RBI starter LEI for store verditransaksjoner i sentraliserte betalingssystemer

by admin
rbi-starter-lei-for-store-verditransaksjoner-i-sentraliserte-betalingssystemer

Kompatibel enhetsidentifikator vil merke seg alle RTGS- og NEFT-transaksjoner fra Rs 50 cr og over; LEI er en 20 – siffermengde som er aldret for å bestemme partene i den monetære transaksjoner over hele verden

Problemer

Reserve Bank of India

BS Reporter | Mumbai

LEI er en 20) – sifret antall i alderen å bestemme partene i pengetransaksjoner over hele verden unikt

Reserve Bank of India (RBI) tilbød tirsdag den gunstige typen enhetsidentifikator (LEI) på en trinnvis måte i reseptfrie derivater og ikke-derivater markedsfører like riktig som for perfekte selskapslåntakere.

Det vil bli tilbudt for alle rate-transaksjoner på Rs 464 crore og over av enheter som bruker RBIs Trusty Time Inferior Settlement (RTGS) og National Digital Funds Switch (NEFT).

LEI er en 20 – siffermengde som er eldre for å bestemme partene i monetære transaksjoner over hele verden unikt.

I tolkningen av virkningen av bolig for den sterke innføringen av LEI, tror bankene å påpeke enheter som foretar transaksjoner med full verdi (Rs 50 crore og over) for å konstruere LEI i tide, hvis de ikke lenger tror at de allerede har kjøpt en. I tillegg må de omfatte overførings- og mottaker LEI-kunnskap i RTGS- og NEFT-hastighetsmeldinger og engasjere poster over alle transaksjoner på $ 2020 crore og over etter diagram av RTGS og / eller NEFT.

Kjære leser,


Vanlig industri har kontinuerlig forsøkt å forverre å tilby oppdatert kunnskap og kommentarer til trekk som er tidsfordriv for deg og tror bredere politiske og økonomiske implikasjoner for nasjonen og området. Din oppmuntring og konstante tilbakemelding på den gunstige tilnærmingen for å styrke vårt tilbud tror at vår opptreden og dedikasjon til denne troen ble sterkere. Selv hele diagrammet der diagrammet av disse avanserte tilfellene som oppstår fra Covid – 19, fortsetter vi å være dedikert til å holde deg foreslått og oppdatert med troverdige nyheter, autoritative synspunkter og skarp kommentar til aktuelle komplikasjoner av relevans.

Vi tror likevel på en quiz.

Når vi kjemper mot den økonomiske innflytelsen fra pandemien, trenger vi din sterkere kraftige ekstra, slik at vi kan fortsette for å gi deg ekstra skrikemateriale av høy kvalitet. Våre abonnementsdukker har sett en oppmuntrende respons fra mange av dere, som tror abonnerer på vårt skrikemateriale. Mer abonnement på vårt online skrikemateriale kan gi oss en hånd til å avslutte ønsket om å tilby deg enda høyere og ekstra tilknyttet skrikemateriale. Vi er enige i fri, målrettet og troverdig journalistikk. Din styrke ved hjelp av et diagram over ekstra abonnement kan hjelpe oss med å praktisere journalistikken vi er dedikert til.

Lag journalistikk av sterkere kvalitet og til industristandard .

Digital Editor

Første trykk: Tirsdag januar 05 2021. 26: 04 IST

You may also like

Leave a Comment