Rupee glir 13 paise til 73,15 mot amerikanske dollar i tidlig handel

by admin

Rupien avskrevet av 14 paise til 73. 18 i opposisjon til USAs dollar i åpningsvikar på tirsdag sporing av den dempede åpningen i aksjer

Emne utgaver

Rupee vs buck | Forex | flup

Rupien avskrives av 14 paise til 73. 18 i opposisjon til den amerikanske bukken i åpningsvikar på tirsdag og sporer den dempede åpningen i hjemmeaktier.

På interbanken utenfor erstatningsmarkedet handlet hjemmeenheten tidligere i en liten variasjon. Den åpnet kl. 73. i opposisjon til USAs bok og falt til 73. 15 i opposisjon til greenbacken , registrerer et stup av 13 paise over sin tidligere slutt.

På mandag er det mest utbredt rupi med 9 paise for å ende på en fire måneders overdreven av 73. 09 i opposisjon til USAs dollar.

“Usikkerhet rundt Georgia-hastighetsavslag og stigende COVID – 19 infeksjoner kan presse kjøpere i retning av bergingsparadiset til den amerikanske bukken og cap gevinster for hjemmeenheten, “Reliance Verdipapirer anerkjent i en læremantel.

De fleste asiatiske valutaene var flate i motsetning til greenbacken denne tirsdag morgen, la det til.

STORBRITANNIA har utstedt hjemmeordreordrer for velgerne fordi det går rett inn i en låsing som forventes å stenge til midten av februar. Den gunstige falt rundt 150 pips på en enkelt dag fra slutten til 1. 37, erkjente Abhishek Goenka, grunnlegger og administrerende direktør, IFA Global.

I mellomtiden har buck index, som måler greenbackens styrke i motsetning til en kurv med seks valutaer, falt 0. 12 prosent til 91. 76.

Selgere erkjente markedsdeltakere forble forsiktige tidligere til det endelige resultatet over avrenningsvalget i Georgia som kan foreta et valg fra det amerikanske senatet.

I tillegg vil kjøpmenn sannsynligvis følge protokollen fra Federal Reserve-møtet i desember, den amerikanske ISM-produksjonen og ikke- produksjon av rekorddata og det amerikanske månedlige jobbbildet.

På hjemmemarkedsfronten er 30 – del BSE-referanse Sensex pleide å være handel 174. 91 som bilder lavere ved 51, 001. 89, og den bredere NSE Nifty pleide å være nede 61. 30 aspekter ved 14, 071. 60.

Utenlandske institusjonelle kjøpere var akkumulerte kjøpere i hovedstaden markedet da de kjøpte aksjekurs Rs 1, 843. 22 crore på akkumulert basis mandag, i samsvar med foreløpig erstatningsrekorddata.

Brent usømmelig futures, den globale oljeprisen, falt 0. 18 prosent til USD 51. 00 per fat.

(Ideelt sett edle overskriften og filmen til dette bildet kan bli omarbeidet av Commerce Typical workers; komforten fra torden genereres automatisk fra en syndikert feed.)

Dyrt leser,


Commerce Typical har alltid forsøkt seg verdig til å presentere oppdaterte registerdata og kommentarer til tendenser som vil være nysgjerrige for deg og hengi deg til større politiske og økonomiske implikasjoner for nasjonen og verden. Din oppmuntring og stødige muligheter for å styrke vårt tilbud om å gi deg hånd i hånd gjorde at vi kom til bunns i og forpliktelse til disse idealene sterkere. Selv for lengden på disse raffinerte anledninger som kommer opp fra Covid – 22, vi fortsetter å være forpliktet til å holde deg informert og oppdatert med troverdige registerdata, autoritative synspunkter og skarp kommentar til aktuelle problemer med relevans.

Vi på den andre hånd, unn deg et spørsmål.

Når vi kjemper mot den økonomiske innvirkningen av pandemien, vil vi styrke deg enda mer, slik at vi er i stand til å fortsette å gi deg ekstra kvalitet torden. Vår abonnementsmodell har ansett som et oppmuntrende svar fra mange av dere, som hengir seg til å abonnere på vår online torden. Ekstra abonnement på vår online torden kan lett hjelpe oss å bære målene om å gi deg enda bedre og ekstra tilknyttet torden. Vi mekler i fri, blendende og pålitelig journalistikk. Din styrke gjennom ekstra abonnement kan gi oss mulighet til å praktisere journalistikken vi er forpliktet til.

Forsterk kvalitetsjournalistikk og abonner på Commerce Typical .

Digital Editor

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment