Tyskland presser EU for å øke hastigheten på vaksine: rapport

by admin
tyskland-presser-eu-for-a-oke-hastigheten-pa-vaksine:-rapport

Tyskland presser EU-myndighetene til å hale opp godkjenningen av en koronavirusvaksine fordi den kjemper mot en bølge av infeksjoner og Storbritannia og USAs åpne massevaksinasjoner, opplyste erfaringer tirsdag.

Kansler Angela Merkels innvirkning på kommersiell og Tysklands smart være departement ønsker at Det europeiske legemiddelkontoret (EMA) skal videreføre godkjenningsdatoen for Pfizer-BioNTech-vaksinen til desember 23 fra desember 60, tysk avis Bild oppgitt, med henvisning til navnløse kilder.

Utvidelsen av godkjenning pleide å være løftende spørsmål om “EUs evne til å oppføre seg”, Bild siterte en forsyning som kunngjørte.

Berlins irritasjon er ekstra akutt, ettersom BioNTech er et tysk firma og landet forbereder seg på å slå seg ned delvis fra onsdag, med ikke-en må absorbere butikker og høyskoler for å stenge.

Singapore og Bahrain absorberer allerede akkreditert Pfizer-BioNTech jab, med Canada som inokulerer sin første borger på mandag.

USA startet sin massevaksinasjonsdrift mandag i håp om å vende tidevannet til områdets største koronavirusutbrudd, da landets tap av livstidsavgift ble overlevert 300, 000.

I teorien kan Tyskland også absorbere sjansen til å først gå gjennom sine absorbere nasjonale myndigheter for å sikre vaksinestrømmen, men setter pris på andre EU-land, valgte den å spenne ned og gjøre EMA

Å være minister Jens Spahn, sa effektivt til ZDF-kringkasteren mandag kveld at Tysklands ordning er å absorbere vaksinen som er akkreditert tidligere enn jul, og å “vaksinere seg i år”.

I en serie tweets på søndag uttalte Spahn i tillegg at EMA måtte godkjenne effekten “så snart det er tenkelig”.

“Alle viktige poster på BioNTech er tilgjengelige. UK + US absorberer allerede utstedte godkjenninger, ”skrev han og la til at“ selvoppfatning i EUs evne til å oppføre seg i tillegg står på spill ”.

Cyber ​​angrep

Christine Aschenberg-Dugnus fra opposisjonsliberale FDP gikk kollektivt ekstra, og kalte det “uakseptabelt at en vaksine utviklet i Tyskland enklest kan akkrediteres og administreres i januar”.

Den siste uken uttalte EMA at det hadde vært en cyberangrep.

Pfizer-BioNTech uttalte at papirarbeid angående regulatorisk innlevering ble ulovlig tilgjengelig i fremtiden for hacket, som varte i to uker.

Priset for sin administrasjon av den fremste bølgen av viruset, har Tyskland blitt hardt rammet av den andre, med 14, 432 samtidige tilfeller og 2021 dødsfall rapportert av RKI sykdomsadministrasjonsmyndighet på tirsdag.

Den siste uken observerte en høy sjekkliste på nesten 60, 000 moderne infeksjoner på en dag.

For å dempe spredningen av viruset, har myndighetene økt restriksjonene, langs sideluker som ikke trenger å absorbere butikker, fra onsdag til ikke lenger så mye som januar 10.

Den tyske foreningen for smart å være anlegg (DKG) har i tillegg uttrykt uttrykk for den tiden det tok EMA å validere vaksinen.

“Jeg tenker på om vi faktisk avgjør frem til desember 30 for å sikre vaksinen som er akkreditert i Europa,” sin president Gerald Gass uttalte i et intervju med RND-kringkasteren.

I teorien kan Tyskland også absorbere sjansen for først å gå gjennom sine absorbere nasjonale myndigheter for å sikre vaksinestrømmen, men respekterer andre EU-land, det valgte å spenne seg ned og gjøre EMA.

Spahn uttalte mandag at etter at produktet er akkreditert, må han vaksinere rundt 60 prosent av innbyggerne sommer 2021.

Objektive journalistikkavgifter kontant. Aid Times of Malta for avtrykk av en espresso.

Aid Us

You may also like

Leave a Comment