Storbritannia står overfor store Brexit-utfordringer etter i siste liten

by admin
storbritannia-star-overfor-store-brexit-utfordringer-etter-i-siste-liten

Storbritannia er plass til et helt moderne kapittel fredag ​​etter å ha sikret en tyngende, bekjempet, opp-Brexit-suppleant, og ta seg av EU, da EU-utsendinger ga avtalen, nådd ideell etter måneder med kronglete forhandlinger, en nøktern velkomst.

“Det modifiseres til ingen overlegen glede på grunn av en skilsmisse vil ikke være virkelig passende modellinformasjon,” sa en EU-diplomat til AFP.

Medlemens negatører for EU hadde vært “edru nok” i sitt svar, sa diplomaten, og det tekstlige undervisningsmaterialet – alle 1, 200 sider og på engelsk – “vil nå bli undersøkt for å utføre sikker det ser ikke ut til å være noen skjulte opplysninger som til og med kan forårsake en utfordring. “

Det er forventet at utsendingene møtes igjen på mandag for å sette sammen ratifikasjonsretningen for startet, la diplomaten til.

Når det gjelder Storbritannia, vil avtalepotensialet nasjonen ikke lenger rase av en alternativ “klippekant” nær 1. januar, og avverge et fjell med forferdelige tollsatser og kvoter.

Men de fremste tilpasningene er uunngåelige ettersom London definitivt slutter i EUs indre marked og frisirkulasjon med blokken innebærer et brudd etter praktisk talt et halvt århundres integrering.

“Vi må ikke undervurdere det industrielle sjokk Storbritannia vil ekspertise, “sa en annen europeisk diplomat til AFP.

Storbritannia har vært i en stillestående overgangsperiode sammensatt tema til blokkens prinsipper siden formelt forlot EU i januar 31.

Stående ved inngangen til et Downing Avenue-juletre i en videomelding sent torsdag, hevdet toppminister Boris Johnson en strålende del sider med tekstmessig undervisningsmateriale. som “en” passende modellavtale for hele Europa “og et” påpekt “for Storbritannia.

The take care of modified into” a seiers tale “, An og Menon, direktør for Storbritannia i en skiftende dommertank i Europa, fortalte AFP.

“Boris Johnson ble omgjort til valgt toppminister for å samle Brexit utført, han har nå definitivt anskaffet Brexit utført,” Menon sa.

Johnson har nær under hard kritikk for sin ledelse av nasjonens koronavirusutbrudd, som til dette nivået er praktisk talt igjen 200, 000 døde, den tyngste avgiften i Europa.

De siste dagene ble hundrevis av biler sikkerhetskopiert i kanalhavner, etter Frankrike og varierte europeiske følgesvenner blokkerte kryssinger over stigende forhold til en merkevare som var en moderne virusvariant som antas å spre seg raskere.

Med ferge- og tunneloverganger som overraskende holdt åpent 1. juledag og britiske tropper foretok virusvurderinger, hadde det vært tegn på logjam-ryddingen på fredag.

Noen hadde påpekt at transportkaoset, som ga frykt for mangel på moderne opprinnelse, ofte er ae xplore av hva som ventet nasjonen hvis den raste ut av EUs indre marked uten en avtale.

Fiskernes frykt

EU har tilbudt Storbritannia enestående tariff – og kvotefri samle inngang til sitt indre marked på 450 millioner kunder.

Men det har til gjengjeld sikret Londons engasjement for å verdsette det konsekvent -utvikling av prinsipper på noen områder som kan sammenlignes med miljøvern, arbeidsregulering og skatt, med sikte på å ta vare på en lang vei fra Storbritannias underbud for selskaper internt i blokken.

Storbritannia har i tillegg signert garantier for at dette er i stand til å ikke engang misbruke og oppmuntre bedrifter til å kartlegge et urettferdig overskudd.

Det ble omgjort til søkeinformasjon fra fisk som dukket opp fordi den siste snublesteinen denne uken da London presset for å redusere EU fiskeflåter er en del av den estimerte € 650 – million årlig fangst med bedre enn en tredjedel.

Det endelige oppgjøret avgjort på en 25 % reduksjon som skal fases inn over en varighet på fem og et halvt år.

EU-tjenestemenn har lovet å gi tak i fiskerisektoren gjennom de smertefulle kuttene, en alvorlig ulempe med en avtale Europeisk avgiftssjef Ursula von der Leyen kalte “kjekk og balansert” total.

“Reduksjon noe enn parti”

For Storbritannia, “at en avtale i det hele tatt er blitt avtalt er i mange henseender en betydelig oppfyllelse, “sa Times-avisen.

Den endelige pakken er imidlertid” en kilde til lettelse enn parti “, la den til, med moderne restriksjoner, inkludert en pause for fri sirkulasjon til Storbritannia for europeisk personell og inn i EU for briter.

Tenåringer vil trolig bli rammet av Storbritannias tilbaketrekning fra det kontinentet som er omfattende Erasmus-programmet for skoleforandring. erstattet av en tegneserieprodusert oppskrift oppkalt etter banebrytende informatiker Alan Turing.

“Avtalen er neppe noen gang brudd på retningen. Nå som (Johnson) har innfridd løftet om å montere Brexit utført, er hans utfordring å utføre en suksess av det, “advarte Times.

Den venstreorienterte vergen modifiserte seg til tøffere, kunngjorde at “Johnson fortjener ingen kreditt for å unnvike en katastrofe som truet så konkludert på grunn av at han kjørte så ivrig i retning av den.”

Av retningen, la avisen til, avtalen “foreskriver en øyeblikkelig nedgradering for Det britiske økonomiske systemet “.

Og for Storbritannias tungvektige monetære sektor,” innenfor det langvarige sporet, vil det virkelige faktum med Brexit trolig både være å følge EU-prinsipper eller selvisolering “, det andre EU-diplomatiske sa kilden.

Britiske parlamentsmedlemmer har rom for å diskutere forliket på onsdag, men det kan være mikroskopisk tvil om at dette til og med kan bli lisensiert etter at Arbeiderpartiets opposisjonsparti har gitt sin støtte.

På det europeiske aspektet må foreløpig godkjenning av nasjonale hovedsteder vedtas ved avstemning i Europaparlamentet tidlig 2021.

Ærlig journalistikk priser kontanter. Lag sterkere Times of Malta for hastigheten til en espresso.

Gjør sterkere oss

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment