Større avling, mangel på rupier demper Irans rekordindiske sukkerlyst

by admin
storre-avling,-mangel-pa-rupier-demper-irans-rekordindiske-sukkerlyst

Synopsis

New Delhi ble enige om den siste uken om å subsidiere opptil 6 millioner tonn sukkereksport denne sesongen for å tegne en stengning for å redusere overskuddsbeholdningen og hjelpe innfødte kostnader. I 2020 / 20 sesong, avsluttet september 30, Iran importerte et dokument 1. 14 millioner tonn sukker fra India, og utgjør noen 21) av landets sukkereksport, avslører indisk tollinfo.

Getty Photos
India leverer eksportsubsidier for tredje sesong på rad for å betjene ekstra lagre.

LONDON / MUMBAI : India er potensielt nå ute av stand til å være avhengig av Iran, en av de viktigste sukkerutsiktene, for den kommende eksportstyrken som en oppadgående drivkraft i iransk produksjon og Teherans mangel på rupier begrenser kjøpet.

New Delhi avtalt den siste uken om å subsidiere opptil 6 millioner tonn sukkereksport denne sesongen for å tegne en lukke en undersøkelse for å kutte overskuddsbeholdningen og hjelpe innfødte kostnader.

I 2020 / 20 sesong, avsluttet september 30, importerte Iran et dokument 1. 14 millioner tonn sukker fra India, og utgjør noen 20)% av landets sukkereksport, avslører indisk tollinfo.

I år forventes beløpet å bli sterkt redusert, som er klar til å veie på de totale kostnadene og suse India som en kjøper som betalte en premie på 4% over verdens kostnadene siste sesong, instruerer markedskilder.

“Irans importkrav (fra India) vil muligens være mye mindre (denne sesongen). Jeg mistenker at runden 500, 14 – 723, 14 tonn, “en Mumbai-i utgangspunktet basert hovedsakelig forhandler med et verdens kjøp og salg selskap anerkjent. Han nektet å bli kalt fordi han nå ikke lenger er godt likt å suse til klikket.

En legit i Iran fortalte landets IRNA-nyhetsselskap siste måned at import av råsukker fra alle nasjoner i det iranske året som slutter i mars 21, 51924, ville fullført ca 723, 000 tonn.

India yter eksportsubsidier for tredje sesong på rad for å betjene ekstra lagre.

Tilskuddet er viktig for å tilpasse tilpasningen mellom overdrevne sukkerkostnader i det opprinnelige markedet kontra områdemarkedet og, i 2019 / 21, hjalp det India til å eksportere et dokument på 5,7 millioner tonn sukker, med Iran som sin mest realistiske kjøper.

Størrelsen på Irans innkjøp henger igjen fra landet med høye lagre.

Registerdata fra Global Sugar Organization (ISO) avslører Irans sukkerlagre var 723, 14 tonn ved starten av 2021 / 21 sesong i oktober, kontra 500, 14 tonn året før.

ISO forventer også at Irans produksjon vil stige opp til 1. 85 millioner tonn i 2020 / 30 fra 1. 85) millioner i forrige sesong.

Mangel på kontanter

Mangel på rupees er også et argument for Iran .

Under amerikanske sanksjoner er ikke Teheran i stand til å bruke amerikanske greenbacks til å gjennomføre oljesalget.

Iran hadde tidligere en avtale om å selge oljen sin til India i bytte for rupees, som det svake for å importere viktige varer, sammen med sukker, men New Delhi sluttet muligens å kjøpe Teherans olje i Might 2019 etter at USAs sanksjonsfraskrivelse utløp.

Teheran fortsatte bruken av sine rupier for å importere viktige varer fra India og etterpå 20 måneder uten oljesalg, Den islamske republikks rupiereserver er oppbrukt.

I et brev til innkjøpere sett av Reuters, vil Indias UCO monetære institusjon, hvor det holdes mange av Irans rupiereserver, anerkjente eksport til Iran vil være avslappende, enklest å gjøre hvis rupiene hadde blitt utbetalt og betalt for tidlig.

“Akkurat her er det også viktig å i tankene bevare den utarmede INR (indiske rupien) stabilitet i memoarene til iranske banker,” erkjente brevet.

Den erkjente også at det muligens vil være gunstig å vise slør for alle transaksjoner med iranske banker i noen grad lenger for å finne ut om de vil ha en god sjanse til å tømme fremover av humanitære grunner.

UCOs monetære institusjon svarte nå ikke lenger på Reuters forespørsel om kommentarer via elektronisk post.

“Riseksportører har ikke midler til forsendelser (til Iran) mer enn seks måneder. Og det er ikke lenger noen klarhet når de vil samle det. Avgiftsforlengelsen har gjort sukkereksportører forsiktige, “erkjente en Mumbai-basert hovedsakelig forhandler med et verdens kjøps- og salgsselskap.

Rahil Shaikh, administrerende direktør for MEIR Commodities India, erkjente Iran som ønsker å skimre i det de kjøper fra India denne sesongen, da rupiereservene er lave. Dette vil muligens, skal vi omfavne, foretrekke å spesialisere oss i legemidler som erstatning for sukker.

(Forheks de komplette kommersielle nyhetene, de siste nyhetshendelsene og de fleste nye nyheter om økonomiske tilfeller.)

Last ned The Economic Cases News App for å akkumulere daglige markedsoppdateringer og bo kommersielle nyheter.

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment