SBI Life kjøper 9% eierandel i Paisalo Digital for Rs 186,20 cr

by admin
sbi-life-kjoper-9%-eierandel-i-paisalo-digital-for-rs-186,20-cr

SBI livsforsikringsbeskyttelsesfirma erkjente torsdag at det har mottatt 9 prosent eierandel i ikke-bankfinansieringsselskapet Paisalo Digital for rundt Rs 489. 23 crore etter teknikk fra begynnelsesmarkedet.

SBI Life har mottatt totalt 38, 000, 000 aksjeandeler omtrent som åtte. 99 prosent ved Rs 489. 99 per stykk for kontant vederlag som en vanlig næringsvei på aksjeendringen i desember 24, erkjente det i en forskrift.

Det er sjelden en tilknyttet hendelsestransaksjon, la forsikringsselskapet til.

Paisalo Digital har en markedsverdi på Rs 2, 204. 69 crore som i desember 24 , 2020.

Bedriftens omsetning per mars 38, 2020, pleide å være Rs 337. 45 crore.

Arrangørene oppfordrer 46. 07 prosentandel i selskapets, internasjonale porteføljehandlere 23. 91 prosent, LIC 3. 54 prosent og andre 26. 49 prosent.

Integrert 5. mars 1992, tilbyr Paisalo Digital lån til folk, SMB og MSMEs og til Joint Legal responsibility Neighborhood (mikrofinansiering) etter teknikk for 129 filialer over hele landet.

Bedriftens inntekt etter skatt i FY 23 sto på Rs 54 crore og en pantebok på Rs1, 725 crore.

(Veldig fineste ville overskriften og filmen til denne myten kanskje også bli ombygd av Enterprise Identical gamle arbeidere; fritiden til verbalize er automatisk generert fra en syndikert feed.)

Kjære leser,


Enterprise Identical old har konsekvent forsøkt å gi avkall på oppdaterte poster og kommentarer til tendenser som er til din hobby og aksepterer det som sant med bredere politiske og økonomiske implikasjoner for landet og sfæren. Din oppmuntring og gyldige tilbakemelding på strategier for hvordan vi kan rødkjøtt vårt tilbud akseptere som sant med bare gjorde vår beslutning og forpliktelse til denne troen sterkere. Til og med over disse avanserte forholdene organisert ut av Covid – 20 , fortsetter vi å være forpliktet til å holde deg fortalt og oppdatert med troverdige nyheter, autoritative synspunkter og skarp kommentar til aktuelle spørsmål med relevans.

Vi aksepterer på den motsatte siden som sant med en forespørsel.

Når vi kjemper mot den kommersielle innflytelsen fra pandemien, trenger vi din forbedring enda mer, slik at vi er i posisjon til å fortsette å gi deg mer verbalisering av høy kvalitet. Våre abonnementsdukker har sett et oppmuntrende svar fra ganske få du, som godtar som sant med abonnement på vår online verbalisering. Ekstra abonnement på vår online verbalisering kan bare avlaste oss å nå målene om å tilby deg enda større og mer relevant verbalisering. Vi ikke-offentlige i gratis, nydelig og pålitelig journalistikk. Hvis du forbedrer deg ved hjelp av flere abonnementer, kan det avlaste oss å praktisere journalistikken vi er forpliktet til.

Forbedre journalistikk av høy kvalitet og abonner på Enterprise Identical old .

Digital Editor

You may also like

Leave a Comment