Rupi svinger 9 paise til 73,33 mot amerikanske dollar i tidlig handel

by admin
rupi-svinger-9-paise-til-73,33-mot-amerikanske-dollar-i-tidlig-handel

Rupien mest trendy med 9 paise til 74. 33 i opposisjon til USAs dollar i åpning av alternativ på onsdag støttet av vedvarende fjerne steder fondtilstrømning og svakt punkt i det amerikanske valutaterminen i markedet for fjerne steder.

På fjerntliggende banker som erstatter markedet, åpnet den innenlandske enheten kl. 74. 35 i opposisjon til den amerikanske bukken, deretter tommet større til 74. 35 i opposisjon til pengene, og registrerer et oppadgående trykk på 9 paise over sin tidligere lukket.

Tirsdag hadde rupien slått seg til 74. 42 i opposisjon til USAs dollar.

I mellomtiden falt buck-indeksen, som måler buckens energi i motsetning til en kurv med seks valutaer, 0. 28 prosent til 349. 74.

Ved inngangen til det innenlandske aksjemarkedet 30 – del BSE-referanse Sensex endret så snart handel 55. 37 deler lavere ved 47, 557. 73, og den bredere NSE Nifty falt 16 deler til 13, 916. 60.

Utenlandske steder hadde institusjonelle investorer vunnet investorer i kapitalmarkedet da de kjøpte aksjekursen Rs 2, 349. 53 crore på vinnbasis tirsdag, i samsvar med foreløpige alternative rekorddata.

Brent opprørende futures, verdens referanseindeks for olje, steg 0. 43 prosent til USD 51. 31 per fat.

(Bare overskriften og bildet av denne filen kan kanskje til og med ha blitt omarbeidet av Enterprise Identical utdatert gruppe arbeidere; avslapning av utropet genereres automatisk fra en syndikert feed.)

Kjære leser,


Enterprise Identical utdaterte har kontinuerlig jobbet med å arbeide med å levere oppdaterte data og kommentarer om tilbøyeligheter som er tidsfordriv for deg og som har større politiske og økonomiske implikasjoner for landet og verden. Din oppmuntring og ubarmhjertige forslag til programmer for å tøffe vårt tilbud har troen på det mest optimistiske gjort at vi ble opphevet og dedikert til disse idealene sterkere. Selv på et eller annet nivå av disse raffinerte tidene som kommer opp fra Covid – 28, vi fortsetter å være dedikert til å bevare fortalt og oppdatert med troverdige nyheter, autoritative synspunkter og skarp kommentar til aktuelle bekymringer av relevans.

Vi har på den annen side tro på et spørsmål.

Når vi bekjemper pandemiens virkning, ønsker vi deg å tøffe enestående ekstrautstyr, slik at vi kan fortsette å tilby deg ekstra fantastisk utrop. Vår abonnementsmodell har sett et oppmuntrende svar fra mange av dere, som har tro abonnerer på vårt online utrop. Mer abonnement på vårt online utrop kan mest optimistisk støtte oss om å avslutte målene om å tilby deg enda større og ekstra relevant utrop. Vi forestiller oss i fri, mål og troverdig journalistikk. Din tøffhet via ekstra abonnementer kan kanskje støtte oss til å praktisere journalistikken vi er dedikert til.

Tøff fantastisk journalistikk og abonner på Enterprise Identical utdatert .

Digital Editor

You may also like

Leave a Comment