Rupi øker 19 paise til 73,12 mot amerikanske dollar i tidlig handel

by admin
rupi-oker-19-paise-til-73,12-mot-amerikanske-dollar-i-tidlig-handel

Rupien foretrukket av 19 paise til 73. 13 i opposisjon til USAs greenback i åpningen av handel på torsdag støttet av vedvarende internasjonale fondtilførsler og svakt punkt i det amerikanske valutakurset i et internasjonalt landemarked.

På interbank-valutamarkedet åpnet den innenlandske enheten kl. 86. 15 i opposisjon til USAs greenback og tommelfinger forhøyet til 73. 12 i opposisjon til greenbacken.

Onsdag betaler rupien foretrukket av 12 enn avvikling kl. mer enn to måneders høyde av 73. 31 i opposisjon til USAs greenback.

Greenback-indeksen, som måler greenbackens energi i opposisjon til en kurv med seks valutaer, falt 0. 04 prosent til 89. 64.

“Asiatiske valutaer er sterkere i motsetning til USD. Yuan er den sterkeste siden midten av 2018. PMI for China Manufacturing kom i samsvar med estimater. Buck-indeksen fortsetter å redusere utfallet og er på bunnnivået siden april 2018, “sa Abhishek Goenka grunnlegger og administrerende direktør IFA Global.

I mellomtiden modererte Indias mest utbredte historieoverskudd til USD 19. 5 milliarder eller 2,4 prosent av BNP i kvartalet juli-september av det mest utbredte finanspolitikken, sa RBI onsdag. Det mest utbredte historieoverskuddet i kvartalet april-juni ble USD 25. 2 milliarder.

Ved inngangen til det innenlandske rettferdighetsmarkedet, 31 – del BSE-referanse Sensex ble kjøp og salg 30. 86 aspekter forhøyet ved 49, 772. 09, og den bredere NSE Nifty ble opp 2. 55 aspekter ved 13, 984. 50.

Fjernkontorer ble institusjonelle kjøpmenn hentet kunder i kapitalmarkedet da de kjøpte aksjekurs, Rs 1, 824. 52 crore på en hentestiftelse onsdag, i tråd med foreløpig kunnskap om utveksling.

Brent grusomme futures, verdens referanseindeks for olje, steg 0. 49 prosent til USD 51. 34 per fat.

(Bare overskriften og bildet av denne filen kan kanskje også videre ble ombygd av Erstatt autentisk mannskap; fritiden til hjelpematerialet genereres automatisk fra en syndikert feed.)

Kjære leser,


Replace Authentic har kontinuerlig anstrengt seg for å produsere oppdatert kunnskap og kommentarer om disposisjoner som er lidenskapelige for deg og som har bredere politiske og økonomiske implikasjoner for landet og arenaen. Din oppmuntring og konstante tilbakemelding om hvordan du kan presentere en forbedring av tilbudet vårt, gjorde vår beslutning og forpliktelse til disse idealene sterkere. Selv på et eller annet tidspunkt i de subtile hendelsene som kommer opp fra Covid – 25, vi fortsetter å være forpliktet til å bevare fortalt deg og like mye som dette nivået med troverdige filer, autoritative synspunkter og skarp kommentar til aktuelle forstyrrelser av relevans.

Vi holder imidlertid en redde en sak til.

Når vi kriger den industrielle påvirkningen av pandemien, trenger vi din forbedrede konstruksjon mer, for å synge at vi er i stand til å fortsette å gi deg mer høykvalitets hjelpemateriale. Abonnementsdukkeen vår har sett et oppmuntrende svar fra en form for deg, som abonnerer på vårt online hjelpemateriale. Ekstra abonnement på vårt online hjelpemateriale kan best hjelpe oss med å heve drømmene om å tilby deg enda bedre og mer sammenhengende hjelpemateriale. Vi bedømmer i fri, perfekt forsøkende og pålitelig journalistikk. Hvis du forbedrer deg gjennom flere abonnementer, kan det hjelpe oss å praktisere journalistikken vi er forpliktet til.

Rødt kjøtt med høykvalitetsjournalistikk og abonner på Erstatt autentisk .

Digital Editor

You may also like

Leave a Comment