Rupee åpner flatt, stiger 3 paise til 73,14 mot amerikanske dollar i tidlig handel

by admin
rupee-apner-flatt,-stiger-3-paise-til-73,14-mot-amerikanske-dollar-i-tidlig-handel

Rupien åpnet i en flat gave og satte pris på 3 paise til 88. 14 mot USAs greenback ved åpning av alternativ på onsdag overvåking av de fleste asiatiske valutaer blant bekymringer om flere lockdowns

Problemer

Rupi vs greenback | Utenlandske penger | Indisk finanssystem

Rupien åpnet på en flat gave og satte pris på 3 paise til 73. 15 mot den amerikanske greenbacken i åpningen vekslet på onsdag overvåking av de fleste asiatiske valutaer blant bekymringer om flere avstengninger i uunnværlige økonomier.

På interbankmarkedet utenlandske erstatningsmarked åpnet den innenlandske enheten på 88. 16 mot USAs greenback og tommet større til 73. 15 mot greenbacken, og registrerte et oppadgående trykk av oppbyggende 3 paise over forrige shutdown.

Tirsdag avskrev rupien 15 paise to envision at 73. 17 mot US greenback.

I mellomtiden, greenback-indeksen , som måler greenbackens styrke mot en kurv med seks valutaer, steg 0. 06 prosent til 89. 48.

“Rising COVID – 19 infeksjoner vil muligens kunne presse kjøpmenn i retning av den fantastiske havnefortrollingen til den amerikanske greenbacken og dekke gode poeng for den innenlandske enheten, “anerkjente Reliance Securities i en bli undervist til stede.

Utenlandske porteføljeinvestorer (FPI) strømmer imidlertid inn i de innenlandske aksjemarkedene, vil muligens kunne takke tap, la det til.

I tillegg hadde de fleste asiatiske valutaene vært skrøpelige mot greenbacken i morges og muligens ville dempe følelser, erkjente selgere.

På det innenlandske aksjemarkedsfronten, 30 – fragment BSE benchmark Sensex pleide å anskaffe og selge 33. 65 faktorer reduseres med 48, 404. 13, og den bredere NSE Nifty pleide å være nede 13. 30 faktorer ved 14, 189. 30.

Utenlandske institusjonelle kjøpmenn hadde vært internetthandlere innen kapitalmarkedet da de kjøpte aksjekurs Rs 986. 33 crore på en internettstiftelse tirsdag, i samsvar med foreløpige erstatningsfiler.

Brent grove futures, referanseindeksen for rikets olje, steg 0. 52 prosent til USD 88 per fat.

(Enkleste overskrift og bilde av dette garnet ville muligens også blitt forvandlet av Industry Fashioned personell; fritiden til innholdsmaterialet genereres automatisk fra en syndikert feed.)

Dyrt leser,


Industry Fashioned har hele tiden forsøkt fascinerende å presentere oppdaterte filer og kommentarer til trekk som muligens godt kan være av nysgjerrighet for deg og ha bredere politiske og økonomiske implikasjoner for landet og riket. Din oppmuntring og gyldige løsninger på hvordan du kan presentere en dingling til vårt tilbud har ideelt lydig gjorde vår beslutning og dedikasjon til disse idealene sterkere. Selv hele planen via disse sofistikerte tidene som vokser ut av Covid – 20, fortsetter vi å forbli forpliktet til å bevare fortalt og oppdatert med troverdige nyheter, autoritative synspunkter og skarp kommentar til aktuelle spørsmål av relevans.

Vi har alternativt et krav.

Når vi kjemper mot den kommersielle effekten av pandemien, ønsker vi at du forbedrer deg mer, slik at vi lykkes med å fortsette å presentere deg mer kvalitetsinnholdsmateriale. Abonnementsdukkeen vår har sett et oppmuntrende svar fra mange av dere, som abonnerer på vårt online innholdsmateriale. Ekstra abonnement på vårt innholdsmateriale på nettet kan være lydig og støtte oss med å avslutte drømmene om å tilby deg enda bedre og mer tilkoblet innholdsmateriale. Vi anser i fri, storslått og pålitelig journalistikk. Din forbedring via flere abonnementer kan støtte oss til å praktisere journalistikken vi er forpliktet til.

Styrke kvalitetsjournalistikk og abonner på Industry Fashioned .

Digital Editor

1 comment
0

You may also like

1 comment

Logan January 8, 2021 - 6:43 am

Rupee glir 13 paise til 73,15 mot amerikanske dollar i tidlig handel My elegant brother says this plugin is huge!!

Reply

Leave a Comment