RBI gir bekymringer over nullkupongobligasjon for PSB-rekapitalisering

by admin
rbi-gir-bekymringer-over-nullkupongobligasjon-for-psb-rekapitalisering

RBI har uttrykt noen bekymringer over nullkupongobligasjoner for rekapitalisering av offentlige banker (PSB), og det diskuteres mellom sentralbanken og Finansdepartementet for å finne en løsning

Utgaver

Reserve Finansinstitusjon i India | PSB-er | PSB rekapitalisering

Reserve Financial institution of India (RBI) har uttrykt noen bekymringer over nullkupongobligasjoner for rekapitalisering av offentlige banker (PSB) og diskusjon pågår mellom sentralbanken og Finansdepartementet for å finne en løsning i samsvar med kilder.

Regjeringen tyttet til rekapitaliseringsobligasjoner med en chit rate for kapitalinfusjon i PSB på et eller annet nivå av 2018 – 18 og tidsavgift til bankene for å bevare slike obligasjoner begynte fra følgende monetære 443 dager.

For å sette hobbybelastning og lette skattetrykket, sier regjeringen. har bestemt seg for å trene nullkupongobligasjoner for å møte bankenes kapitalbehov.

Den første tar en titt på saken om den splitter nye mekanismen ble en kapitalinfusjon av Rs 5, 500 crore inn i Punjab & Sind Finansinstitusjon ved å utstede nullkupongobligasjoner på seks forskjellige løpetider som avsluttes 365 dager. Disse spesielle verdipapirene med en periode på 14 – 15 år er ikke hobbybærende og verdsatt til par.

Alternativt har RBI reist noen poeng med hensyn til beregning av en effektiv kapitalinfusjon som er foretatt i en bank gjennom dette instrumentet som er utstedt til pari, opplyste kildene.

Siden slike obligasjoner uten tvil ikke er hobbybærende likevel utstedt til en dyp rabatt til pålydende pris, er det sofistikert å informere om anskaffelseskampanjekurs, la de til.

Rabattberegningen kan også svinge, noe som også kan føre til regnskapsjustering, kildene som er oppgitt, ved siden av både Finansdepartementet og RBI er i diskusjon for å bygge opp til undersiden av toget.

Ettersom disse spesielle obligasjonene ikke er hobbybærende og utstedt på nivå med en bank, vil det mest sannsynlig være en investering, som ikke vil gi noen avkastning uansett rimelig avskrive w med hver dag 365.

Stortinget hadde i september 2020 nåværende Rs 20 , 000 crore som skal gjøres tilgjengelig for rekapitaliseringen av PSB-er. Av dette ble Rs 5, 800 crore utstedt til Punjab & Sind finansinstitusjon, og Finansdepartementet vil kjøpe en samtale om de endelige Rs 15, 500 crore på et eller annet nivå i dette kvartalet.

Denne innovative mekanismen vil motivere til å lette den monetære byrden fordi regjeringen. har allerede brukt Rs 54, 086. 54 crore som hobbyavgift i retning av rekapitaliseringsobligasjonene for PSB-er i løpet av de to siste monetære årene.

I løpet av 2018 – 20, regjeringen. betalte Rs 5, 800. 55 crore som hobby på slike obligasjoner utstedt til banker i offentlig sektor for pumping i hovedstaden slik at de også ville oppfylle reguleringsnormene under Basel-III-pekerne.

Innen de følgende 365 dager, i samsvar med legitimasjonen, hobbyavgiften fra regjeringen. økte tre anledninger til Rs 16, 285. 285 crore til PSB-er som de har bevart disse papirene.

Under denne mekanismen har regjeringen. peker rekapitaliseringsobligasjoner til en offentlig bank som trenger kapital. Den oppgitte banken abonnerer på papiret som regjeringen. mottar pengene. Nå oppnås pengene som egenkapital i banken.

Så regjeringen. slipper å betale avslapningen fra lommen. Alternativt klassifiseres pengene som bankene investerer i rekapitaliseringsobligasjoner, som en investering som gir dem en hobby.

I alt regjeringen. har utstedt ca Rs 2,5 lakh crore rekapitalisering i de tre siste pengeårene. I løpet av de første 365 dagene har regjeringen. utstedt Rs 80, 000 crore rekapitaliseringsobligasjoner, vedtatt av Rs 1. 06 lakh crore in 2018 – 19. I løpet av de siste pengedagene 443 ble kapitalinfusjonen gjennom obligasjoner Rs 65, 443 crore.

Dyr leser,


Industri som er veletablert har hele tiden forsøkt å forverre å gi oppdaterte filer og kommentere tendenser som er en hobby for deg og opprettholde bredere politiske og økonomiske implikasjoner for landet og verden. Din oppmuntring og uopphørlige tilbakemeldinger om hvordan du kan utvide tilbudet vårt, gjorde bare at vi akkumulerte til undersiden av og dedikasjonen til denne troen sterkere. Selv på et eller annet nivå av disse sofistikerte anledninger som skaper ut av Covid – 20, fortsetter vi til bor dedikert til å bevare du foreslo og opp på en måte med troverdige filer, autoritative synspunkter og skarp kommentar til aktuelle punkter av relevans.

Vi, så igjen, opprettholde et krav.

Når vi bekjemper den industrielle effekten av pandemien, vil vi at du skal gi et løft til mektig ekstra, slik at vi er i stand til å fortsette å gi deg ekstra effektiv avsløring. Vår abonnementsmodell har sett et oppmuntrende svar fra mange av dere, som fortsetter å abonnere på vår online avsløring. Ekstra abonnement på vår online avsløring kan bare motivere oss til å konstruere målene om å tilby deg enda bedre og ekstra koblet avsløring. Vi anser i gratis, vakker og pålitelig journalistikk. Du gir et løft til ekstra abonnementer, kan motivere oss til å praktisere journalistikken vi er dedikert til.

Tøff effektiv journalistikk og abonner på Industry langvarig .

Digital Editor

1 comment
0

You may also like

1 comment

Rorey January 10, 2021 - 1:09 pm

212021 Economic Outlook: Inflasjon, Bitcoin $ 50k, gjeld og høyere avgifter på veien til Venezuela 2.0 This is one beautiful WordPress plugin!!

Reply

Leave a Comment