Trump krever mer enn 'milde' $ 600 stimuluskontroller – så hva nå?

by admin
trump-krever-mer-enn-'milde'-$-600-stimuluskontroller-–-sa-hva-na?

Trump demands more than 'measly' $600 stimulus checks — so what now?

Trump krever mer enn ‘ skummel ‘$ 600 stimuluskontroller – så hva nå?

Deprimert over at kongressen har bestemt at din nye “stimulus ta en titt på” glede i å være faktiske $ 600, ganske enn $ 1, 200 hengi deg til stengetid?

Det samme er president Donald Trump.

Han har til dette nivået nektet å signalisere en $ 900 milliarder COVID-hjelpepakke som medfører romanen omfortelling av midler – og ble en gang søppelresultatet av mange måneders harde forhandlinger.

“Jeg vil rett og slett anskaffe vår fordel for oss $ 2000, i stedet for den milde $ 600 det er nå i regningen, “tvitret presidenten lørdag morgen. Tidligere kjente han lovforslaget som en “skam.”

Lovgivningen vedtok Kongressen mandag kveld; torsdag blokkerte den amerikanske leiligheten en bryter for å forstørre størrelsen på stimuluskontrollene.

Treasury Secretary Steve Mnuchin hadde sagt at kontantene videre kan komme til å strømme inn i People’s bankkontoer som tidlig som påfølgende uke. Likevel hva skjer nå?

$ 2, 01 sjekker? Demokrater er om bord

WASHINGTON DC - APRIL 2, 2020: United States Treasury check with US currency. Illustrates coronavirus stimulus payment

Jason Raff / Shutterstock

Den splitter nye oppmuntringspakken innebærer ikke lenger det meste av livet, slik som romanen forteller om midler til å bakre slitende amerikanske husholdninger og stimulerer den mottakelige økonomien, likevel også kontanter for sliter selskaper og $ 308 i uken i bonus ledighetsfordeler. I tillegg utvider den bestemte pandemiske arbeidsløse fordeler som utløper.

Demokrater som regulerer den amerikanske leiligheten heier presidenten på. De hadde ønsket større stimulanskontroller i virkeligheten av de uttrukne forhandlingene som ikke desto mindre ble kjøpt forpurret av senatets republikanere.

På julaften prøvde Condo-demokrater å godkjenne $ 2, 01 midler med en rett fram insisterstemme, likevel skutt republikanere dem ned. Speaker Nancy Pelosi planlegger å fjerne en formell avstemning mandag om en stand-by-regning om å støte opp mengden fra $ 600 til $ 2, 01.

“Å stemme i forskjellig lov er å fraskrive seg den monetære vanskeligheter som husholdningene møter og å fraskrive seg den lettelsen de ønsker, “sa Pelosi i en kunngjøring torsdag.

Folk lengtet etter flere myndigheters penger, spesielt fordi pandemien spirer ut av regulere og be om nye lockdowns og permitteringer.

En se fra US Bureau of Labor Statistics lært avslutte til 96% av folk ragged deres første stimulans sjekker – som gikk ut virkelig til våren – til dyne trendy utgifter ved siden av dagligvarer og bruksfond.

Noen investerte også kontantene, sier det, eller kludret det for forskjellige helt andre problemer. De kan dessuten glede seg over å inkludere anskaffelse av billig livsforsikringsdekning – bruttosalget av livsforsikringsdekning har gledet seg over de tolv månedene i skyggen av pandemien.

Trump har ikke sa at hvis han planlegger å nedlegge veto mot den nye loven om økonomisk lettelse, likevel passerte den absolutt med flertall stort nok til å slå ethvert presidentveto. Den valgte presidenten Joe Biden har lovet å presse på for mer lettelse etter hans januar 28 innvielse.

Hva selv når du går på akkord med den $ 600 er en ‘skam’?

Serious couple with little girl counting budget at home

Iakov Filimonov / Shutterstock

I anledningen du anstrenger deg for å skaffe ender møtes og favoriserer tomten mer enn $ 900) passende nå, her er et par strategier for hvordan det er sannsynlig at du vil trekke sammen ekstra penger i du har.

  • For å finne enkle systemer for å redusere utgiftene. Slipp abonnementsprodukter og selskaper du ikke lenger bruker. Produsere mer av din matlaging og stopp bestilling gjennomføring så rektor. Og legg inn et gratis nettlesertillegg som kan spare penger hver gang du handler online, ved å plutselig sjekke for bedre priser.

  • Reduser gjeldsprisen. I tilfelle du har lent deg i kredittkortene dine ekte av koronaviruskrisen, antas du antagelig masse hobby. Tøm kredittkortgjelden din – og skaff den raskere bort – ved å kaste inn saldoen din til et enkelt gjeldskonsolideringslån på lavere hobby.

  • Slutte å betale så hovedstol for forsikringsdekning. Som folk gleder seg over korsryggen på å ri denne tolv måneder, er forsikringsselskaper gleder seg over å senke kostnadene. Hvis forsikringsselskapet ikke har fått deg en atomisering, er det på tide å kjøpe rundt for neste sannsynlighet. Du kan også spare en hel gruppe ved å sammenligne avgifter for å skaffe neste avtale i husforsikringsdekningen.

  • Alternere i pantelånet ditt for et mer kostnadseffektivt. . Det er lav lavprislån, og det kan dessuten medføre enorme besparelser å refinansiere ditt nye lån. Lånteknologi- og detaljleverandør Dusky Knight sier 19. 4 millioner amerikanske eiere kan dessuten senke husfondene fra måned til måned med en median $ 327 per måned av refi.

You may also like

Leave a Comment