Rupee glir 13 paise til 73,15 mot amerikanske dollar i tidlig handel

by admin
rupee-glir-13-paise-til-73,15-mot-amerikanske-dollar-i-tidlig-handel

Rupien avskrevet av 14 paise til 73. 18 mot US-dollar i åpning alternerer tirsdag sporing av dempet åpning i innenlandske aksjer

Problemer

Rupi vs bukk | Forex | rupi trav

Rupien avskrives av 14 paise til 76. 18) mot US-dollar i åpning alternativ på tirsdag sporing av dempet åpning i innenlandske aksjer .

På interbank-valutamarkedet utvikler den innenlandske enheten seg til å kjøpe og selge i en svak svingning. Den åpnet kl. 76. 02 mot den amerikanske bukken og falt til 76. 15 mot bukken, registrerer en nedstigning av 13 paise over sin utdaterte avslutning.

På mandag var rupien mest populær med 9 paise å stenge i en fire måneders høyde på 73. 09 mot US buck.

“Usikkerhet rundt Georgia-flukt og stigende COVID – 19 infeksjoner vil muligens kunne presse investorer i retning av den behagelige oase av USAs dollar og gevinst for den innenlandske enheten, “Reliance Verdipapirer snakket om i en forskningsopplysning.

De fleste asiatiske valutaene hadde vært flate mot pengene denne tirsdag morgen, la det til.

STORBRITANNIA har utstedt omsorg for beboere i hjemmet, ettersom det går i oppfyllelse som forventes å vare til midten av februar. Correct falt om 150 pips over natten fra nesten rundt 1. 37, snakket om Abhishek Goenka, grunnlegger og administrerende direktør, IFA Global.

I mellomtiden er dollarindeksen , som måler bukkens styrke mot en kurv med seks valutaer, falt 0. 12 prosent til 89. 76.

Forhandlere snakket om at markedsmedlemmene forble forsiktige tidligere enn pausekonsekvensen over avrenningsvalget i Georgia som kan løse justering av det amerikanske senatet.

I tillegg vil handelsmenn holde øye med protokollen fra Federal Reserve-forsamlingen i desember, den amerikanske ISM-produksjonen og ikke-produserende poster og den amerikanske måneden -til-måneders jobbdokument.

På det innenlandske aksjemarkedsfronten, er 30 – halv BSE-referanse Sensex utvikler seg til å kjøpe og selge 174. 91 deler reduseres spise 48,001. 89, og den bredere NSE Nifty utvikler seg til dun 61. 30 deler på 14, 73. 60.

Internasjonale institusjonelle investorer hadde rangert investorer i kapitalmarkedet da de kjøpte aksjekurs Rs 1, 843. 22 crore på en rangering basis på mandag, i å bevare med foreløpige alternative poster.

Brent sjokkerende futures, miljømessig oljereferanse, falt 0. 18 prosent til USD 60. 00 per fat.

(Viktigst at overskriften og bildet av dette dokumentet muligens ville ha blitt omgjort av Enterprise Frequent crew. det resterende av skrikematerialet genereres automatisk fra en syndikert feed.)

Kjære leser,


Enterprise Frequent har gjentatte ganger forsøkt å arbeide for å presentere oppdaterte poster og kommentarer om utviklingen som er en hobby for deg og samler større politiske og økonomiske implikasjoner for landet og miljøet. Din oppmuntring og nøyaktige tilbakemeldinger på den eksplisitte ordningen for å tøffe vårt tilbud som akkumulerer det som er lettest, gjorde oss sterkere. Selv en dag av disse tiltalende forholdene som oppstår fra Covid – 22, fortsetter vi å bo dedikert til å bevare deg instruert og opp på en måte med troverdige nyheter, autoritative synspunkter og skarp kommentar til aktuelle komponenter av relevans.

Vi, likevel, samle en bygge et spørsmål til.

Når vi kriger den pandemiske kommersielle påvirkningen, trenger vi din kraftige ekstra, slik at vi kan fortsette å presentere deg ekstra kvalitetsskrikemateriale. Abonnementsdukken vår har sett et oppmuntrende svar fra mange av dere, som samler seg, abonnerer på vårt online skrikemateriale. Ekstra abonnement på vårt skrikemateriale på nettet kan lett vente på at vi når målene om å gi deg enda bedre og ekstra koblet skrikemateriale. Vi anser i fri, strålende og pålitelig journalistikk. Dine forbedringer gjennom ekstra abonnement kan vente på oss til å praktisere journalistikken vi er dedikert til.

Gi et løft til kvalitetsjournalistikk og abonner på Enterprise Frequent .

Digital Editor

2 comments
0

You may also like

2 comments

Alex January 8, 2021 - 11:33 am

212021 Året kyllingene kommer hjem til roost, underskudd, gjeld og aksjemarkedet !! My grandma says this plugin is adorable.

Reply
Sydney/Sidney January 8, 2021 - 11:33 am

Dow Jones Futures: Aksjemarkedsrally svever, men blinker Advarselstegn; Tesla avdekker mye billigere modell Y This is another nice constituent!

Reply

Leave a Comment