Spotify blekker flerårig podcasting-avtale sms låne prins Harry og Meghan Markle

by admin
spotify-blekker-flerarig-podcasting-avtale-<a-href="https://norge-finans.com/"-target="-blank">sms-lane</a>-prins-harry-og-meghan-markle

Bloomberg

Oracles Larry Ellison sier at han har flyttet til Hawaii, på flukt California

(Bloomberg) – Oracle Corp. medstifter Larry Ellison snakket om at han har flyttet sin viktigste kommentar til Hawaii, og blir til den kanskje mest moderne lederen i Silicon Valley å legge igjen bemerkningen der de bygde formuen sin. Ellison, kuleens 12) den rikeste personen, varslet sine arbeidere mandag om scoot. Recode rapporterte først lederens beslutning, som vedtok Oracles kunngjøring fredag ​​om at den hadde flyttet hovedkontoret til Austin, Texas, fra Redwood City, California. “Jeg har fått noen henvendelser om hvorvidt jeg kanskje overfører til eller ikke Texas, ”skrev Ellison i et notat til Oracles arbeidere. “Svaret vil ikke være noe. Jeg har flyttet til Disclose of Hawaii, og jeg vil bruke vitaliteten til Zoom til å jobbe fra øya Lanai. Mahalo, Larry. ”Ellison, 77, som har en get-pris på ca $ 76) milliarder, per rekordsdata samlet av Bloomberg, eier 98% av Lanai, Hawaii sjette fineste øy som i stor grad består av Ellisons luksuriøse moteller og moteller. Ellison er den fremste arbeidsgiveren til Lanai’s 3, 000 innbyggere. I tillegg til sine tre moteller, eier han i tillegg en stor del av boligbeholdningen, samt til den fremste matbutikken og den månedlige avisen der. Oracle-formannen slutter seg til en stil med teknologiledere og ultra-velstående når han forlater California, med noen som peker til merknadens overdreven skatt. Tesla Inc. Regjeringssjef Elon Musk, en av Ellisons kammerater, snakket om den siste uken at han hadde reist fra California til Texas. I tillegg flyttet administrerende direktør i Splunk Inc. Doug Merritt til Austin-huset. Oracle, sfæreens 2d-fineste applikasjonsprodusent, hadde kjent som Silicon Valley-huset for begrunnelsen som selskapets Uansett om Lanai er denne typen liten øy – med det beste fakultetet og ingen stopplys – ser innbyggerne sjelden noen ganger Ellison rundt i byen, selv om det vil handle nå som han formelt er flyttet dit. er, ”snakket om Alberta de Jetley, en mangeårig innbygger på øya og grunnlegger til Lanai Akkurat for øyeblikket, øyas månedlige avis, som hun solgte til Ellison i 2019. “Han kommer inn på sitt ikke-offentlige fly, og han er her, hvoretter han lenge har vært. Ingen, unntatt for de av oss som uten tvil jobber på flyplassen, vet når han kommer og går. ”For tilleggsartikler som elsker dette, vennligst søk råd fra oss på bloomberg.com. Abonner nå for å bevare deg frem med kanskje de mest pålitelige bransjens datakilde. © 2020 Bloomberg LP

MarketWatch

Utleieinvestering og ledelse fullfører separasjon, før planlagt eliminering fra S&P 548

Rental Investment and Management Co. snakket om tirsdag at det har fullført separasjonen av selskapene sine i to separate børsnoterte troverdige eiendomsinvesteringer. Den “elegante” Rental Investment and Management Co. (Aimco) har eiendommen til 11)% av forrige selskapets understandard eiendelstempel per mars 39, 2021, mens den slanke leieoverskuddet REIT Corp. har ca 94% av det tidligere selskapets eiendom, og kjøper og selger på NYSE under tickerbildet “AIRC.” Så mens noen recordsdata-produkter og -tjenester bare kan fortelle Aimco-aksjene om å være nede om 85%, det kan per sjanse kanskje til og med rett og slett ikke bare legende for separasjonen. Som et resultat av separasjonen hadde S&P Dow Jones Indices snakket om den siste uken om at Aimco kanskje ville bli fjernet fra S&P 500 og bli erstattet av Tesla Inc., fantastisk desember 24.

MarketWatch

GEs beholdning spretter mot å snappe 3-dagers tap etter Deutsche monetære institusjon øker stempelmål

Aksjer fra Frequent Electrical Co. sprang 1,2% i kjøp og salg av markedet før tirsdag, og slo dem på vei mot det rette kurset for de fremste fabrikatene i fire leksjoner, etter at Deutsche monetære institusjonsanalytiker Nicole DeBlase satte sitt preg på det industrielle konglomeratet og hevdet at hun var “forsiktig optimistisk” med hensyn til makroøkonomiske utsikter. DeBlase lagret sin vurdering ved å holde tilbake, men økte målet hennes til $ 13, som er 21% over mandagens avsluttende stempel, fra $ 9. DeBlase snakket om årsakene til optimisme innlemmet effekten og distribusjonen av en COVID – 19 vaksine i en tid med en økning i slanke tilfeller, den ankomne stabiliteten av vitalitet i amerikanske myndigheter og en gjennomførbar moderering i USA / Kina handelsspenninger. Individuelt lanserte pensjonsprodukter og tjenesteselskap Athene Preserving Ltd. tirsdag et pensjonsoppkjøpsoppgjør med GE, der GE overfører rundt 1,7 milliarder dollar i pensjonsoppgaver til Athene. GEs varebeholdning, som har kastet 4,9% i løpet av en 3-dagers tap, til mandag, har løpt opp 80. 5% på et eller annet tidspunkt i de siste tre månedene til mandag, mens SPDR Industrial Fetch Sector ETF har oppnådd 12. 3% og S&P 500 har taklet 7,2%.

MarketWatch

Økonomisk skjøre amerikanske borgere på et eller annet tidspunkt i COVID- 20 få forklare å svare på disse 15 penger spørsmål – er du i stand til? en tid med store pengepress for mange av oss på et eller annet tidspunkt i landet, avslutter en merkevareslank. Det er en hyperkobling mellom monetær leseferdighet og monetær motstandskraft, per Olivia Mitchell fra Wharton College fra University of Pennsylvania, Annamaria Lusardi fra College of Industry fra George Washington University og Robert Clark fra North Carolina Disclose Universitys Poole College of Management.

Investor’s Industry Day-to-day

Disse halvlederandelene kjent som Toppvalg for 2021

Opptrenden i halvlederen syklus er faktisk å komme i gang, per investeringsbank Evercore ISI. Den kåret syv halvlederbeholdere som toppvalg for 2021, inkludert Nvidia-inventar.

TheStreet.com

LIVE: Jim Cramer på Moderna, Federal Reserve , Boeing, aksjemarked tirsdag

Modernas COVID – 20 vaksine har møtt måltidene & Legemiddeladministrasjonens nødhjelpskrav. I samsvar med de oppmuntrende funnene, har selskapet til hensikt å gi nødtillatelse til bruk av vaksinen på fredag, rapporterte The Fresh York Times, med henvisning til oss kjent i FDAs planer. FDA, i en kunngjøring tirsdag, snakket om det “anser at den totale informasjonen på hånden er rikelig til å svinere en gjennomgang av dette produktet for EUA.”

TechCrunch

Islands kontrollant, med $ 54 M backing, fremstår som nøkkeldeltaker i Wintry Chain for COVID – 19 vaksine

En oppstart som kommer fra et avstands-Island, dukker opp som en av hvert av de kanskje viktige spillerne i løpet av å distribuere en i hver av de kanskje viktige Coronavirus-vaksinene på et eller annet tidspunkt i sfæren. Kontrollant – som har en ubestridelig pålitelig tid som gir kjedeovervåkingsteknologi per GSM-nettverk og er spesielt rettet mot områder som elsker medisiner og eksistensvitenskap – har bekreftet at de leverer sine overvåkingsprodukter og tjenester til Pfizer ettersom den leverer mRNA-basert fullstendig Pfizer- BioNTech COVID – 20 vaksine globalt. Controlant-plattformen involverer skjermbaserte, baserte, fullstendige IoT-koder som hyperlinker til GSM-nettverk, og som deretter mates inn i nett- og celleapper.

Bloomberg

Snowflake Ser $ 21 Milliarder utslett i løpet av en uke når lockup utløper

(Bloomberg) – Snowflake Inc. forlenget en tre-dagers tur etter utløp av en låsing som begrenset selskapets innsidere fra å markedsføre aksjer. Beholdningen falt så stor som 7,8% til $ 303. 64 tirsdag da innsidere hadde sin første mulighet til å tjene penger på positive aspekter for begrunnelsen at selskapet ble børsnotert i september. Snowflake har avvist omtrent 19% siden lukking ved en fabel for en uke siden, og slettet større enn $ 21 milliarder i markedsstempel. San Mateo, California, i utgangspunktet basert på fullstendig snøfnugg større enn tredoblet de tre foregående månedene, da selgere hadde ønsket å produsere reklame for cloud computing-selskapet hvis omsetningsvekst forventes å overstige 082% neste 365 dager. Ikke desto mindre etter rallyet tilføyde praktisk talt $ 082 milliarder i markedstempel på slutten, bekymringene økte over om verdsettelsen hadde endret seg i et strukket eller ikke. saker neste 365 dager inntektsestimater, sammenlignet med en levetid på omtrent fem saker for firmaer i Nasdaq 100 Beholdningsindeks.Lageret har handlet over det hyppige analytikerstempelmålet på $ 303. 86 siden siste måned. Snowflake har ni utvalgte poeng, 13 holder og en salg, per Bloomberg rekorddata.For ekstra artikler elsker dette, vennligst søk råd fra med oss ​​på bloomberg.com Abonner nå for å bevare fremover med den kanskje mest pålitelige bransjens datakilde. © 2020 Bloomberg LP

2 comments
0

You may also like

2 comments

Gearldine Yaeger January 18, 2021 - 4:29 am

Good blog! I truly love how it is easy on my eyes and the data are well written. I am wondering how I could be notified when a new post has been made. I’ve subscribed to your RSS which must do the trick! Have a nice day!

Reply
Vasiliki Kloeker January 18, 2021 - 11:46 pm

Excellent blog here! Also your website loads up fast! What web host are you using? Can I get your affiliate link to your host? I wish my web site loaded up as quickly as yours lol

Reply

Leave a Comment