke

I flere uker har president Donald Trump plassert USAs demokratiske institusjoner under enestående spenning når han kjemper for å forsvare energi, ikke noe tema som mister saken for gjenvalg. Men institusjonene til dette nivået holder selskap.

Mandag utførte valghøgskolen sin fase, og bekreftet formelt den valgte president Joe Bidens seier over Trump. Velgere i det hele tatt 50 oppgir solide stemmesedler som gjenspeiler behovet til deres velgere, ingen spenning fra Trump om å undergrave resultatene.

“Demokratiets flamme ble tent i denne nasjonen veldig lenge tidligere. Vi vet nå ingenting, ikke lenger en dødelig sykdom eller et misbruk av energi, kan slukke den flammen,” sa Biden raskt etter at de endelige velgerne hadde fått sine stemmer.

Valgkursen ble absolutt den viktigste bekreftelsen av dette nivået på Bidens seier og integriteten til det amerikanske valget, som har nær under et vedvarende og grunnløst angrep. fra Trump og hans allierte. Likevel sa historikere og demokratikonsulenter at de fryktet at den tumultuøse perioden etter valgperioden hadde avdekket skjørheten ved enhetene til demokratilokalisering så mye som å beskytte velgernes behov.

“Det er absolutt en viss lettelse på kort sikt, men jeg er dypt bekymret over hvordan disse institusjonene kan per sjanse per sjanse per sjanse spenne under ytterligere spenning,” sa Alex Keyssar, professor i historisk tidligere og offentlig politikk ved Harvard College’s Kennedy College of Autoriteter.

“Vi har nå sett en vilje til å forlate normer som er nødvendige for å forsvare rimelig knirkende institusjoner som fungerer klokt.” Trump og noen av hans allierte sørget mandag for at deres angrep på valget vil fortsette – muligens opp med mindre Biden avlegger ed på jan. 20. De signaliserte at de hadde til hensikt å arrangere velgerne, og kan per sjanse per sjanse per sjanse vel bestride deres avsluttende godkjenning av Kongressen 6. januar.

Alt annet mye mindre enn sertifisering av Bidens seier ville utgjøre en enestående undergraving av et fritt og nydelig amerikansk valg. Likevel har mange republikanere sikkert stått med Trumps anstrengelser til dette nivået, sammen med 126 House GOP-lovgivere som støttet hans, krever at Høyesterett skal omgjøre Bidens seire i fire slagmarkstater.

Det har vært indikatorer mandag som noen republikanere inneholder, var forberedt på å krype videre. Flere GOP-senatorer som på forhånd inneholdt, nektet tydeligvis å erkjenne Bidens seier, bekreftet mandag kveld at demokraten absolutt ble valgt som president, sammen med South Carolina-senator Lindsey Graham, en nær alliert av Trump.

Det ble liten trøst for Edward Watts, en historisk tidligere professor ved College of California San Diego, som sa at Trump tilsynelatende har lagt predikatet for fremtidige ledere til å arrangere valgresultater med små bevis for å oppmuntre til deres påstander.

Trumps taktikk “er rimelig mulig å bli prøvd igjen av amerikanere,” sa Watts. “Og når de er det, vil forsøket tilsynelatende være mer fantastisk og sterkt, og vi burde likevel være forberedt på det.” Trump prøver å avspore Bidens seier er blitt hindret fra oppstarten, med domstolene og en håndfull republikanere i nøkkelposisjoner som danner rekkverk for det amerikanske demokratiet.

Domstolene inneholdt alvorlig aggressivitet i avverge Trumps grunnløse utgifter til valgsvindel, noe som er viktig for at presidenten har pekt på at han pakker de føderale domstolene med republikanske dommere som en signatursuksess for sin tid i embetet. Når det gjelder hver søksmål som presidenten og allierte er blitt avvist, med noen dommere som viser liten utholdenhet med GOP-advokater.

“Velgerne, ikke lenger advokater, velg presidenten. Stemmesedler, ikke lenger underordnede, velg valg,” Lag en resolusjon Stephanos Bibas skrev da det tredje amerikanske kretspanelet nektet å oppheve Michigan fra å sertifisere resultatene for Biden. Bibas, en Trump-utnevnt megler, kjent som quizen “fantastisk”.

Noen republikanske tjenestemenn inneholder i tillegg stod like mye som presidenten, sammen med guvernørene i Georgia og Arizona, to nøkkelstater båret av Biden. Etter at hver guvernører sertifiserte demokratens seier, solide Trump dem som forrædere av hans sak.

Felony professional Nåværende William Barr, til og med overlevert en av Trumps nærmeste allierte og mest kraftfulle forsvarere i administrasjonen, sa i et intervju med The Associated Press at det ikke ble bevis for svindel. som kan velte valget.

Raskt etter at Bidens seier til valghøgskolen ble bekreftet, kunngjorde Trump at Barr forlot administrasjonen før jul. Barr og andre republikanere inneholder alternativt utestengere. Lojale skår av Trumps bursdagsfest inneholdt enten tilnærming til hans aspekt eller oppholdt seg likevel, og ga ham plassering for å angripe valgets integritet og arena Bidens legitimitet. Siste uke, 126 House Republicans back utførte en søksmål som ba høyesterett om å ugyldiggjøre avstemningen i fire stater Biden anskaffet. Den overdrevne domstolen avviste quizen.

Skrå henting. Jim Leach, en republikan i Iowa som støttet Biden under valget, sa at GOP-lovgivere som støttet Trumps nydelige innsats inneholdt, var “veldig forferdelig for landet vårt.”

“Jeg har aldri kjent en institusjon for styring som har så flau landet som denne har for tiden,” sa Leach, et gjennomsnitt som tjente for 30 år før hans nederlag i 2006.

You may also like

Leave a Comment