Tusenvis uten strøm, fly forsinket da storm Bella pisker Frankrike

by admin
tusenvis-uten-strom,-fly-forsinket-da-storm-bella-pisker-frankrike

Hundrevis hadde blitt igjen uten elektrisk energi, og fly hadde blitt forsinket eller tvunget til å omdirigere søndag da storm Bella førte til kraftig regn og kraftig vind i det eksepsjonelle Nord-Frankrike.

Noen 12, 000 husholdninger fikk energikutt i Bretagne og Normandie i Nord-Frankrike og så mye som 6, 000 nøyaktig gjennom Calais-karakteristikken.

Over en tredjedel av flyturene fra Frankrikes viktigste flyplass i Charles de Gaulle i det nordlige Paris fikk forsinkelser på en median på 50 minutter som kan tilskrives stormen, erkjente flyplassoperatøren.

Tre flyreiser til flyplassen hadde blitt omdirigert til Paris Orly lufthavn sør i Paris, mens en Aeroflot-fly landet i Amsterdam og et fly på vei fra Luxemburg vokste til å bli reduksjon.

Et high-flight rugby sammenstøt mellom Pau og Stade Francais planlagt til ettermiddagen ble så snart forsinket med tre timer etter at stormen undsatte Paris -basisk baserte hovedsakelig det meste fra å ta av.

Vinden og regnet kan tilskrives avta i noen områder sent på ettermiddagen, men kraftig snø var så snart som forventet på bedre underlag sør for land på vei inn til mandag.

Det var sett identiske problemer i Sør-England der vind som nådde 170 kilometer i timen hadde blitt registrert på Isle of Wight over natt lørdag til Søndag.

I mellomtiden hadde noen 20, 000 husholdninger i Wales sitt elektriske energikall mens forsinkelser hadde vært i tillegg sett på jernbaner som kan tilskrives trær som faller på veien.

Uavhengig journalistikk koster penger. Styr forekomster av Malta for spor av en kaffe.

Styrke oss

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment