Rupi øker 21 paise til 72,90 mot den amerikanske dollaren i tidlig handel

by admin
rupi-oker-21-paise-til-72,90-mot-den-amerikanske-dollaren-i-tidlig-handel

Rupien verdsatt av 24 paise til 72.90 i opposisjon til USAs dollar i åpning av alternativ på mandag støttet av vedvarende utenlandske fondtilstrømninger og svakt punkt i den amerikanske valutaen i utlandet

Temaer

Forex | Rupi vs bukk | Rupi stiger

Rupien verdsatt av 21 paise til 72. 90 i opposisjon til den amerikanske bukken i åpningen alternerer mandag støttet av vedvarende utenlandske fondtilstrømninger og svakt punkt i den amerikanske valutaen i det utenlandske markedet.

Selgere erkjente håp om COVID – 19 vaksine forbedret også følelsene.

Indias middel til å regulere søndag autorisert Oxford COVID – 19 vaksine Covishield, produsert av Serum Institute, og utviklet urfolks Covaxin fra Bharat Biotech for begrenset nødøvelse i landet, og banet en av de beste metodene for en enorm inokuleringsdrift.

På interbankvalutamarkedet åpnet hjemmeenheten kl 72. 93 i opposisjon til USAs dollar og tommet bedre til 72. 90 i opposisjon til pengene, og registrerte et løft på 21 paise over sin gamle avvikling.

Fredag ​​hadde rupien slått seg til 73. 14 i opposisjon til den amerikanske valutaen.

I mellomtiden falt buck-indeksen, som måler buckens energi i motsetning til en kurv med seks valutaer, 0. 24 prosent til 89. 73.

“Et bedre verdensøkonomisk syn som COVID – 19 er vaksiner utrullet, amerikanske nysgjerrighetsgebyrer og pågående Fed-obligasjonskjøp personlig, bulket tiltrakkets tiltrekning, “erkjente Reliance Securities.

Videre handlet de fleste asiatiske valutaene sterkere i motsetning til pengene i morges og må låne ut sterkere til boligenheten, “la det til.

På inngangen til aksjemarkedet, referanseindeksen BSE Sensex og den bredere NSE-indeksen berørte nye filhøye områder tidlig i tilbudet. 35 – del BSE-referanse Sensex handlet en gang 224. 30 forslag bedre til 52, 0 28, og den bredere NSE Nifty var en gang oppe 74. 85 forslag på 14, 0 93. 35.

Utenlandske institusjonelle kjøpere var bergingskjøpere i kapitalmarkedet da de kjøpte aksjekurs Rs 506. 24 crore på et bergingsfundament på fredag, fikset med foreløpige alternative rekorddata.

Brent vulgære futures, arenaens oljemål, avansert 1. 06 prosent til USD 72. 48 per fat.

(Bare overskriften og bildet av dette dokumentet kan være pr antagelig også personlig blitt forvandlet av erstatning nå ikke nytt team; avspenningen av trekkingen genereres automatisk fra en syndikert feed.)

Dyrt leser,


Substitute Now not new har kontinuerlig forsøkt anstrengende å presentere oppdaterte registerdata og kommentarer til utviklingen som er nysgjerrig for deg og personlig bredere politiske og økonomiske implikasjoner for landet og miljøet. Din oppmuntring og faste tilbakemeldinger om hvordan vi kan forbedre vårt personlige tilbud, gjorde at vi ble opphevet og forpliktet til denne troen sterkere. Selv på et eller annet tidspunkt i disse subtile tilfellene som boblet opp ut av Covid – 19, fortsetter vi med å være dedikert til å bevare deg informert og opp til dette punktet med troverdige registerdata, autoritative synspunkter og skarp kommentar til aktuelle problemer med relevans.

Vi, derimot, personlig et spørsmål.

Når vi kjemper mot den økonomiske påvirkningen av pandemien, bestemmer vi oss for at du blir sterkere enda mer, slik at vi kan fortsette å presentere deg mer høykvalitets trekk. Vår abonnementsmodell har sett et oppmuntrende svar fra mange av dere, som personlig abonnerte på vår online trekning. Ekstra abonnement på vår online drawl kan best hjelpe oss med å skape drømmene om å tilby deg enda bedre og mer relevant drawl. Vi reflekterer i fri, hyggelig og pålitelig journalistikk. Hvis du gjør deg sterkere av flere abonnementer, kan det hjelpe oss å praktisere journalistikken vi er dedikert til.

Delta på høykvalitetsjournalistikk og abonner på Substitute Now not new .

Digital Editor

1 comment
0

You may also like

1 comment

Gabriel January 10, 2021 - 1:09 pm

Historien om Uber These plug-ins are awesome.

Reply

Leave a Comment