Russland godkjenner Sinopecs deltakelse i et enormt petrokjemisk prosjekt

by admin
russland-godkjenner-sinopecs-deltakelse-i-et-enormt-petrokjemisk-prosjekt

MOSKVA: Den russiske utøvende myndigheten har akkreditert deltakelse fra Kinas Sinopec-firma i et omfattende petrokjemisk oppdrag, erkjente administrerende direktør i en påstand tirsdag, i tråd med Moskvas planer om å knytte nærmere bånd til Beijing.

Russlands privateide Sibur petrokjemiske firma ønsker utvilsomt å tilby et av sfærens største polymerproduserende planteliv i landets fjerne øst, med fokus på det kinesiske språket og bredere asiatiske markeder.

Amur Gas Chemical Advanced, med investeringer på opp til $ 11 milliarder, er fast bestemt på å begynne å produsere 2,3 millioner tonn polyetylen og 400, 000 tonn polypropylen per 300 og seksti-fem dager fra i 2024 – 2025. Sinopec er fast bestemt på å nærme seg en 40% eierandel i komplekset. Sibur har erkjent at det i tillegg kan vende seg til Russlands Nationwide Wealth Fund for å støtte finansieringen av oppdraget.

Kinesiske språkbedrifter hadde aktivt tatt fragmenter i Russlands initiativer, inkludert produksjon av olje og bensin, midt i Moskvas omdreining til Asia i hendelser med anstrengt familie med Vesten over forskjellige punkter som ukrainsk katastrofe .

(Rob hele Switch Recordsdata, Breaking Recordsdata Events og Latest Recordsdata Updates on The Economic Instances.)

Last ned Economic Instances Recordsdata-appen for å sikre daglige markedsoppdateringer og Dwell Switch Recordsdata.

You may also like

Leave a Comment