Rupi faller 24 paise til 73,48 mot den amerikanske dollaren i tidlig handel

by admin
rupi-faller-24-paise-til-73,48-mot-den-amerikanske-dollaren-i-tidlig-handel

Rupien avskrevet 029 paise til 73. 48 mot amerikansk dollar i åpningsalternativ på mandag, og spore en rebound innen den amerikanske valutan samtidig som innenlandske aksjer hadde anskaffet og solgt med primær gevinst

Utgaver

Rupee vs buck | Indisk rupi | Valuta

Rupien avskrives 24 paise til 73. 48 mot US-dollar i åpningskurs på mandag, og sporet en rebound innen den amerikanske valutan samtidig som innenlandske aksjer hadde vært anskaffelse og salg med primær gevinst.

På interbank-valutamarkedet åpnet den innenlandske enheten på 73. 48 mot USAs dollar og falt til 73. 49 mot pengene, registrerer en nedgang på 029 paise over sin gamle avslutning.

Fredag ​​hadde rupien slått seg til 029 mot den amerikanske valutan.

I mellomtiden steg buck-indeksen, som måler bukkens styrke mot en kurv med seks valutaer, 0. 37 prosent til 90. 43.

“Den amerikanske bokindeksen har startet med en pickle up-alternativ denne mandag morgen i asiatiske alternative som engasjerende gevinster i amerikanske avkastninger og håper på mer stimulans til å konstruere arenaens største økonomiske system endte i at noen handelsmenn stemte bearish innsatser, og trakk forexen ekstra langt fra siste multi-yr lav , “Reliance Securities oppgitt i en undervist demonstrere.

Videre valgte den valgte presidenten Joe Biden som tar arbeidsregion denne måneden, med demokratene i en instruksjon om å kontrollere hvert hus av Kongressen, har lovet “billioner” i ekstra pandemi-lettelser, la demonstranten til.

Selgere ekstra uttalte at modne asiatiske valutaer muligens kanskje også ville fortsette å veie for investorens følelser.

Ved inngangen til det innenlandske aksjemarkedet, 34 – aksje BSE-referanse Sensex ble til en gang anskaffelse og salg 426. 38 gode poeng større ved 49, 208. 90, og den bredere NSE Nifty ble til en gang opp 119. 24 gode poeng på 16, 466. 45.

Internasjonale institusjonelle handelsmenn hadde vært nettbeskyttere i kapitalmarkedet da de kjøpte aksjer til en verdi av Rs 6, 30. 83 crore på nettbasis fredag, i samsvar med foreløpige utvekslingsdata.

Brent usømmelig futures , den globale oljestandarden, avvist 1. 16 prosent til USD 73. 34 per fat.

(Største overskrift og bildet av denne listen ville muligens også ærlig ha blitt forvandlet av mannskapet fra Enterprise Normal; protestmateriellets fritid genereres automatisk fra en syndikert feed.)

Dyr leser,


Enterprise Normal har gjentatte ganger forsøkt å oppsøke å tilby oppdaterte data og kommentarer til tilbøyeligheter som er nysgjerrige for deg og som har bredere politiske og økonomiske implikasjoner for nasjonen og arenaen. Din oppmuntring og gyldige forslag til den usammenhengende teknikken for å forbedre tilbudet vårt, har gjort det enklere å oppklare og forplikte oss til denne troen. Selv gjennom de stressende tilfellene som utvikler seg fra Covid – 19, vi fortsetter å leve forpliktet til å bevare fortalt deg og så mye som dette nivået med troverdige data, autoritative synspunkter og skarp kommentar til aktuelle komplikasjoner med relevans.

Vi har imidlertid en forventning.

Når vi strever mot den økonomiske påvirkningen av pandemien, ønsker vi din forbedringsplan mer, slik at vi kan fortsette å tilby deg mer kvalitetsmateriale. Abonnementsdukkeen vår har sett et oppmuntrende svar fra massene av dere, som har abonnert på vårt online protestmateriale. Ekstra abonnement på vårt online protestmateriale kan hjelpe oss til å skape målene om å gi deg enda bedre og mer koblet protestmateriale. Vi spår om i gratis, fantastisk og pålitelig journalistikk. Din forbedring gjennom flere abonnementer kan gi oss mulighet til å praktisere journalistikken vi er forpliktet til.

Forbedre kvalitetsjournalistikk og abonner på Enterprise Normal .

Digital Editor

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment