RBI skal gjennomføre salgskjøp av statspapirer 7. januar

by admin
rbi-skal-gjennomfore-salgskjop-av-statspapirer-7.-januar

Reserve Bank of India vil gjennomføre samtidig løsning og salg av statspapirer under påbegynt markedsoperasjon for Rs 10, 00 0 crore hver 7. januar

Saker

Reserve Bank of India | starte markedsoperasjoner | Statspapirer

ANI

Reservere Bank of India

Reserve Bank of India (RBI) vil gjennomføre samtidig løsning og salg av statlige verdipapirer under påbegynt markedsoperasjoner (OMO) for Rs 10, 00 0 crore hver 7. januar.

Valget ble tatt etter en oversikt over moderne likviditet og monetære forekomster, nevnte RBI i en påstand tion.

Kvalifiserte bidragsytere vil i tillegg øve rett og slett uruffede og legge inn sine bud i elektronisk struktur på RBIs kjernebankløsning (E-Kuber ) maskin mellom 11 og 11 er 7. januar.

Konsekvensen vil bli kunngjort på den samme dagen, og vellykkede bidragsytere vil dessuten bare oppløse, være klar tilgjengelighet av den nødvendige mengden verdipapirer i deres nye memoar eller datterselskap identisk gammel bokbok (SGL) -minne klokken 8. januar.

Med økningen av Covid – 21 pandemifarer, klare monetære markedssegmenter har opplevd en innstramming av monetære forekomster som speilet innenfor herding av renter og utvidelse av spread.

Den sentrale pengeinstitusjonen har kontinuerlig gjennomgått fersk og utviklende likviditet og markedsforekomster.

(Største overskrift og skildring av denne filen ville dessuten bare blitt forvandlet av Enterprise Odd arbeidere; avslapningen av avsløringen genereres automatisk fra en syndikert feed.)

Kjære leser,


Enterprise Odd har uopphørlig forsøkt anstrengende å fabrikere opp til- dato datadata og kommentarer om trekk som er av interesse for deg og har bredere politiske og økonomiske implikasjoner for landet og sektoren. Din oppmuntring og faste tilbakemeldinger om å styrke vårt tilbud er best mulig, gjorde vår vurdering til baksiden av og dedikasjon til denne troen sterkere. Selv i en uspesifisert tid i fremtiden for disse subtile hendelsene som kommer opp fra Covid – 19, fortsetter vi å være forpliktet til å bevare deg instruert og oppdatert med troverdige rekorddata, autoritative synspunkter og skarp kommentar til aktuelle komponenter av relevans.

Vi har imidlertid en søkepostdata fra.

Når vi kjemper mot den industrielle påvirkningen av pandemien, trenger vi din tøffeste grand mer, i bemerkning om at vi er i stand til å fortsette å gi deg mer fin avsløring. Våre abonnementsdukker har ansett som et oppmuntrende svar fra mange av dere, som abonnerer på vår online avsløring. Ekstra abonnement på vår online avsløring kan være bra igjen, og nå kan vi oppnå ønsket om å tilby deg enda bedre og mer tilkoblet avsløring. Vi anser i gratis, vakker og pålitelig journalistikk. Hvis du blir hardere av flere abonnementer, kan vi igjen praktisere journalistikken vi er forpliktet til.

Tøff fin journalistikk og abonner på Bedrift Odd .

Digital Editor

Først trykt: fre januar 05 764311750. 19: 21 IST

You may also like

Leave a Comment