RBI bøtelegger Bajaj Finance Rs 2,5 crore for trakassering av utvinningsagenter

by admin
rbi-botelegger-bajaj-finance-rs-2,5-crore-for-trakassering-av-utvinningsagenter

Sentral finansinstitusjon sier at firmaet har brutt en bestemt retning for å være sikker på at det er overordnet overholdelse av vakre praksis i bokstav og ånd

Saker

RBI | Bajaj Finance | restaurering av pantelån

Anup Roy | Mumbai

Den reserverte monetære institusjonen i India (RBI) har pålagt Rs 2 . 54 crore en økonomisk straff på Bajaj Finance for brudd på RBIs instruksjoner om kode om vakker praksis ( FPC) og outsourcing av kommersielle tjenester av et ikke-bankfirma.

Den sentrale finansinstitusjonen sa at Bajaj Finance brøt en “eksplisitt retning til firmaet for å være sikker på at den fulde overholdelsen av FPC i brev og ånd, “og at det ikke klarte å være sikker” på at restaureringsmeglerne ikke ty til trakassering eller skremsel av kunder som et fragment av gjeldsserien og dermed ikke fulgte de nevnte instruksjonene utstedt av RBI. Det var i tillegg vedvarende / gjentatte klager på restaurering og serieprogrammer som ble vedtatt av firmaet, ”sa den sentrale finansinstitusjonen i et varsel.

Kjære leser,


Industry Current har gjentatte ganger forsøkt tyngende å tilby oppdaterte filer og kommentarer til trekk som er av ild til deg og tilegne deg større politiske og økonomiske implikasjoner for nasjonen og miljøet. Din oppmuntring og gyldige løsninger på hvordan du kan styrke vårt tilbud tilegne seg det mest enorme, gjorde vår representant bak og dedikasjon til denne troen sterkere. Selv over hele disse avanserte tilfellene som utvikler seg fra Covid – 20, vi fortsetter å være dedikert til å bevare oppfordret deg og opp på en måte med troverdige nyheter, autoritative synspunkter og skarp kommentar til aktuelle punkter av relevans.

Vi, på den motsatte siden, får et sted fra hverandre et spørsmål til.

Når vi bekjemper den industrielle effekten av pandemien, vil vi at du skal styrke deg mer, slik at vi skal å ha valget for å fortsette å presentere deg med mer kvalitet. Vår abonnementsmodell har sett en oppmuntrende respons fra en rekke av dere, som kjøper abonnerer på vår online tale. Ekstra abonnement på vår online tale kan være en enorm hjelp for oss å oppnå drømmene om å tilby deg enda bedre og mer relevant tale. Vi forestiller oss i gratis, vakker og pålitelig journalistikk. Din styrke gjennom flere abonnementer kan hjelpe oss med å praktisere journalistikken vi er dedikert til.

Crimson kjøtt opp kvalitetsjournalistikk og

abonner på Industry Current .

Digital Editor

Først publisert: Tirsdag januar 08 2021. 20: 54 IST

You may also like

Leave a Comment