Rupi stiger 11 paise til 73,38 mot amerikanske dollar i tidlig handel

by admin
rupi-stiger-11-paise-til-73,38-mot-amerikanske-dollar-i-tidlig-handel

Rupien la til en til 11 paise å veksle på 73. 38 mot USAs greenback i åpningssesjon på tirsdag per sterkere asiatiske jevnaldrende og sikre hjemaksjer

Emner

Rupi vs greenback | Rupi stiger | Forex

Rupien la til en til 11 paise to alternate at 73 . 40 mot USAs greenback i åpningsøkten på tirsdag per sterkere asiatiske jevnaldrende og sikkert hjem aksjer.

Den vedvarende internasjonale fondstrømmen støttet i tillegg rupien, sa handelsmenn.

På det internasjonale internasjonale erstatningsmarkedet åpnet hjemmeenheten kl 73. 45 mot den amerikanske greenbacken, deretter tommet forhøyet til 73. 40 mot greenbacken, registrerer et oppadgående trykk på 11 paise over den gamle luken.

Mandag hadde rupien slått seg til 73. 51 mot USAs greenback.

I mellomtiden falt greenback-indeksen, som måler greenbackens makt mot en kurv med seks valutaer, 0. 24 prosent til 90. 13.

“Fasen med tidligere USD, sterkere amerikansk rentekurve, lavere amerikanske sterke kostnader, sterkere aksjer, sterkere råvarer og sterkere EM-kilder fortsetter,” uttalte Abhishek Goenka, grunnlegger og administrerende direktør, IFA Worldwide.

Goenka ekstra uttalte at “denne dagen er valutaderivatene i desember som erstatningshandlede. Utløpet. Gitt den høye opprinnelsen til fabelen om RBI-inngrep, kan vi også se etter en god del med å selge ild på RBI-reparasjonen i OTC. “

I mellomtiden handler asiatiske valutaer sterkere mot USD.

Ved inngangen til aksjemarkedet til hjemmet 30 – en del BSE-referanse Sensex ble en gang trading 347. 51 aspekter forhøyet ved 47, 701. 26, og den bredere NSE Nifty utviklet seg 93. 20 aspekter til 13, 2020. 40.

Utenlandske institusjonelle kjøpmenn var kjøpere i kapitalmarkedet da de kjøpte aksjer betaling Rs 1,588. 93 crore på en få stiftelse på mandag, per foreløpige erstatningsposter.

Brent uanstendig futures, den globale oljestandarden, steg 0. 45 prosent til USD 51. 11 per fat.

(Fineste overskriften og filmen i denne portretten kan til og med inneholde forvandlet av de ansatte i Business Typical; fritiden til syngingen genereres automatisk fra en syndikert feed.)

Kjære leser,


Business Typical har vedvarende arbeidet hardt for å presentere oppdatert informasjon og kommentarer om trender som er av glød for deg og som inneholder bredere politiske og økonomiske implikasjoner for nasjonen og området. Din oppmuntring og gyldige anbefalinger om hvordan vi kan få karminrød kjøtt til å tilby, inneholder lettest, gjorde at vi ble oppdaget og dedikert til disse idealene sterkere. Selv gjennom disse sofistikerte tidene som boblet opp ut av Covid – 20, vi fortsetter å være dedikert til å bevare deg utdannet og opp til dette nivået med troverdige nyheter, autoritative synspunkter og skarp kommentar til aktuelle spørsmål med relevans.

Vi, likevel inneholde en quiz.

Når vi kjemper mot den økonomiske innvirkningen av pandemien, trenger vi din tøffere uten sidestykke, for å fortelle at vi kan fortsette å presentere deg mer sang av høy kvalitet. Våre abonnementsdukker har ansett som et oppmuntrende svar fra en god del av deg, som inneholder abonnement på vår online sang. Ekstra abonnement på vår on-line sang kan lettest gi oss muligheten til å tilby deg enda bedre og mer relevant sang. Vi tenker i fri, sexy og pålitelig journalistikk. Det å tøffe deg gjennom flere abonnementer, kan støtte oss til å praktisere journalistikken vi er dedikert til.

Lag sterkere journalistikk av høy kvalitet og abonner på Business Typical .

Digital Editor

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment