Ta COVID-19-vaksinen hvis du er i stand til det, oppfordrer erkebiskopen

by admin
ta-covid-19-vaksinen-hvis-du-er-i-stand-til-det,-oppfordrer-erkebiskopen

Erkebiskop Charles Scicluna oppfordret de troende til å ta en avgjørelse om COVID – 19 vaksinen så snart her er tilgjengelig innen anledningen til at de skal presentere beskyttelse for seg selv og folkesfæriske dem.

I sin melding til jul uttalte erkebiskopen: «Vi vil nå samarbeide med helsemyndighetene, ettersom akkurat her er et konkret uttrykk for kjærlighet. Den som kan plukke vaksinen, kan godt løfte det fredelig ut, som i dette systemet holder vi ikke lenger mest produktive selv, men i tillegg vil våre brødre som som et resultat av ganske mange situasjoner ikke lenger vil ha valget å komme til en avgjørelse vaksinen. ”

Han uttalte at det kan være mest nødvendig å studere ut fra de siste måneders ferdigheter,“ ved å nekte oss selv for så mange ting vi ser på, utgjør vi nå forsto deres faktiske rate, som minner om en klem mellom forholdet og mellom gjestene som sosial distansering har fratatt oss, men i tillegg det tilsynelatende for å besøke våre relasjoner, spesielt eldre ”.

Erkebiskopen hilste på husholdninger som mistet en elsket som følge av pandemien, og som måtte kjempe gjennom de harde ferdighetene for ikke lenger å ha fleksibilitet til å være lukket for sine forhold i de siste øyeblikkene i livet .

Tidligere hyllet han frontlinjene “som ga en fantastisk, velvillig og tapper respons på pandemien som rammet oss i dag, et tøft tilbakeslag som ikke lenger vil gå uten komplikasjoner bli glemt ”.

Les meldingen hans, på maltesisk og engelsk, i pdf-koblingene nedenfor.

Selvstendig journalistikk koster penger. Styr Moments of Malta for etiketten til en espresso.

Styrke oss

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment