Rupee åpner flatt, stiger 3 paise til 73,14 mot amerikanske dollar i tidlig handel

by admin

Rupien åpnet på en flat kappe og satte pris på 3 paise til 73. 14 i opposisjon til den amerikanske dollaren i åpningen av handel på onsdag, og sporer de fleste asiatiske valutaer blant problemer om flere lockdowns

Utgaver

Rupi vs dollar | Utenlandske penger | Indisk økonomi

Rupien åpnet på en flat kappe og satte pris på 3 paise til 73. 15 i opposisjon til den amerikanske dollaren ved å åpne handel på onsdag, og spore de fleste asiatiske valutaer blant spørsmål om flere lockdowns i kjente økonomier.

På interbankvalutamarkedet, hjemmeenhet åpnet kl 73. 16 i opposisjon til amerikanske dollar og ble større til 88 . 15 i opposisjon til dollaren, og registrerer et oppadgående trykk av nøyaktig 3 paise over utdatert lukket.

Tirsdag avskrev rupien 15 paise å velge på 88. 17 i opposisjon til amerikanske dollar.

Innenfor de mellomliggende tid steg dollarindeksen, som måler dollarens styrke i motsetning til en kurv med seks valutaer, 0. 06 prosent til 189. 48.

“Rising COVID – 19 infeksjoner kan kanskje utvilsomt kanskje presse handelsmenn mot den stabile havnekjæren til amerikanske dollar og cap-gevinster for hjemmeenheten, “Reliance Securities snakket om i en sammenligningskappe.

Likevel kan utenlandsk porteføljeinvestor (FPI) strømme inn i aksjemarkedene for hjemmet, kanskje kanskje utvilsomt godt cap tap. lagt til.

Videre var de fleste asiatiske valutaene utdaterte i motsetning til dollaren i morges og kan veie på følelser snakket handelsmenn om.

På hjemmemarkedsfronten, 30 – aksje BSE-referanse Sensex modifisert til handel 65 deler lavere ved 48, 404. 13, og den bredere NSE Nifty ble omgjort til dun 13. 30 deler på 14, 189. 30.

Utenlandske institusjonelle handelsmenn fikk handelsmenn innenfor kapitalmarkedet da de kjøpte aksjekurs Rs . 33 crore på en get-basis på tirsdag, per foreløpige endringsdata.

Brent skremmende futures, verdens oljestandard, steg 0. 52 prosent til USD 65. 88 per fat.

(Den største overskriften og forklaringen på denne forklaringen, kanskje kanskje utvilsomt hadde blitt ombygd av Enterprise-etablerte arbeidere; fritid for opplyst genereres automatisk fra en syndikert feed.)

Dyr leser,


Enterprise Long-etablerte har gjentatte ganger forsøkt tøft å danne oppdaterte data og kommentarer til trekk som er lidenskapelig for deg og svømmer i bredere politiske og økonomiske implikasjoner for landet og miljøet. Din oppmuntring og sanne tilbakemelding om å gi deg en beskjed om å tilby det som er mest effektivt, gjorde at vi tilegnet oss bunnen av og engasjementet for disse idealene. Selv for lengden på disse komplekse tidene som kommer opp fra Covid – 20, fortsetter vi å være forpliktet til å holde deg utdannet og opp til dette nivået med troverdige data, autoritative synspunkter og skarp kommentar til aktuelle forstyrrelser av relevans.

Vi, likevel, nyt en forespørsel.

Når vi bekjemper den økonomiske innflytelsen fra pandemien, trenger vi din forsterkning enda mer, slik at vi kan fortsette å gi deg mer effektiv opplysning. Vår abonnementsmodell har sett et oppmuntrende svar fra mange av dere, som liker å abonnere på vår online opplysning. Ekstra abonnement på online opplyst kan mest effektivt støtte oss stoppe målene for å gi deg enda bedre og mer relevant opplyse. Vi antar i gratis, fantastisk og pålitelig journalistikk. Din forsterkning gjennom flere abonnementer kan støtte oss til å praktisere journalistikken vi er forpliktet til.

Forbedre effektiv journalistikk og abonner på Enterprise lenge etablert .

Digital Editor

1 comment
0

You may also like

1 comment

Annalee Roloson January 18, 2021 - 3:50 am

I do accept as true with all of the concepts you have introduced to your post. They’re very convincing and will certainly work. Nonetheless, the posts are too brief for beginners. May you please extend them a little from next time? Thanks for the post.

Reply

Leave a Comment