Sensor på verk vil hjelpe sjåfører sms låne å finne parkering

by admin
sensor-pa-verk-vil-hjelpe-sjaforer-<a-href="https://norge-finans.com/"-target="-blank">sms-lane</a>-a-finne-parkering

Et Mosta-selskap med verdensomspennende planer om å fjerne bryet med å kjøpe en parkeringsbolig.

Sensorer som løser oppbevaring av ledige parkeringsplasser i sanntid og gir ideene tilbake til sjåfører er en av mange overdreven teknologiprodukter under stilen på Handson Methods Runt.

“Vårt firma startet 10 år tidligere med et høydepunkt på overvåkingsressurser, det åpenbare første alternativet er biler, ”sa grunnlegger og administrerende direktør Geoffrey Farrugia.

Han leder bedriftens nettverk som har utvidet seg på et tidspunkt i Europa, Afrika og Center East.

“Siden da, nyter vi en helt annen portefølje og klarte å relatere en kolossal del av det lokale markedet,” sa Farrugia.

Mye av bedriftens mest populære innsats sentrert rundt verktøy konstruert for ‘the get of issues’ (IoT).

IoT er et nettverk av recordsdata-drevne maskiner utstyrt med sensorer og programvare som erstatter recordsdata for en eksplisitt den fungerer.

“Å ha mer rekorddata i ekte tid gir mer atmosfæreoppbyggende og bedre fortalt oppløsningsdannelse,” sa Farrugia.

Den grunnleggende ingrediensen i disse nettverkene er identifisert som ‘smalbånds-IoT’, et nettverk som ofrer recordsdata for å koble til ved vitalitetsbruk.

Han kontrasterer ferdighetene til mobiltelefonrecordsdata, som imidlertid bruker mange batterivitaliteter klarer å produsere stor import og nedlasting av vitalitet.

“Programmene vi bruker til parkeringssensorer for bilparkering er en astronomisk forekomst av fordelene med smalbånd i forhold til tradisjonell båndbredde i disse praktiske formålene,” forklarte han .

Handson fra og med sent viste parkeringsproduktet til media.

“Sensorer sender en minimal mengde registreringsdata (i dette tilfellet om parkeringsplassen er på hånd eller ikke lenger) og energiforbruket er mindre. Maskinbatterier kan lukkes så mye som 10 år og er ukompliserte å sette i og tilpasse. ”

Sensorer kan nyte en rekke forskjellige formål, fra overvåking av slukningsbeholder. holde intervaller eller frysetemperaturer for å optimalisere bensinforbruk i LPG-operasjoner.

Handson har inngått et samarbeid med nett- og kabel-TV-leverandør Melita, som tilbød en eierandel i firmaet, en suksess Farrugia anser som en intellektuell formidle dette yr. På den annen side forvirret han økonomiske gjennomganger som tilrådde at alle pleide å være vellykkede i den lokale IKT-sektoren.

Scorebyrået Fitch hadde rapportert at Maltas IKT-sektor “trivdes” i løpet av sommeren, og pekte mot 10 prosent leveringshastighet fra juli til september.

IKT er et astronomisk felt, påpekte Farrugia, så dette kan være å referere til operatører som hentet fordeler fra viruspandemien fordomsfri som forhøyet søker rekorddata fra for fjernarbeidsverktøy.

“Jeg konsulterer sektorinteressenter sannelig, og de fleste av oss tok en grunnleggende hit i år,” sa han.

“COVID iset opp en rekke av våre kunders virksomhet, som ender med en domino-prestasjon for oss.”

Uavhengig journalistikk tar penger. Toughen Cases of Malta for koden til en kaffe.

Toughen Us

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment