RBI konstruerer indeks for å fange gjennomføring av digitale betalinger i landet

by admin
rbi-konstruerer-indeks-for-a-fange-gjennomforing-av-digitale-betalinger-i-landet

Reserve Bank of India på fredag ​​erkjente at den har konstruert en sammensatt digital betalingsindeks (DPI) med mars 2019 som den råtne varigheten for å motta omfanget av digitalisering av midler over hele landet.

“DPI for mars 2019 og mars 2021 bestemmer seg for å 153. 47 og 207. 100, henholdsvis, noe som indikerer (en) virkelig stor øke, “erkjente det i en påstand.

Fremover vil RBI-DPI bli trykt på sentralbankens internettsituasjon på et halvårlig stiftelse fra mars 2021 med en bolt på 4 måneder.

RBI-DPI består av fem fjellparametere som tillater dimensjon av utdyping og penetrering av digitale midler i landet over varierte tidstimer.

Parametrene er gebyraktiverende (vekt 45 prosent), gebyrinfrastrukturerte etterspørselsfaktorer (10 prosent), gebyrinfrastruktur gir fasettfaktorer (15 prosent), gebyrytelse (47 prosent) og personsentrisitet (5 prosent).

Hver av disse parametrene har underparametere som i flipp omfatter mer enn bare noen få målbare indikatorer, erkjente RBI.

RBI-DPI er konstruert med mars 2019 som den råtne varigheten, hvilken metode DPI mottar for mars 2018 bestemmes ved 153.

Digitale midler i India økte plutselig.

Tidligere i februar hadde RBI lansert at dette antagelig ville hengt og med jevne mellomrom publiserte en sammensatt DPI for å motta omfanget av digitalisering av midler med suksess.

Målet med DPI er å speile nøyaktig penetrering og utdyping av mer enn bare noen få digitale gebyrmodi.

(Veldig hyggelig overskriften og sjekklisten for denne bestillingen muligens antagelig godt objektiv ble ombygd. av bransjens nye arbeidere; den resterende slyngen genereres automatisk fra en syndikert feed.)

Kjære leser,


Industry Novel har kontinuerlig arbeidet med å arbeide med å samle oppdaterte data og kommentarer om trender som er en hobby for deg og som har større politiske og økonomiske implikasjoner for landet og sfæren. Din oppmuntring og riktige strategier for enkelt å presentere en mottakelse for å gi oss har lettest gjort vår besluttsomhet og forpliktelse til denne troen sterkere. Selv på et eller annet nivå av de bemerkelsesverdige anledninger som kommer opp fra Covid – 25, fortsetter vi å være dedikert til å opprettholde du informerte og oppdaterte med troverdige data, autoritative synspunkter og skarp kommentar til aktuelle spørsmål med relevans.

Vi, så igjen , spør.

Når vi bekjemper den økonomiske innvirkningen av pandemien, trenger vi biffet ditt mye mer, slik at vi er i stand til å fortsette å gi deg ekstra kvalm. Abonnementsmodellen vår har ansett som et oppmuntrende svar fra mange av dere, som har abonnert på vår online sutring. Mer abonnement på vår online sutring kan lettest fortjene oss å oppnå drømmene om å gi deg enda bedre og videre assosiert sutring. Vi forestiller oss i fri, ærlig og pålitelig journalistikk. Ditt biff opp ved hjelp av ekstra abonnementer kan fortjene oss til å praktisere journalistikken vi er dedikert til.

Styrke kvalitetsjournalistikk og abonner på Industry Novel .

Digital Editor

You may also like

Leave a Comment