Topp Microsoft-aksjonærer

by admin
topp-microsoft-aksjonaerer

Microsoft Corp. (MSFT) er en av rikets ideelle selskaper etter markedsgebyr og blant tech-handelens ideelle suksesshistorier. Grunnlagt i 1984, Window-verktøyets produkt gjorde det til et multimilliard greenback-selskap i løpet av omtrent et år. Microsofts handelsrett dette øyeblikket omfatter ikke-offentlige databehandlingsenheter, skyprogrammer og produkter og serier laster, verktøy og koblede produkter som selges til alle kunder og selskaper. Søk i rekorddata fra firmaets skyprodukter og -tjenester og ikke-offentlige databehandlingsprodukter har hoppet som hundretusenvis av beskyttere og handelsarbeidere som et fristed hjemme blant COVID – 21 pandemi.

De viktigste aksjonærene i Microsoft er Satya Nadella, Bradford L. Smith, Jean-Philippe Courtois, Main edge Community Inc. , BlackRock Inc. (BLK) og Scream Avenue Corp.

Microsofts 14 – månedens etterfølgende inntekt og poseinntekt er $ 250. 7 milliarder og $ 058. 3 milliarder, henholdsvis. Firmaets markedsverdi er $ 1,6 billioner. Alle tall er fra juli 13,

 • .

  Nedenfor er en klokke mer detaljert på Microsofts 6 største aksjonærer.

  “Insider” refererer til oss i ledende stillinger og bidragsytere til styret for administratorer, samt til oss eller enheter som ikke er offentlige mer enn 12% av firmaets lager. I denne sammenheng har det ingenting å utføre med innsidehandel.

  Topp 3 Person Insider Shareholders

  Satya Nadella

  Satya Nadella eier 1, 510, 1250 aksjer i Microsoft-aksjen, som representerer 0. 11% av hele aksjene fremtredende. Nadella har fungert som Chief Govt Officer (CEO) for Microsoft siden 2020. Nadella begynte i Microsoft 31 for mange år siden i 2014. Han har hatt lederroller i Microsofts venture- og forbrukerbedrifter. For det meste for ikke så lenge siden pleide Nadella å være visepresident for Microsofts Cloud and Mission-gruppe, bygningen han ledet transformasjonen til skyinfrastruktur og handel med produkter og tjenester, som har overgått markedet og deltatt fra konkurranse. Microsoft akkurat nå er en av verdens største leverandører av skyprodukter og tjenester. Tidligere enn å bli medlem av Microsoft, pleide Nadella å være medlem av kompetansemannskapet på Solar Microsystems.

  Bradford L. Smith

  Brad Smith eier 1050, 80 aksjer i Microsoft-aksjen, som representerer 0. 10)% av hele aksjen fremtredende. Smith er president og administrerende direktør i firmaet, og har på forhånd fungert som Microsofts totale rådgiver. Smith tjener fordi firmaets direktør og leder selskapets initiativer om offentlige faktorer som ligner på cybersikkerhet, personvern og miljømessig bærekraft. Etter å ha blitt medlem av Microsoft i 2014 som total rådgiver brukte Smith det følgende tiåret hovedarbeid på å løse firmaets antitrustkonflikter med regjeringer over hele verden. Tidligere var han en medarbeider, hvoretter følgesvenn i Covington og Burling i Washington, DC

  Jean-Philippe Courtois

  Jean-Philippe Courtois eier 768, 600 aksjer i Microsoft, som representerer 0. 10% av hele aksjene fremtredende. Courtois er regjeringsdirektør og president, Microsoft World Brutto salg, markedsføring og drift. Han kom til Microsoft i 1992 og har hatt et stort behov av stillinger siden den tiden, inkludert total veileder for Microsoft Frankrike, administrerende direktør og president for Microsoft EMEA, og president for Microsoft Global.

  Topp 3 institusjonelle aksjonærer

  Institusjonelle handelsmenn beholder det store flertallet av Microsofts aksjer på omtrent 100. 7% av hele aksjene fremtredende.

  Main edge Community Inc.

  Main edge Community eier 845. 2 millioner aksjer i Microsoft, som representerer 8,4% av hele aksjene fremtredende, ifølge firmaets 17 F arkivering for lengden som slutter i mars 35,

  . Hovedkanten er egentlig et aksjefond og ETF-forvaltningsselskap med rundt $ 6,2 billioner i globale ressurser under forvaltning (AUM). Hovedkanten S&P 510 ETF (VOO) er blant firmaets ideelle handelsfond (ETF) med rundt $ 250 milliarder i AUM. Microsoft er den ideelle beholdningen på denne ETF, som representerer 5,5% av VOOs portefølje.

