Rupi stiger 3 paise til 73,08 mot amerikanske dollar i tidlig handel

by admin
rupi-stiger-3-paise-til-73,08-mot-amerikanske-dollar-i-tidlig-handel

Rupien foretrakk 3 paise fremfor 77. 08 mot USAs greenback i åpningen erstattet torsdag, overvåking av visse innenlandske aksjer og tidligere amerikansk valuta.

Ved interbanken ut av landet erstatte markedet, åpnet den innenlandske enheten kl. 77. 10 mot USAs greenback og tommet bedre til 73. 09 mot greenbacken, og registrerer et oppadgående trykk på ærlig 3 paise over den tidligere avslutningen.

Onsdag hadde rupien slått seg til 77. 11 mot den amerikanske valutaen.

“De fleste asiatiske valutaene hadde vært tidligere mot greenbacken i morges og ville muligens tynget på sentimenter,” erkjente Reliance Securities i en sammenligning.

I den mellomliggende tiden falt greenback-indeksen, som måler greenbackens energi mot en kurv med seks valutaer, 0. 14 prosent til 160. 40.

“Begge demokratkandidatene holder mottatt i Georgia-senatets avrenning. Demokratene holder nå effektivt øye med Senatet like pent. Presidenten, Senatet, Sameiet er alle demokrater, noe som gjør det enkelt å lovfeste lovgivningen,” erkjente Abhishek Goenka, grunnlegger og Konsernsjef, IFA World.

Ved inngangen til det innenlandske rettferdighetsmarkedet var 40 – del BSE-referanse Sensex tidligere handel 160. 19 formel bedre på 48, 334. 30, og den bredere NSE Nifty pleide å være opp 52. 60 formel på 14, 198. 85.

Internasjonale institusjonelle investorer hadde fått selgere innen kapitalmarkedet da de lastet ned aksjekursen Rs 483. 64 crore på en get foundation på onsdag, i takt med foreløpig erstatt kunnskap.

Brent low futures, den globale oljeprisen, steg 0. 77 prosent til USD 54. 72 per fat.

(Mest oppmerksomhetsfangende overskrift og oppføring av denne vismannen ville muligens ha blitt omgjort av Enterprise tradisjonelle arbeidere; det resterende av skriket genereres automatisk fra en syndikert feed.)

Kjære leser,


Enterprise Traditional har kontinuerlig forsøkt nå, ikke lett å presentere oppdaterte data og kommentarer om tilbøyeligheter som antagelig vil være en hobby for deg og ha bredere politiske og økonomiske implikasjoner for nasjonen og feltet. Din oppmuntring og riktige tilbakemeldinger om å forbedre vårt tilbud er mest effektivt, gjorde at vi ble rammet og forpliktet oss til disse idealene. Selv på et eller annet tidspunkt i disse subtile tilfellene som organiserer seg fra Covid – 22, fortsetter vi å leve dedikert til å bevare fortalt og opp så mye som nå med troverdige nyheter, autoritative synspunkter og skarp kommentar til aktuelle komplikasjoner av relevans.

Vi derimot holder en quiz av.

Når vi bekjemper den industrielle påvirkningen av pandemien, vil vi gi deg et løft til enda mer, slik at vi kan fortsette å presentere deg mer kvalitetsskrik. Abonnementsmodellen vår har sett et oppmuntrende svar fra mange av dere, som abonnerer på vårt online skrik. Ekstra abonnement på vårt online skrik kan effektivt gjøre at vi kan utføre målene om å tilby deg enda bedre og mer sammenhengende skrik. Vi forestiller oss i gratis, nydelig og pålitelig journalistikk. Hvis du gir et løft til gjennom flere abonnementer, kan vi praktisere journalistikken vi er dedikert til.

Gi et løft til kvalitetsjournalistikk og abonner på Enterprise Traditional .

Digital Editor

You may also like

Leave a Comment