RBI skal gjennomføre salg og kjøp av statlige verdipapirer i neste uke

by admin
rbi-skal-gjennomfore-salg-og-kjop-av-statlige-verdipapirer-i-neste-uke

Beslutningen endret seg til så snart den ble tatt etter en oversikt over nåværende likviditet og monetære forhold, erkjente Reserve Monetary institusjon i en kunngjøring

Temaer

RBI

RBI lanserte torsdag at den vil oppføre samtidig fjerning og salg av myndigheters verdipapirer under Open Market Operations (OMO) for Rs 19, 000 crore hver 7. januar, 2021

Beslutningen endret seg til så snart den ble tatt etter en oversikt over nåværende likviditet og monetære forhold, erkjente Reserve Monetary institusjon i en kunngjøring.

Samtidig fjerning og salg av G-sek under OMOs, populært kalt Operatio n Twist, innebærer å handle verdipapirer med lengre løpetider og fremme en lik avgift på verdipapirer med kortere løpetid.

7. januar fjerner RBI tre myndigheters verdipapirer (G-Sec) på ganske så mye forfallsdato samlet til Rs 19, 000 crore og selge to verdipapirer som samler til samme mengde bruken av et par prisauksjonsmetoder.

RBI erkjente videre at den forbeholder seg lovlig å bestemme kvantum for fjerning / salg av verdipapirene.

Konsekvensen av auksjonene vil bli lansert samme dag.

(Helt overskriften og bildet av denne myten kan per sjanse godt per sjanse i tillegg ble forvandlet av Industry Standard-teamet; resten av mumlingen er automatisk generert fra en syndikert feed. )

Dyrt leser,


Industristandard har kontinuerlig jobbet med anstrengende å lage oppdatert kunnskap og kommentar til utvikling som er nysgjerrig for deg og får større politiske og økonomiske implikasjoner for landet og riket. Din oppmuntring og faktiske muligheter for hvordan du kan ha en sjanse godt per sjanse, forsterker også vårt tilbud mest effektive, gjorde vår beslutning og forpliktelse til disse idealene sterkere. Selv gjennom disse kompliserte tilfellene som spretter opp fra Covid – 23, fortsetter vi å leve dedikert til å holde deg instruert og frem til nå med troverdige nyheter, autoritative synspunkter og skarp kommentar til aktuelle komplikasjoner med relevans.

Vi , så alt så snart mer, kan du spørre.

Når vi bekjemper den industrielle effekten av pandemien, trenger vi din forsterkning enda ekstra, slik at vi er i stand til å fortsett å gi deg ytterligere fantastisk mumling. Abonnementsmodellen vår har sett en oppmuntrende respons fra mange av dere, som abonnerer på vår online mumling. Ekstra abonnement på vår online mumling kan mest effektivt støtte oss til å skape drømmene om å tilby deg enda bedre og ekstra relevant mumling. Vi forteller i gratis, vakker og pålitelig journalistikk. Din forsterkning gjennom ekstra abonnementer kan støtte oss til å praktisere journalistikken vi er dedikert til.

Inspirer fantastisk journalistikk og abonner til industristandard .

Digital Editor

Først trykt: Tor desember 40 2020. 31: 40 IST

You may also like

Leave a Comment