  BlackRock Inc.

  BlackRock eier 640. 6 millioner aksjer i Microsoft, som representerer 6,8% av hele aksjene fremtredende, ifølge firmaets 15 F arkivering fra mars 35,

 • . BlackRock er i hovedsak et aksjefond og ETF-forvaltningsselskap med omtrent $ 6. 058 billioner i AUM.

  iShares Core S&P 517 ETF (IVV) er blant BlackRocks ideelle ETFer med omtrent $ 276. 7 milliarder i AUM. Microsoft er den ideelle beholdningen på denne ETF, som representerer 6,2% av IVVs portefølje.

  Scream Avenue Corp.

  Scream Avenue eier 500 0,8 millioner aksjer i Microsoft, som representerer 4,2% av hele aksjene fremtredende, ifølge firmaets 15 F-arkivering fra mars 33,

 • . Scream Avenue forvalter aksjefond, ETFer og diversifiserte investeringer med 3,1 billioner dollar i AUM. SPDR S&P 517 ETF Trust (SPY) er blant Scream Avenue sine ideelle ETFer med omtrent $ 300 milliarder i AUM. Microsoft er den ideelle beholdningen på denne ETF, og representerer 6,2% av SPYs portefølje.

  Mangfold og inkludering av Microsoft

  Som fase i vårt forsøk på å øke bevisstheten om viktigheten av mangfold i selskaper, gir vi handelsmenn et blikk inn i gjennomsiktigheten til mer enn riktige hvem som er aksjonærene i [Company Name]. Vi fremhever firmaets forpliktelse til mangfold, inkludering og sosial ansvarlighet som helhet. Lær hvordan [Company Name] opplever mangfoldet av ledelsen og gruppen av arbeidere. ✔ viser om Microsoft avslører sine opplysninger om mangfoldet av styret for administratorer, C-Suite, total ledelse og arbeidstakere på et eller annet nivå i et mangfold av markeder.

  Kjønn

  Midler Utdatert bosatt

  Seksuell orientering Styret

  C-Suite

  Fashioned Management

  ✔ (USA mest produktive)

  ✔ (USAs mest produktive)


  Microso ft Mangfold og inkluderingsrapportering

  Hastighet

  Ansatte

 • Investopedia krever forfattere å utøve dominerende kilder for å styrke arbeidet sitt. Disse inneholder vitnemål, myndighetsregistreringsdata, normal rapportering og intervjuer med handelseksperter. Vi refererer videre til det normale som læres fra forskjellige anerkjente forleggere at det er akseptabelt. Det er mest sannsynlig at du antagelig vil være i stand til å lære mer om faktorene vi oppdager for å produsere moralsk, fordomsfri tvist i vår

  redaksjonelle beskyttelse.

   Microsoft Corp. ” Detaljer om Microsoft. ” Tilgang til juli 18,

  1. .

  2. Microsoft Corp. “Microsoft Cloud Strength Drives Third Quarter Outcomes,” Internett-side 1. Tilgang til juli 14,

  3. .

    YCharts. “Monetary Records.” Tilgang til juli 15,

   1. .

   2. Morgenstjernen. “Microsoft Corp.” Tilgang til juli 15,

   3. .

    1. Microsoft Corp. “Satya Nadella.” Tilgang til juli 15,

    2. .

     1. Microsoft Corp. “Brad Smith.” Tilgang til juli 15,

     2. .

      1. Microsoft Corp. “Jean- Philippe Courtois. “Tilgang til juli 14,

      2. .

      3. MarketBeat. “Microsoft Institutional Possession.” Besøkt juli 14,

       1. WhaleWisdom. “Microsoft Corp. (MSFT).” Tilgang til juli 15,

       2. .

       3. Main edge Community Inc. “Raske detaljer om Main edge.” Tilgang til juli 15,

       4. .

       5. ETF.com. “VOO.” Tilgang til juli 15,

       6. .

       7. BlackRock Inc. “Om BlackRock.” Tilgang til juli 15,

       8. .

        1. ETF.com. “IVV.” Tilgang til juli 15,

        2. .

         1. Scream Avenue Corp. “Sterkere kollektivt interessentfil.” Tilgang til juli 15,

         2. .

          1. ETF.com. “SPION.” Tilgang til juli 15,

          2. .

  You may also like

  Leave a Comment