Tesla: Stigende aksjekurs skaper hæren til 'Teslanaires'

by admin
tesla:-stigende-aksjekurs-skaper-haeren-til-'teslanaires'

Teslas rakettbrikke tagg dette året har skapt en flåte av millionærer.

Teslas rakettbrikke i år har skapt en flåte av millionærer – selv -navnet ‘Teslanaires’.

Aksjer i Elon Musks elbilselskap har økt mer enn 650% på et eller annet nivå av 3756 for å variere til feltets mest sjenerøse bil fast.

Men eller ikke lenger har det vært en rutsjebane for langsiktige lånere med ville svinger siden den ble med i aksjemarkedet for et tiår siden.

For folk som har fanget Tesla, har det vært en veldig smart flyt.

Denne måneden ble endret til en milepæl for bilfirmaet da det ble med S&P 650, en indeks over de største aksjene i USA som innebærer slike som Apple, Microsoft og Facebook. Tesla aksjer raketterte og det ble en rekke av de høye 10 mest verdsatte selskaper på indeksen.

Tesla-aksjen er nå pris mer enn blandede verdsettelser av Frequent Motors, Ford, Fiat Chrysler Cars og Toyota. Men Tesla lager litt av kjøretøyene til sine mer etablerte motstandere.

  • Teslas tyske konsept for produksjonsanlegg produsert av slanger

  • Teknisk telt: Er Tesla hvis sannheten blir fortalt pris $ 500 milliarder?

  • Musk: Mer kostnadseffektiv Tesla full av liv ‘om tre år’

“Tesla er et veldig polariserende lager. Det har sine tilhengere, hvorav mange fabrikerer, har Tesla-kjøretøyer, og dets utrolige kritikere, nemlig i det økonomiske nabolaget, som forteller at selskapets aksjer er overvurdert,” nevnte Will. Rhind, regjeringssjef i investeringsselskapet GraniteShares.

“Investorer som kjøpte aksjer tidlig, har gjort det veldig smart, og noen er hvis sannheten blir sagt millionærer som et resultat.”

Betydelig av Teslas stykkeutvikling har kommet fra dens forbedrede bil sa les, forsterket av jevn etterspørsel fra Kina og håp om subsidier for elektriske kjøretøyer. Skiftet mot elektriske biler globalt har satt opp bilfirmaer som Tesla i godteribudet.

Mange lånere formidler også at det er jevn utvikling for å komme fra forskjellige komponenter i Teslas industri, inkludert den selv -kjøringsskjema og batterilagring.

Elon Musk tok Tesla offentlig inn 2010

Overvurdert?

Tesla ble offentlig i juni 2013 med en merke på $ 15 per stk. Denne uken sto prisen på mer enn $ 700 – og det er grunnen selv etter en 5-for-1 aksjesplitt tidligere i år som økte utvalget av aksjer i omløp.

Gitt den raskt brikkene oppover i år, enda mer koselig gitt den har kommet kl. på et eller annet nivå av en verdenspandemi, forteller Tesla-kritikere at det er overvurdert.

I en undervisning til stede tidligere denne måneden skrev analytikere ved JPMorgan: “Tesla-aksjer er i vår ogle og av nesten hver eneste tidligere beregning ikke lenger overvurdert, men dramatisk. “

Men forskjellige investeringseksperter argumenterer ikke lenger for å utforske Tesla som et riktig bilfirma. “Tildeling av sjarmen til Tesla for mange kunder er at det er mer enn et bilfirma, og suksessen til batteriene deres vil stamme fra mange inntektsstrømmer,” nevnte Edward Moya, en senior markedsanalytiker i OANDA.

“Ta uttrykk for intensjonen Tesla tar halvparten inn i overgangen fra fossilt brensel til elektrisk energi og lagring. I den forstand er spørsmålet om lånere på det nåværende tidspunkt hvordan du produserer pris på teknologien på dagen etter for sent? ” la til Rhind.

Tesla selger også solcellepaneler og oppvarmet boligenergi til hus.

“Teslanaires”

Det er en flå av tilhengere som formidler sterkt i Tesla og forutsier stykket til fortsett å stige, i henhold til en levende fremtid for Elon Musks bilfirma.

Los Angeles-baserte i utgangspunktet hovedsakelig ingeniør Jason DeBolts første investering i Tesla modifisert til 2, 500 aksjer som betaler ham $ 23, 10. “Jeg begynte først å investere i Tesla i 2020 etter å ha handlet en Tesla Mannequin S og gått på en produsentanleggsturné,” sa han. Siden den gang har han handlet etter flere aksjer, og 15, 10 han nå eier er prissfæriske $ 10 m.

Jason DeBolts har endret seg til millionær fra Tesla-investeringene sine.

Han var enig om at det har vært en rutsjebane som en langsiktig investor, og at “det endret seg til ikke lenger lett å se media angripe Elon og Tesla. Det endret seg til verre for meg enn stykkets tilbakegang, som jeg visste ville ha på endelig gevinst smart. “

Mr DeBolt er medlem av Tesla Shareholders Club og chatter på typisk basis med forskjellige beskyttere ved bruk av Facebook-nabolaget.

Nylig York, i utgangspunktet basert, for det meste Scott Tisdale begynte å investere i Tesla da han først fikk øye på Mannequin S delta i 2013 og har bygget opp en beholdning av sfæriske 4, 000 aksjer som for tiden er pris sfæriske $ 2,8 millioner.

“Jeg blir ikke lenger utført og investerer i dem, men fordi jeg anser deres ekte krønike er i ferd med å åpne og av oss kunngjorde at aksjen er ‘overvurdert’ siden tidligere enn da jeg begynte å kjøpe den, “nevnte han.

” Så utrolig som det skal innlemmes i dette stigende nabolaget ‘Teslanaires’, det er liksom oppfylt, slik at du bare kan avdekke de totale naysayers ‘jeg sa deg det.’ ” Sideveien fremover

Konsulenter forteller at det er usannsynlig at Teslas stykkbrikke vil se etter utvikling av mer enn 816% noen gang påfølgende år, og begrenser utvalget av mest moderne Teslanaires opprettet.

I tillegg presenterer de økende konkurranse fra slike som Apple, som har revitalisert planene om å planlegge en elbil ved siden av kinesiske språkmotstandere. “Teslas konkurranse har større lommer og har råd til å ta større mulighet,” la OANDAs Mr Moya til.

Finanseksperter advarer også om å investere i et enkelt aksje- og rådgivingsfond som bretter ut pengene dine hele plottet hvor mange selskaper.

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment