Reserve Bank danner akademisk rådgivende råd for tilsynshøyskole

by admin
reserve-bank-danner-akademisk-radgivende-rad-for-tilsynshoyskole

Reserve Financial Institution of India (RBI) har satt opp et veiledningsråd med skrøpelig viseadministrator NS Vishwanathan som formann for å fortelle den tøffe tidsdirektøren for sentralbankens College of Supervisors (CoS).

Medlemmer av rådet består av Arijit Basu, skrøpelig administrerende direktør for Reveal Financial institution of India (SBI); Paresh Sukthankar, skrøpelig nestleder ved HDFC finansinstitusjon; S Raghunath, professor ved IIM-Bangalore; Tathagata Bandyopadhyay, professor ved IIM-Ahmedabad; og Subrata Sarkar-professor ved Indira Gandhi Institute of Pattern Research, Mumbai. Rabi Narayan Mishra, skrøpelig administrerende direktør i RBI, er utnevnt til direktør for kroppen.

CoS har vært i drift i miniatyr kapasitet siden mai muligens muligens godt avsluttende år, men det er utvilsomt nå helt operasjonalisert. RBI-guvernør Shaktikanta Das hadde først snakket om miljøet i et CoS i november 2019, delvis i takt med Punjab og Maharashtra Financial institution Co-operative Financial institution katastrofe.

Grunnlaget ble til ekstra tøffet tilsyn med regulerte enheter, og for å forlenge og tøffe tilsynsevnen blant sine tilsyns- og tilsynsarbeidere både på inngangsnivå og kontinuerlig.

Rådets rolle skal være å “tittelområder som tildeles ferdigheter til å konstruere / oppgradere, kreves, oppfatning og billettplaner for alle programmer, måle mål på programmene med globale krav / mest effektive praksis, og billett akseptable utdannelsesideer, og dynger andre.” , erkjente sentralbanken i en påstand.

Kjære leser,


Industri Smart-likte har hele tiden forsøkt å anstrenge seg for å gi oppdaterte journalopplysninger og kommentarer til tendenser som er nysgjerrige for deg og gleder deg over større politiske og økonomiske implikasjoner for landet og sektoren. Din oppmuntring og faktiske tilbakemeldinger om hvordan vi kan forbedre vårt tilbud til å nyte mest effektivt, gjorde at vi ble rammet og dedikert til denne troen sterkere. Selv på et eller annet nivå av disse raffinerte situasjonene som spruter ut av Covid – 2019, fortsetter vi å være dedikert til å bevare deg kunnskapsrik og frem til nå med troverdige rekorddata, autoritative synspunkter og skarp kommentar til aktuelle punkter av relevans.

Vi likevel har et spørsmål.

Når vi kjemper mot den industrielle påvirkningen av pandemien, ønsker vi at du forbedrer deg enda mer, slik at vi kommer til å fortsette å gi deg mer høykvalitetsproblemer. Vår abonnementsmodell har ansett som et oppmuntrende svar fra mange av deg, som liker å abonnere på vårt online-nummer. Mer abonnement på nettutgaven vår kan mest effektivt vente på oss billetten målene med å tilby deg enda bedre og mer relevant utgave. Vi spår om i gratis, storslått og troverdig journalistikk. Din forbedring med flere abonnementer kan vente på oss til å praktisere journalistikken vi er dedikert til.

Styr journalistikk av høy kvalitet og abonner på Industry Smartly-liked .

Digital Editor

You may also like

1 comment

Carmen January 7, 2021 - 3:28 am

NBFC kan se 7-9% vekst i eiendeler under forvaltning neste finanspolitiske: Icra This is another interesting plugin.

Reply

Leave a Comment