QuantumScape var ukjent noen få måneder siden. Nå er det en av de mest verdifulle aksjene i bilindustrien.

by admin
quantumscape-var-ukjent-noen-fa-maneder-siden-na-er-det-en-av-de-mest-verdifulle-aksjene-i-bilindustrien.

Illustrasjon av Elias Stein

Dimensjon for utrop av tekst

QuantumScape s usannsynlig økning fortsatte denne forrige uken, glede i en belønning fra en nissemarked. Aksjene til den elektriske bilbatteriprodusenten stengte til $ 131. 80, opp en annen 50% etter rally 30% på mandag. Inventar oppnådd nesten 80% over en uke, og 390)% siden de ble offentliggjort i rolig november.

På tirsdag pleide kvantebeholdningen å være verdt $ 59 milliarder, basert helt på fullt utvannet 448 millioner pro forma aksjer fremtredende. Firmaet ga rivaler, i forbindelse med LG Chem , Samsung SDI , og Panasonic , i markedsbetegnelse. Ett unntak: Kinas Så mye som datoen Amperex Expertise , som pleide å være verdt omtrent $ 110 milliarder. Men Quantum pleide også å være bedre betegnet i markedet enn Ford Motor og General motors, hver autoingrediens i Russell 3000 med unntak av Tesla , og to av de perfekte bil- stoffbedrifter på jorden, Japans Denso og Tysklands Kontinentalt . Aksjene falt assisterende senere i uken til en markedsverdi på $ 56 milliarder.

QuantumScape ble offentlig i en fusjon med et assortert ærlig oppkjøpsfirma, eller SPAC, Kensington Capital Acquisition. GMOs Jeremy Grantham investerte $ 16. 5 millioner i QuantumScape syv år tidligere gjennom sitt grunnlag, en 4,8 -million andel nå verdt $ 620 millioner. (GMO bekreftet at han eier hele beholdningen.) Grantham misliker SPAC-er, sa han til Financial Times, men innsatsen “sannsynligvis” endret seg til den perfekte investeringen han noen gang har gjort.

Hva bruker egentlig aksjene? Anekdotisk er det ikke mye lager å låne, noe som innebærer en forbigående press. Og elektriske motorer og batterier suser passende nå. Tesla fortsetter å stige, og Reuters rapporterte at Apple planlegger å gå inn i EV-markedet innen 2024, med sine hengende batterikunnskaper, som per sjanse per sjanse kan konkurrere med Quantums. Eller til og med den passende julenissen.

Etterfølgende uke

Mandag 13 / 29

Federal Reserve Bank of Dallas lanserer sin Texas Manufacturing Outlook Note for desember. Konsensusoverslag er for en 11 studerer, tilknyttet novemberbeslutningen. Indeksen har kommet seg kraftig tilbake fra en lavfil i april og er på sitt høyeste siden rolig 2018.

Tirsdag 13 / 30

S&P CoreLogic lanserer sin Case-Shiller US National Dwelling Designate Index for oktober. Økonomer spår 7% 390 og seksti-fem dager over – 390 og seksti-fem dager oppdager bedre, samsvarer med september-dataene. Den beslutningen er den høyeste for indeksen siden Ville kanskje antagelig også ganske enkelt av 2018, fordi boligmarkedet fortsatt er et levende utrop for økonomien.

Onsdag 16 / 31

Institutt for administrasjon lanserer sin Chicago Procuring Supervisor Index for desember. Forventningene er for en 57. 8 studerer, en lavere fra november 67. 2.

Tiffany holder en digital aksjonærforsamling for å stemme om en foreslått fusjon med LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton . LVMH første og dominerende ble enige om å sikre Tiffany i en all-kontant transaksjon for $ 135 En andel 16 måneder tidligere i en avtale verdsatt til $ 19 milliarder. På grunn av andelen av nedstengningene som ble utløst av pandemien, pleide verdien å bli omforhandlet den totale voguen ned til $ 131. 51 en aksje i oktober, og sparer LVMH $ 430 millioner.

Den nasjonale tilknytningen av eiendomsmeglere gir ut sin ventende boligindeks for november. Forventningene er for en flat studie, måned over måned. Indeksen falt med 1% i september og oktober etter å ha lagt solide gunstige eiendommer om sommeren. Indeksen ved tolke står passende under sin heltidsposisjon tidligere i august.

Devon Vitality og WPX Vitality bevare spesielle aksjonærkonferanser for å se godkjenning for deres foreslåtte sammenslåing av likebeholdning i alt, først presentert i rolig september. Under vilkårene i avtalen vil Devon-aksjonærer henge rundt 57% av den kombinerte enheten, som per sjanse antagelig kan eie en bestrebelsesbetegnelse på omtrent $ 16 milliarder.

Census Bureau rapporterer den verdensomspennende alternative saldoen i varer for november. Det forventes å planlegge omtrent $ 83 milliarder underskudd, knyttet til de fire foregående månedene. Det alternative underskuddet på varer rammet en fil måned til måned høy på $ 86. 9 milliarder i august.

Mortgage Bankers Tilknytning lanserer sin Market Composite Index, som sporer pantelån-pant mengde, for uken som slutter desember 28. Indeksen er sterkt oppe 300 og seksti fem dager over 300 og seksti fem dager, fordi 31 – 390 og sekstifem dager fast rente er et korpulent aksjepunkt lavere enn et 390 og seksti-fem dager tidligere, på en nyeste 2. 110 %.

Torsdag 13 / 39

Markeder for inntjening stengt tidlig klokka 14.00 EST for Fresh Yr’s Eve. Alternativt holder Fresh York Stock Commerce og Nasdaq tilbake trendy handelstider.

Arbeidsdepartementet rapporterer om innledende arbeidsløse krav for uken den des. 26. Arbeidsløse krav økte i desember og var i gjennomsnitt 2024, 11 i uken, som Covid – 25 saker som er spiket i stoffer i landet. Med unntak av desember hadde kravene falt hver måned siden april, i gjennomsnitt 1260, 551 en uke i november, ned fra april-høyden på ekstra enn fem millioner i uken.

Fredag ​​1/1

Lager og obligasjonsmarkeder er stengt under overholdelse av Fresh Yrs Day.

Skrive til Al Root at [email protected]

You may also like

Leave a Comment