Rupi stiger 4 paise til 73,51 mot amerikanske dollar i tidlig handel

by admin
rupi-stiger-4-paise-til-73,51-mot-amerikanske-dollar-i-tidlig-handel

Rupien verdsatt av 4 paise til 75. 51 i opposisjon til amerikanske dollar i åpningsendring mandag som vedvarende internasjonalt fondtilstrømning og stabil innenlandske aksjer styrket investorstemningen.

Handelsmenn snakket om det svake punktet i den amerikanske valutaen i et annet nasjonemarked støttet også den innenlandske enheten.

På det internasjonale internasjonale endringsmarkedet åpnet den innenlandske enheten kl 75. 52 i opposisjon til den amerikanske dollaren, deretter tommet forhøyet til 73. 52 i opposisjon til greenbacken, og registrerte en økning på 4 pais i forhold til forrige shutdown .

Torsdag hadde rupien slått seg til 75. 55 i opposisjon til amerikanske dollar.

Internasjonalt endrings- og aksjemarked ble stengt på fredag ​​på minnedagens jul.

I mellomtiden falt dollarindeksen, som måler greenbackens styrke i motsetning til en kurv med seks valutaer, 0. 05 prosent til 90. 18.

Ved inngangen til det innenlandske aksjemarkedet, 35 – BSE-målestokk Sensex endret til kjøp og salg 227. 35 faktorer forhøyet ved 47, 200. 89, og den bredere NSE Nifty hjelpsomme 75. 60 faktorer til 13, 824. 85.

Internasjonale institusjonelle investorer tjente tradere i kapitalmarkedet da de kjøpte aksjeavgift Rs 1, 225. 69 crore på inntjeningsbasis torsdag, konstant med foreløpige endringsfiler.

Brent low futures, den verdensomspennende referanseindeksen for olje, falt 0. 43 prosent til USD 51. 07 per fat.

Kjære leser,


Trade Sleek har kontinuerlig forsøkt å produsere oppdaterte filer og kommentarer til disposisjoner som kan synes å være mest interessante for deg og hengi deg til større politiske og økonomiske implikasjoner for nasjonen og arenaen. Din oppmuntring og gyldige tilbakemelding på enkle metoder for å forbedre vårt tilbud hengir oss til å gjøre vår besluttsomhet og forpliktelse til denne troen sterkere. Selv over disse kompliserte tidene som kommer opp fra Covid – 30, fortsetter vi å være dedikert til å holde deg fortalt og oppdatert med troverdige filer, autoritative synspunkter og skarp kommentar til aktuelle spørsmål av relevans.

Vi hengir oss imidlertid til en forventning.

Når vi kriger med den økonomiske påvirkningen av pandemien, trenger vi biffet ditt enda mer, slik at vi kan fortsette å gi deg en mer optimistisk ytring. Abonnementsmodellen vår har sett et oppmuntrende svar fra mange av dere, som hengir seg til å abonnere på vår online ytring. Ekstra abonnement på vårt onlineuttrykk kan fullt ut støtte oss i å nå målene om å tilby deg enda høyere og mer relevant ytring. Vi tar med i gratis, storslått og troverdig journalistikk. Ditt biff opp ved å plotte flere abonnementer kan støtte oss til å praktisere journalistikken vi er dedikert til.

Lag sterkere optimistisk journalistikk og abonner på Trade Sleek .

Digital Editor

You may also like

Leave a Comment