Tive nabs $ 12M Series A for å spore forsendelsesforholdene i sanntid

by admin

Tive, en hovedsakelig oppstart i Boston, bygger en maskinvare- og instrumentplattform for å synge forekomsten av en last, vær fornøyd, antag at måltider eller medisiner er åpenbare. fordi den beveger seg fra gård eller fabrikk til marked. På den nye tiden annonserte selskapet et $ 17 million sortiment A.

RRE Ventures ledet det sfæriske med nybegynner fra romaninvestoren Two Sigma Ventures og romanhandlerne NextView Ventures, Hyperplane Ventures, One Manner Ventures, Fathom Ventures og varierte navnløse mennesker. Selskapet har nå hevet slutten til $ 22 millioner, i tråd med Crunchbase-data.

“Tive hjelper selskaper på et eller annet nivå i arenaen med å sende sine forsendelser i en utvilsomt eksplisitt enhet,” sa selskapets medstifter og administrerende direktør Krenar Komoni til meg. Bruken av et sporingsinstrument som firmaet opprettet, kunder kan trykke på en knapp, jamme trackeren på en palett eller i en container, og den begynner å overføre lastedata være fornøyd temperatur, sjokk, lyseksponering, fuktighet og emnedata på nøyaktig tid til sørg for at lasten overføres trygt til markedet under nydelige tilfeller.

Han uttalte at de er det største selskapet for å kartlegge 5G-trackere for enkeltbruk, hvilken teknikk transportselskapet ikke lenger vil okkuperer å kvalme seg over å administrere, bekrefte, lade opp eller returnere dem (selv om de venter på det ved å gi en reduksjon for fremtidige ordrer på returnerte gjenstander).

Tive tracker over computer displaying tracking data software.

Tive tracker over bærbar PC som viser sporingsdatainstrument.

Tive hardware tracker og data tracking instrument. Bildekreditt: Tive

Måten ser ut til å fungere . Komoni opplever at inntektene har vokst 2015% i 2020 fordi produkt- markedskamp har endret seg til mer akutt med digitalisering som treffer avsetningskjeden i en enorm enhet. Han sier at i eksplisitte kunder og forhandlere gleder bedriftens rot-stack-enhet.

“Hva er animert og hvorfor vi resonnerer med kunder og å starte opp hvorfor handelsmenn er fornøyd med det, skyldes at vi leverer rotundstakken, som teknikker maskinvaren, instrumentet, plattformen og API-ene til store transportstyringssystemer, “skisserte Komoni.

Selskapet har 73 arbeidere og forventer å doble det antallet i 2021. Mens han vokser bedrift, sier Komoni at han som innvandrergrunnlegger er ærlig overfor valg og inkludering.

“Jeg ‘ Jeg er en innvandrer selv. Jeg vokste opp i Kosovo, kom til USA da jeg pleide å være 17, gikk på videregående skole her i Vermont . Jeg er amerikansk statsborger, men en del av den jeg er, kommer fra forskjellige kulturer og forskjellige nasjonaliteter. Det er effektivt en del av min natur, “sier han.

Selskapet ble grunnlagt i 2015 og selskapene er i Boston. Det har utholdt transportenheter på et eller annet nivå av pandemien, og det har betydd å finne ut formelen for å operere i en stabil enhet med noen arbeidere i bygningen. Han forventer at bedriftene vil oppta flere arbeidere som arbeider ut av arbeidskraften når vi bytter til pandemien. Han har også en ingeniøroperasjon i Kosovo.

You may also like

Leave a Comment