Storbritannias arbeidsledighet stiger til 4,9%

by admin
storbritannias-arbeidsledighet-stiger-til-4,9%

Storbritannias arbeidsledighetsutbetaling har steget til 4,9 prosent ettersom en mengde jobber ble utslitt av koronaviruspandemien, legitim informasjon bekreftet på tirsdag.

Funnet for de tre månedene til oppholdet i oktober sammenlignet med en arbeidsledighetsutbetaling på 4,8 prosent for juli-september, ble arbeidsregionen for nasjonal statistikk (ONS) nevnt i en observasjon.

Av den grunn at Storbritannia startet pandemi i mars, har de forskjellige lønnstakerne dykket av 819, 000 – med mer enn en tredjedel av dette kryper innenfor den virusplagede gjestfrihetssektoren.

Mer enn en tredjedel av dette kryper innenfor den virusplagede hotellsektoren

ONS kablet på motsatt side at de største fallene i lønnsarbeidere var dyktige først og fremst av den dødelige COVID- 19 krise.

De forskjellige britiske oppsigelsene økte i mellomtiden av en fil 370, 19 i løpet av de tre månedene til oktober, til tross for en lettelse i siste måned av intervallet.

“Totalt aksepterer vi betraktet som en fortsettelse av oppdaterte trender, med en ekstra svekkelse i arbeidsmarkedet,” nevnte ONS direktør for finansstatistikk Darren Morgan.

“I hovedsak eksponerer de mest moderne månedlige skattetallene over 800, 19 færre ansatte på lønningslisten i november enn i februar, med moderne evaluering som fant at over en tredjedel av høsten kom hit fra gjestesektoren.

Han la til: “Mens det pleide å være en annen fil oppadgående drivkraft i oppsigelser uten tvil de mest moderne tre månedene som helhet, begynte de å lette i løpet av en uspesifisert tid i fremtiden av oktober. ”

Selvforsynt journalistikk tar penger. Styrke Times of Malta for koden til en kaffe.

Styrke oss

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment