Rupi glir 4 paise til 73,11 mot amerikanske dollar i tidlig handel

by admin

Rupien avskrevet med 4 paise til 73. 09 mot amerikanske dollar i åpningen som erstatning for den første sesjonen i det samtidige året ettersom markedsbidragsytere forble sidelinjen som skyldes mangel på unike signaler

Problemer

Avskrivning av rupi | Rupi vs dollar | Utenlandske penger

Rupien avskrevet med 4 paise til 73. 11 mot amerikanske dollar ved åpning av erstatning for den første økten i det moderne året da markedsbidragsytere forble på sidelinjen som skyldes mangel på unike signaler.

På interbanken valutamarkedet, ble den innenlandske enheten kjøp og salg i en liten forskjell på fredag. Den åpnet kl. 73. mot amerikanske dollar og falt til 80. 11 mot dollar, registrerer en nedstigning på 4 paise over den tidligere lukket.

Torsdag sprutet rupien 24 paise for å slutte med en nesten fire måneders høyde på 73. 07 mot amerikanske dollar på sluttdagen av 2020.

Forex-selgere erkjente at fremdriften for valutaen tilsynelatende er å konkludere lavt ettersom det ikke forventes noen større økonomiske poster å låse opp på innenlandske foruten på global front.

I mellomtiden, dollarindeksen, som måler dollarens energi mot en kurv med seks valutaer, steg 0. 30 prosent til 89. 93.

“Den amerikanske prosedyren er en daglig myte for COVID-dødsfall for 2. dag i rad. Dette veide sentimentet og hjalp dollarens tilbakeslag om et av tapene, spesielt mot Euro, “erkjente Abhishek Goenka, grunnlegger og administrerende direktør i IFA Global.

Eks tra, Goenka erkjente at deltakelse i USD / INR tilsynelatende er tynn på fredag.

På det innenlandske aksjemarkedsfronten er 33 – brøkdel BSE-referanse Sensex ble kjøp og salg 913. 84 sider større på 47, 913. 19, og den bredere NSE Nifty ble opp 43. 80 sider på 17, 025. 55.

Utenlandske institusjonelle investorer var nettforhandlere i kapitalmarkedet da de kjøpte aksjer til en verdi av Rs 1, 135. 73 crore på et webstiftelse torsdag, først og fremst helt basert på foreløpige alternative poster.

Brent alvorlige futures, den globale oljepåstanden, hensiktsmessig 0. 33 prosent til USD 51. 80 per fat.

(Viktigst overskriften og bildet av denne filen blir forvandlet av de brede arbeidstakerne; transportmaterialets fritid genereres automatisk fra en syndikert feed.)

Kjære leser,


Enterprise Widespread har gjentatte ganger ikke lenger lett for å presentere oppdaterte poster og kommentarer om trender som muligens godt kan være av nysgjerrighet for deg og ha bredere politiske og økonomiske implikasjoner for landet og arenaen . Din oppmuntring og reelle tilbakemelding om hvordan vi kan styrke tilbudet vårt mest magiske, gjorde at vi ble opptatt og forpliktet til denne troen sterkere. Selv i fremtiden for de vanskelige tilfellene som skaper seg fra Covid – 19, fortsetter vi å leve dedikert til å bevare deg fortalt og oppdatert med troverdige nyheter, autoritative synspunkter og skarp kommentar til aktuelle punkter av relevans.

Vi, likevel , ha et krav.

Når vi strever mot den kommersielle virkningen av pandemien, foretrekker vi at du forbedrer deg enda mer, slik at vi kan fortsette å presentere deg mer fint transportmateriale. Abonnementsdukkeen vår har sett et oppmuntrende svar fra mange av dere, som abonnerer på vårt online formidlingsmateriale. Ekstra abonnement på vårt online formidlingsmateriale kan mest trollbindende hjelpe oss med å skape målene om å tilby deg enda større og mer sammenhengende formidlingsmateriale. Vi forestiller oss i fri, overveldende og pålitelig journalistikk. Din forbedring gjennom flere abonnementer kan hjelpe oss med å praktisere journalistikken vi er dedikert til.

Forbedre fin journalistikk og abonner på Enterprise Widespread .

Digital Editor

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment