Spotify signerer eksklusiv podcastavtale sms låne prins Harry og Meghan Markle

by admin
spotify-signerer-eksklusiv-podcastavtale-<a-href="https://norge-finans.com/"-target="-blank">sms-lane</a>-prins-harry-og-meghan-markle

Kan må du ønsker mer gjenfortelling av Royal Family etter sesong 4 av The Crown , går Spotify til igjen. Denne dagen presenterte streamingtjenesten en uregelmessig podcast som tar seg av The Duke and Duchess of Sussex, Prince Harry og Meghan Markle. Det kongelige paret vil være vert for og utlede flere podcaster fra og med 2021. Mens du må stole på en total sekvens, vil den første varen på agendaen debutere denne måneden: en feriespesial produsert av Archewell Audio, hertugens og hertuginnens originale lydprodusentfirma, og Spotify-eide podcastproduksjonsstudio Gimlet .

“Det vi får lyst på med podcasting er at det minner oss alle om å kjøpe et øyeblikk og i det vesentlige å lytte, å bli med på alle andre uten distraksjon,” Hertugen og hertuginnen av Sussex erkjent i en felles konversasjon. “Med utfordringene til 2020 har det på ingen måte vært en mer kritisk tid å vedta det, for etter at vi hører alle varianter og lytter til alle varias opplevelser, blir vi påminnet om hvordan sammenkoblet alle av oss er det. ” Det kongelige paret signerte et flerårig ta vare på Netflix i september med målet om å “konstruere en fortelling som informerer, men som i tillegg gir håp.”

Mens Spotify ikke viste noen økonomiske kritiske fasetter, gjorde det spesifiserte at oppgjøret er med Archewell Audio. Ikke desto mindre oppførte Spotify den kommende gjenfortellingen som “programmering som løfter og underholder publikum sfærisk over hele verden.” Og enhver person skal være klar til å stille inn siden alle podcaster på plattformen, i forbindelse med Spotifys eksklusive produkter, kommer inn til gratiskunder.

Dagens kunngjøring med er den mest moderne i en fast sperring av podcast-tilbud for Spotify. Streamingtjenesten er tilsynelatende i forbindelse med originale partnere på en ukentlig basis. Prins Harry og hertuginne Meghan er halvparten av en liste over eksklusiver som inneholder Obamas (og deres Higher Ground-produsentfirma), Joe Rogan og andre. I tillegg har Spotify skaffet seg produsentbedrifter og mediebutikker i samarbeid med The Ringer, Gimlet og Parcast.

You may also like

Leave a Comment