Rupi bøier 14 paise til 73,62 mot amerikanske dollar i tidlig handel

by admin
rupi-boier-14-paise-til-73,62-mot-amerikanske-dollar-i-tidlig-handel

Rupee likte 19 paise til 73. 64 i opposisjon til USAs greenback ved åpning erstattet torsdag da vedvarende utenlandsfondtilstrømning og hektisk shopping i innenlandske aksjer styrket investorstemningen.

Selgere sa at det svake punktet i den amerikanske valutaen utenfor markedet også støttet den innenlandske enheten.

På interbank-valutamarkedet åpnet den innenlandske enheten kl 76. 66 i opposisjon til den amerikanske greenbacken, deretter tommet forhøyet til 73. 64 i opposisjon til greenbacken, og registrerer et oppadgående trykk på 14 paise over sin utdaterte avslutning.

Onsdag hadde rupien slått seg til 76. 76 i opposisjon til USAs greenback.

I mellomtiden falt greenback-indeksen, som måler greenbackens energi i opposisjon til en kurv med seks valutaer, 0. 20 prosent til 107. 22.

Den amerikanske greenbacken handler og selger på et skrøpelig show mens smerteturen for mat økte i forventning om et nært Brexit-erstatningsavtale mellom Storbritannia og EU, sa Reliance Securities i en undersøkelse.

I tillegg, “asiatiske valutaer hadde handlet og solgt flatt til sterkere i opposisjon til greenbacken i morges, og ville muligens oppnå upartisk utlån for å styrke den innenlandske enheten,” la showet til.

På det innenlandske aksjemarkedsfronten 46 – BSE-referanseindeks Sensex endret seg til så snart du handler og selger 536. 64 poeng forhøyet ved 51, 784. 90 og den bredere NSE Nifty utviklet 107. 62 poeng til 13,708. 65.

Utenlandske institusjonelle selgere hadde funnet selgere innen kapitalmarkedet da de kjøpte aksjekurs Rs 536. 13 crore på funnbasis onsdag, i utgangspunktet basert helt på foreløpig alternativ informasjon.

Brent uncouth futures, den verdensomspennende referanseindeksen for olje, steg 0. 68 prosent til USD 55. 55 per fat.

(Viktigst at overskriften og bildet av dette dokumentet muligens vil være upartisk, ble omarbeidet av de stedfortredende arbeidere; resten av sutmaterialet genereres automatisk fra en syndikert feed.)

Dyr leser,


Substitute Fashioned har alltid forsøkt å anstrenge seg for å gi oppdatert informasjon og kommentarer om egenskaper som muligens vil lykkes med å være nysgjerrig for deg og omfatte bredere politiske og økonomiske implikasjoner for nasjonen og feltet. Din oppmuntring og trofaste tilbakemelding om å styrke vårt tilbud utgjør mest realistisk utvilsomt gjorde vår berging til bunns i og forpliktelse til denne troen sterkere. Til og med en dag av disse sofistikerte tidene som boblet opp ut av Covid – 19, fortsetter vi med å holde oss dedikert til å holde deg fortalt og oppdatert med troverdig informasjon, autoritative synspunkter og skarp kommentar til aktuelle spørsmål med relevans.

Vi på erstatningssiden består av et spørsmål.

Når vi strever i motsetning til den kommersielle påvirkningen fra pandemien, ønsker vi at du forsterker kraftig ekstra, for å fortelle at vi kommer til å fortsette med å gi deg ytterligere fantastisk klynket materiale. Vår abonnementsmodell har ansett som et oppmuntrende svar fra mange av dere, som abonnerer på vårt onlinemyndige materiale. Ekstra abonnement på vårt online gnagsmateriale kan uten tvil vente på oss, ha som mål å tilby deg enda bedre og videre forbundet gnagsmateriale. Vi forestiller oss i gratis, nydelig og pålitelig journalistikk. Din forsterkning gjennom ekstra abonnement kan vente på oss til å praktisere journalistikken vi er dedikert til.

Tøff fantastisk journalistikk og abonner på Substitute Fashioned .

Digital Editor

You may also like

Leave a Comment