Sett “vinger” i utvikling, kan fremtiden for den digitale økonomien forventes

by admin

World Economic Forum nylig utgitt 2020 Årlig spesialutgave “Global Competitiveness Report”. Rapporten viser at noen økonomier har opprettholdt større motstandskraft i den nye kronepneumoniepidemien på grunn av deres avanserte digitale økonomi og sunne trygdesystem.

11 måned 23 “China Internet Development Report 2020” utgitt på dagen påpekte at 2019 I år nådde Kinas digitale økonomi 35. 8 billioner yuan, og utgjorde BNP Andelen nådd 39. 2%, og den totale skalaen og vekstraten i Kinas digitale økonomi er blant de beste i verden.

I år 11 måned, nettstedet Brookings Institution Artikkelen uttalte at Kinas digitale økonomi er nummer to i verden. Kina er verdensledende innen mange digitale applikasjoner som e-handel og mobilbetaling.

Utvid dekning og den digitale økonomien opprettholder et sterkt utviklingsmoment

“Kina har verdens største internettpopulasjon, den mest aktive investeringen i den digitale økonomien og det mest dynamiske gründerøkosystemet. Kina vil fortsette å være en ledende styrke i den globale digitale økonomien.” Gambardella, styreleder for China-Europe Digital Association Nevn en rekke tall: antall kinesiske internettbrukere overstiger 900 millioner; omfanget av e-handelstransaksjoner har rangert først i det globale e-handelsmarkedet i mange år, og gjennomtrengingsgraden for mobilbetaling har også rangert først i verden; i det globale På listen over enhjørningsbedrifter har kinesiske selskaper 119 Hjem, rangert på andreplass. “Disse tallene viser utvilsomt at Kinas digitale økonomi opprettholder et sterkt utviklingsmoment.”

Det europeiske patentkontorets prosjekt med tittelen “Patents and the Fourth Industrial Revolution-Helping Data Driven Forskningen om “Global Technology Trends of the Economy” viser at innovasjonen av teknologier relatert til den fjerde industrielle revolusjonen har akselerert betydelig over hele verden, og relaterte patenter innhentet av kinesiske selskaper og forskningsinstitusjoner har økt mest, og de har blitt verdensledende innen teknologipatenter for den fjerde industrielle revolusjonen. En av dem.

2010 år til 2018 år , Det globale tingenes internett, big data, 5G og patentsøknader for kunstig intelligens teknologi har en gjennomsnittlig årlig vekstrate på nesten 23), Det er omtrent 5 ganger gjennomsnittlig vekstrate for alle tekniske felt. Den gjennomsnittlige årlige vekstraten for kinesiske teknologipatenter er 119. 3%, som er dobbelt så mye som den globale gjennomsnittlige vekstraten, opp til 6307 stykker.

Skape store muligheter , Dyrke ny drivkraft for økonomisk vekst

Kinas digitale økonomi er rask Hva betyr utvikling for verden? I mars i år, den europeiske leverandøren av automatiske kaffeautomater Rui

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment