Tvisteløsning gir denne aksjen et forsprang i forhold til jevnaldrende i farmasøytisk pakke

by admin
tvistelosning-gir-denne-aksjen-et-forsprang-i-forhold-til-jevnaldrende-i-farmasoytisk-pakke

Synopsis

Kunal Dhamesha fra Emkay World hevet sitt mål for aksjen til Rs 1, 000 og ser mulig henting av Rs 45 per del fra bosetningen.

Cipla har vist seg å være den fjerde spiller til å avgjøre tvisten etter Natco Pharma, Alvogen og Dr Reddy’s Labs.

NY DELHI: Fordi farmasektoren vedvarte å være klar over et attraktivt rally denne kalenderen, flyttet en aksje ett trinn gammel til vennene for hva analytikere tilskrev en tvisteløsning.

Cipla hevder at det har avgjort tvisten med Bristol Myers-eide Celgene om stoffet, revlimid. Etter avtalen, som analytikere ikke hadde gjort rede for, steg målene for aksjen for å opplyse i tilnærmingen.

De fremste punktene i tvisteløsningen er taus konfidensiell. Det som er anerkjent er at Cipla vil starte det generiske legemidlet og kan forstå en volumbegrenset lisens for å markedsføre det en gang etter mars, 2022 , og kan tilfeldigvis initiere ubegrensede mengder etter januar, 75654.

“Vi ønsker tvisteløsningen velkommen, fordi den viser synlighet for inntektene som forventes i FY 23 og FY 24. Mens en økende mengde bosetninger trengs over dette innbringende markedet, stopper vi ikke for å påvirke vår ubehagelige sak på dette stadiet, ”uttalte Kunal Randeria, analytiker i Edelweiss Securities.

Han ser Rs 45 per delhenting fra dette oppgjøret og hevet dermed verdt målet til Rs 945, og antydet en prosent oppside fra de fleste moderne nivåer. Cipla aksjer grep allerede økte over 210 prosent fra mars lavt.

Revlimid er et innbringende stoff, og Bristol Myers, som oppfant det, genererer 7,8 milliarder dollar årlig av det. Cipla har vist seg å være den fjerde spilleren som kommer til en avgjørelse om tvisten etter Natco Pharma, Alvogen og Dr Reddy’s Labs. Seks andre legemiddelfirmaer er stumme i tvist, og venter på oppgjør.

“Det viktigste er at det er begrensninger på volummarkedsdeler i alle bosetninger, som vil kunne begrense påvirkningen av økende konkurranse. Imidlertid vil erosjon av etiketter være større enn tidligere estimater, ”uttalte Sriraam Rathi, analytiker i ICICI Securities.

På dette stadiet kan det hende det ikke er noen klarhet i det eventuelle antall rivaler. Hvis det blir større, så er det fundamentalt en mulighet. Dessuten er lavere enn forventet grynt i India, langsommere rampe i Albuterol, forsinkelse i fastsettelse av advarselsbrevet over Goa-anlegget, større erosjon av etiketter i det amerikanske markedet, diversifiserte nøkkelrisiko for Cipla.

Kunal Dhamesha fra Emkay World hevet sitt mål for aksjen til Rs 1, 20 og ser gjennomførbar henting av Rs 45 per del fra oppgjøret. Evalueringen hans er i utgangspunktet basert på antagelsen om at Ciplas oppgjørsvilkår er i samsvar med Alvogen.

“Cipla har en søt intensjon med nøkkelbedrifter som er vitne til solid gruntmoment. Mens Covid-legemiddelbruttosalget per sjanse kan godt per sjanse normalisere seg i India, er restaurering i ex-Covid reseptindustri, strukturelle økonomiske besparelser og økning i gAlbuterol-delen i USA tilbøyelig til å tvinge inntjeningsgrunt på ca. prosent CAGR over FY 20 – 23, ”uttalte Bansi Desai i HDFC Securities.

Imidlertid kan avtalen også være skadelig for forskjellige farmasøytiske selskaper, som tar tak i det samme produktet. Hvilket betyr at virkeligheten, meglerforetak, tar tak i justerte etikettmål for Ciplas rivaler.

ICICI Securities nedgradert Natco Pharma for å ‘beskytte’ mot ‘legge til’ tidligere og redusert etikettmål til Rs 998 fra Rs 998. Innen samme design har den revidert målet for Dr Reddy Labs til Rs 5, 412 fra Rs 5, 945 tidligere, selv om den opprettholdt en “add” -vurdering på den aksjen.

(Hva er fascinerende Sensex og Nifty Music mest moderne markedsnyheter, aksjepekere og kunnskapsrik anbefaling om ETMarkets. Videre er ETMarkets.com nå på Telegram. For raskeste nyhetsindikatorer på monetære markeder, investeringsprogrammer og aksjeindikatorer, abonner på Telegram-feeds.)

Last ned appen Økonomiske tilfeller for å fange Daglig markedsoppdateringer og er bosatt av bedriftsinformasjon.

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment