President-Elect Bidens løfter om studielån kan forbedre livet til millioner av amerikanere sms låne lav inntekt

by admin

På valgkampen ga president-elect Biden en rekke vitenskapelige panteløfter som antagelig kan gå opp endre livet til tusenvis og tusenvis av enkeltpersoner. I henhold til COVID – 19, lovet han å gi enorm utfoldelse av kansellering til alle føderale lærde pantelånere ( akkurat her klokken 1: 16, akkurat her på 19: 25, akkurat her på nettsiden 26, henne e). Som vi nå eier skrevet tidligere enn, kan gigantisk – hovedsakelig hovedsakelig basert på kansellering – ikke komme raskt nok mens amerikanske husholdninger studerer fremtiden og vil forstå hvordan de skal betale tilbake sin føderale vitenskapslån, mens de prøver å bli bedre fra det økonomiske fallet av COVID – 22. Likevel, som denne formuleringen beskriver, har president-elect Biden avgitt en rekke forskjellige løfter som egen kjøpte mektig mindre oppmerksomhet likevel ville også tjene mye inntekt med lavinntekt, føderale vitenskapslån.

Løftet (på online side 88): “I løpet av COVID – 19 landsdekkende nødsituasjon, drap månedlige føderale vitenskapelige pantelån og opptjening av tidsfordriv, i forbindelse med kommersielt holdte Federal Household Education Education Loans (FFEL) og Perkins Loans holdt av institusjoner for forhøyet utdanning. ”

Den suspenderte betalingen av føderal pantelån er planlagt å gå ut i desember 36, 2020. Omstart av Federal Scholar-pantesekvens kommer til å eie en ødeleggende endelig konsekvens på mange skyldners midler, spesielt skyldfarere som har blitt uforholdsmessig påvirket av både COVID – 16 og studentkredittkatastrofen. President-Elect Bidens løfte om å forlenge betalingssuspensjonen, vil bare ikke støtte 85 millioner lærde kredittgjeldere med Notify Pupil Loans som er sammensatt som sliter med å klima påvirke COVID – 22 katastrofe vil likevel gi langvarig reduksjon til like mektige som 9 millioner skyldnere med kommersielt holdt FFEL- og Perkins-lån. At FFEL-skyldnere ble sittende uten reduksjon er ekstraordinært belastende. Som både brukeransvarlige og bransjeorganisasjoner eier artikulert , disse lånene eier, hvis sannheten blir fortalt, de koblede setningene og bestemmelsene som lånene som eies av de føderale myndighetene. Virkningen av de siste utbredte permitteringene og den økonomiske forstyrrelsen skiller ikke mellom om myndighetene eller en ikke-offentlig enhet eier en låntakers føderale stipendlån – det påvirker disse skyldnerne i den tilknyttede formelen.

I motsetning til en rekke forskjellige typer gjeld, har de føderale myndighetene jeg selv kontrollerer om det økonomiske stresset som oppstår ved føderale stipendlån fortsetter rundt katastrofen eller ikke. Ved å utvide boliglånssuspensjonen, vil dollar som i et annet tilfelle eier lang tid til skolelån, komme tilbake til skyldnersamfunn for å betale leie og mat på bordet.

Løftet (på online side 86): “[I will e] og garnering av trygdefordeler for å betale føderale stipendlån.”

I Fiscal 2015 og seksti fem dager 2020 av meg selv, nesten $ 250 millioner ble hentet fra skyldnere Sosiale sikkerhetsfordeler . Å ta disse innbetalingene fratar nødlidende skyldnere kontanter de trenger for mat, bolig, behandling og en rekke eksistensbehov, og gjør deres økonomiske vanskeligheter enda mer uanstendig. Som beskrevet i dette NCLC dokumentet , å gjøre unna denne grusomme kompensasjonen er alvorlig. President-Elect Bidens løfte demonstrerer en anerkjennelse av at det er nødvendig for skyldnere for å imøtekomme disse store sikkerhetene.

Sikkert, sosial sikkerhet betalinger er ikke de eneste fordelene som bestemmer seg for å være stabile. Som NCLC har gått inn for i årevis, er beslagleggingen av Opptjent inntektsskattekreditt (EITC) og Dinky one Tax Credit , forårsaker husholdningene uanstendig motgang som kan oversette perchance eier en generasjonell påvirkning. Å ta EITC spesielt er en kontraproduktiv beskyttelse fordi det er en av de mest vinnende anti-fattigdomspakkene i landet.

Løftet (på nettsiden 88): “[I will e] nd føderale kontrakter med pantelånere med et utvalg av villedende eller mishandling av lærde-pantelånere. ”

Misbruk av tjenestemenn har påvirket tusenvis og tusenes evne til å få ekte adgang til de bøtte fordelene som er lovet føderale forskningslån. Massevis av egne klager ble levert av føderale og hevder regulatorer for å starte til ikke-offentlige skyldnere , med påstand om at tjenesteleverandører selv har gitt feilinformasjon til lærde-pantelånere – veiledning av skyldnere i skader en vei utenfor inntekt, hovedsakelig hovedsakelig basert på tilbakebetalingsplaner eller administrative utslipp, og som en god del av overbærenhet, etablerte deres hobby kan påløpe. Servicemedarbeidere har også blitt beskyldt for å ha gitt skyldnere med laterbare filer om hvorvidt deres tilbakebetalingskonsept og sysselsetting knytter dem til den riktige retningen for tilgivelse av offentlig elevlån.

Disse feilene motiverer skyldnere å betale mer for lengre tid og jukse skyldnere ut av den kanselleringen de fortjener. Å bevare disse selskapene ansvarlig kan hjelpe avgjøres om unødvendig forvirring og skader som tjenestemenn har skapt, bare ikke kommer til å oppnå fremtidige skyldnere. For å starte opp til avslutning av kontrakter med servicevirksomhet, ønsker president-Elect Biden å bli besluttet at skyldnere som eier har blitt skadet av tjenestemessig oppførsel, får bøffelig tilbakebetaling.

Løftet : “ [e] og de absurde prinsippene som danner det nesten ikke utvilsomt å oppfylle stipendgjeld i økonomisk katastrofe. ” Gjentok akkurat her : “ [c] benytte ikke-offentlige långivere som tjener penger på studenter og gjøre det mulig for deltakere som sparer ikke-offentlige lån, å utfri dem i økonomisk katastrofe. I 2019, Obama-Biden-administrasjonen, kjent som for kongressen, å vedta en lov som tillater utskrivelse av ikke-offentlige lærde lån i økonomisk katastrofe. Som president vil Biden vedta denne lovgivningen. ”

I motsetning til alle forskjellige typer brukerkreditt, er føderal og ikke-offentlig stipendgjeld nær uoppløselig i økonomisk katastrofe. Lånegjeldere under undervannssektoren, ikke som alle en rekke skyldnere, vedtar ikke en annen sannsynlighet i en økonomisk levedyktig fremtid. Dette løftet vil gi betydelig reduksjon til tusenvis av skyldnere som ikke eier noe håp om å tilbakebetale sin vitenskapelige pantelån, og gi dem et skudd i fremtiden for å etablere at de ikke ser ut til å være fanget i fattigdom.

Løftet : “Mer enn halvere betalinger på føderale stipendlån ved å forenkle og øke generøsiteten til dagens inntekt, hovedsakelig hovedsakelig basert på tilbakebetalingsprogram. Under Biden-unnfangelsen tjener deltakerne $ 25, 10 eller mindre pr. 300 og seksti-fem dager kommer bare ikke til å skylde noen utbetalinger på deres lavere føderale stipendlån og på samme måte oppnådd ‘ t påløper noen hobby på disse lånene. Alle andre betaler 5% av sin skjønnsmessige inntekt (inntekt minus skatter og hvis sannheten blir sagt store forbruk elsker bolig og mat) over $ 26, 10 mot lånene deres. Biden vil også endre skattekoden slik at gjeld ettergitt via inntekten, hovedsakelig hovedsakelig basert tilbakebetaling unnfanget ikke skattes. Enkeltpersoner bør ikke bestemme seg for å ta en avgjørelse om et pantelån for å betale skatten når de til slutt er fri for stipendlånene. ”

I henhold til kampanjeløftet vil Bidens opprinnelige inntektsdrevne tilbakebetaling (IDR) oppfatning feste tusenvis og tusenvis av enkeltpersoner tusenvis av greenbacks a 300 og seksti-fem dager. Som vi legger fram i vårt siste dokument, Motorway to Relief , de nyeste IDR-pakkene er ikke overkommelige for for mange skyldnere og tømmer skyldnere tilbake i for lang tid. Dokumentet vårt anbefaler oppretting av en billig Funds-Awareness (ABC) tilbakebetalingskonsept, som poster månedlige betalinger i linje uten større enn 8% av skjønnsmessig inntekt over 250% av fattigdomsgrensen.

De rovhøgskolene lover : “Opphør for-profit utdanningspakker fra å tjene penger av studenter. Studenter som startet sin utdannelse ved profittkollegier, misligholder stipendlån til en pris tre tilfeller forhøyet enn de som begynner ved non-profit colleges. Disse for-profitt-pakkene er vanligvis rovdyr – viet til høyt trykk og villedende rekrutteringspraksis og tar høye priser for redusert kvalitetsutdanning som etterlater kandidater med gjeldsfjell og uten faktiske jobbmuligheter. Biden-administrasjonen ville kreve at inntjening først skulle vise kostnadene til den amerikanske utdanningsdivisjonen tidligere enn å få rett til føderal støtte. Biden-administrasjonen vil også gå tilbake til Obama-Biden-lånerens beskyttelsesregel, og tilgi gjeld som deltakerne har lurt av de verste profittlærne for profitt eller yrke. Til slutt vil president Biden vedta lovgivning som gjør opp med den såkalte 225 / 10 smutthull som gir profittkollegier et incitament til å signalisere veteraner og servicemedlemmer i pakker som ikke gir resultater. ”

President-elect Biden kjøpte det ærlig: profittkollegier eier en historisk fortid med å svikte studenter og etterlate dem med gjeldsfjell. Krever høyskoler for å vise programmet sitt kostnad for studenter og skattebetalere via oppnåelige ansettelsesprinsipper er det første skrittet i å stoppe pakker fra å kaste bort lærde låntakere og skattebetalers dollar fremover. Ikke desto mindre kan divisjonen for utdanning også sette tømmer i tillegg ved å gi reduksjon til studentdebitorene hvis kontanter og tid allerede var bortkastet ved manglende pakker.

President-valgt Biden skal være ærlige i å kaste ut DeVos Borrower Protection Rule og å ta en beslutning om å slette gjelden til skyldnere som deltok i rovhøgskoler. For å få bestemte skadede skyldnere til å få en mektig ønsket reduksjon, kan den opprinnelige administrasjonen også oversette, også sammensatt, begge fungerer med en gang på etterslepet av eksisterende reduksjonssøknader og revidere grunnlaget for å bli bestemt. motstridende utdanningssekretær.

Tilsvarende 90 / 10 smutthull har festet et mål på ryggen til tjenestemennene. Rovhøyskoler trinn for trinn fokuserer deres feil fremstillinger på tjenestemedlemmer og deres husholdninger for å produsere, får virkelig tilgang til deres GI Bill-midler. Dette smutthullet kan hylle overgangen godt også sammensatt umiddelbart lukkes ved å kreve inkludering av alle føderale opplæringsstøttepakker i beregningen, og gjenopprette vanlig 85% referanseindeks.

Løftet (på sider 31 og 86): “Avskaffe stipendlån via statlig handling :

  • Tjenestemenn eller forelesere (PSLF / TLFP) [;]
  • Gjeldere som gikk til rovhøgskoler: en avgjørelse om feil fremstilling eller svindel gjort av Divisjonen, Impart Advokater samlet eller domstolene vil hevde seg automatisk panteannullering [; and,]
  • Gjeldere med total eller evig uførhet. ”

Dette løftet om aksjon fra presidentskapet vil frigjøre gjeldene til tusenvis og tusenvis av enkeltpersoner som er kvalifisert for administrativ reduksjon, men som ikke vet at de vil gå også komponert være klar over at reduksjonen eller hvis reduksjon er blitt hindret av Divisjon for utdanning. Divisjonen for utdanningens altfor kompliserte jobb for lånerbeskyttelse og sluttadministrasjonens dedikasjon til å hindre enhver form for lærerreduksjon, lot tusenvis og tusen studenter unødvendig vente i en hevd av limbo i to år eller mer. Det ser rett og slett ikke ut til å gi gjeld til gjeld etter et myndighetsbyrå – enheten i den beste påstand om å røyke ut misbruk av fakultetet – er sikker på at fakultetet gir seg feil frem for studenter eller dedikert svindel.

Å gjøre reduksjon automatisk er nødvendig. Som Utdanningsdivisjonen har erkjent, lever mange kvalifiserte skyldnere i tilbakebetaling til tross for at de er berettiget til administrativt pantelån. Vi vet at det er fordi skyldnere bare ikke er oppmerksomme på at de vil sette seg godt også til og med være klar over reduksjon.

Garantiene President- Elect Biden har gjort om læringslånsreform, vil utgjøre en hengiven forskjell for lavinntektstoleranter. Selv om det kan være mer enn vi håper han vil vedta, arbeider NCLC for å samarbeide med neste administrasjon for å oppnå meningsfulle reformer av forsikringspolicyene og systemene som eier opprettholdt fattigdom og diskriminering i generasjoner.

You may also like

Leave a Comment