President-Elect Bidens løfter om studielån kan forbedre livet til millioner av amerikanere sms låne lav inntekt

by admin
president-elect-bidens-lofter-om-studielan-kan-forbedre-livet-til-millioner-av-amerikanere-<a-href="https://norge-finans.com/"-target="-blank">sms-lane</a>-lav-inntekt

På valgkampen ga president-elect Biden en annen av elevlån som vil endre liv til hundrevis av hundrevis av amerikanske borgere. I henhold til COVID – 22, lovet han å presentere enorme -fold annullering til alle føderale lån til boliglån ( her klokka 1: 10, her kl. 19: 22, her på side 26, henne e). Når vi har skrevet tidligere enn, kan bergig-i hovedsak basert kansellering ikke komme tilstrekkelig når amerikanske husholdninger treffer fremtiden og nåde hvordan de vil betale tilbake sin føderale elevlån mens de prøver å skaffe seg effektivt fra det økonomiske fallet av COVID- 22. Likevel, som dette innlegget beskriver, har president-valgt Biden gitt en annen av andre løfter som har fått verdig mye mindre hensyn likevel ville i tillegg betydelig inntekt lavinntekt føderale elevlåntakere.

Løftet (på side 88): “For intervallet til COVID – 19 nasjonal nødsituasjon, avskaffe månedlige føderale elevlån og inntjening av glød, sammen med kommersielt holdte føderale familielån (FFEL) og Perkins-lån som holdes av institusjoner med økt utdanning. ”

Den føderale suspensjonen for betaling av boliglån er planlagt å rase ut i desember 36,

. Omstart av føderal elevlån vil ha en ødeleggende effekt på mange låntakers betalingsområde, spesielt låntakere av farger som har blitt uforholdsmessig påvirket av hver COVID – 19 og elevkredittkatastrofen. President-Elect Bidens løfte om å forlenge betalingssuspensjonen, vil ikke lenger være lettest for 85 millioner elevlåntakere med Verbalize Scholar-lån som fremdeles sliter med å tåle effekten av COVID – 25 katastrofe, vil likevel presentere forrige reduksjon på grunn av så verdig som 9 millioner låntakere med kommersielt holdt FFEL og Perkins-lån. At FFEL-låntakere ble stående uten reduksjon er i det vesentlige frustrerende. Som hver eneste forbrukeradvokat og bedriftsorganisasjon har artikulert , disse lånene har i sannhet de samme setningene og bestemmelsene fordi lånene som eies av den føderale regjeringen. Virkningen av de siste hyppige permitteringene og økonomiske forstyrrelsene ville ikke skille mellom om regjeringen eller en ikke-offentlig enhet eier en låntakeres føderale elevlån eller ikke – det påvirker disse låntakerne i den samme formelen.

Ikke lenger som andre gjeldsstiler, den føderale regjeringen alene kontrollerer om det økonomiske stresset som oppstår ved føderale elevlån fortsetter på et tidspunkt snart katastrofen eller ikke lenger. Ved å utvide boliglånssuspensjonen, vil penger som i et annet tilfelle vil ha lenge tidligere til elevlånfond returnere til låntakersamfunn for å betale husleien og få mat på bordet.

Løftet (på side 86): “[I will e] og garnering av sosiale sikkerhetsfordeler for å betale føderale elevlån.”

Bare i ett år 2020 alene, med hilsen til $ 225 millioner ble en gang hentet fra låntakere Sosiale sikkerhetsfordeler . Å ta disse midlene frata nødlidende lånere kontanter de ønsker for mat, bolig, medisiner og andre livsbehov, og gjør deres økonomiske vanskeligheter verdig ekstra rå. Som beskrevet i denne NCLC filen , å utrydde denne nådeløse forskyvningen er vesentlig avgjørende. President-Elect Bidens løfte demonstrerer en anerkjennelse av at det er nødvendig for låntakere å være klare til å imøtekomme dette behovet for å ha midler til å skaffe sikkerhet.

Sikkert, sosialt Sikkerhetsfond er ikke lenger de beste fordelene som i tillegg fremdeles vil være hederlige. Som NCLC har gått inn for i årevis, er beslagleggingen av Opptjent inntektsskattekreditt (EITC) og Runt one Tax Credit , forårsaker husholdningene grove vanskeligheter som godt kan ha en generasjonseffekt. Å ta spesielt EITC er en kontraproduktiv politikk, da den er en av de mest verdifulle anti-fattigdomsprogrammene i landet.

Løftet (på side 88): “[I will e] og føderale kontrakter med pantelånere med en mønster for villedende eller mishandling av elevlåntakere. ”

Feil oppførsel fra tjenestene har påvirket hundrevis av hundrevis av krefter til å komme inn i de vanskelige fordelene som er lovet føderale lån til lån. En rekke rettssaker er anlagt av føderale og samtale regulatorer like effektivt som ikke-offentlige låntakere , med påstand om at tjenesteleverandører har gitt feilinformasjon til elevlåntakere – styring av låntakere i skade fjernt fra inntektsbasert kompensasjonsplaner eller administrative utslipp, og i sin tålmodighet kan putten deres glede påløpe. Servicere har i tillegg blitt beskyldt for å gi låntakere falske kunnskaper om hvorvidt kompensasjonsdesign og ansettelser ikke lenger skiller dem fra seg for Public Scholar Mortgage Tilgivelse.

Disse feilene skyldes låntakere å betale ekstra for lengre tid og jukse låntakere ut av den kanselleringen de fortjener. Å bevare disse selskapene ansvarlig vil også kunne konstatere at den unødvendige forvirringen og skadeservicemedarbeiderne har skapt ikke lenger kommer til å oppnå fremtidige låntakere. Så effektivt som å avslutte kontrakter med servicevirksomhet, ønsker president-Elect Biden å konstruere fast bestemt på at låntakere som har blitt skadet av tjenestemessig oppførsel får dristig restitusjon.

Løftet : “ [e] og finn de absurde tipsene som konstruerer det med hensyn til at det ikke lenger er sannsynlig at det skal løses elevlån i kapittel. ” Gjentatt her : “ [c] slå ned på ikke-offentlige långivere som tjener på fakultetets studenter, og la folk som beholder ikke-offentlige lån, utføre dem i kapittel. I 2019 oppfordret Obama-Biden-administrasjonen Kongressen til å plyndre retningslinjer som tillater utslipp av ikke-offentlige elevlån i kapittel. Som president vil Biden konstruere disse retningslinjene. ”

Ikke lenger som alle andre stiler av forbrukskreditt, er føderal og ikke-offentlig elevlån med hensyn til ikke-avskaffelig i kapittel. Låntakere til undervannselever, i motsetning til alle andre skyldnere, opphører ikke lenger å ha en 2d-sannsynlighet i en økonomisk levedyktig fremtid. Dette løftet vil medføre en kraftig reduksjon for hundrevis av låntakere som oppfinner ikke lenger har noe håp om å betale tilbake lånelånet til elevene, noe som gir dem et skudd i fremtiden når de ikke lenger sitter fast i fattigdom.

Løftet : “Ekstra enn halvering av midler på føderale studenterlån ved å forenkle og øke generøsiteten til dagens inntektsbaserte kompensasjonsprogram. Under Biden-designen tjener folk $ 25, 10 eller mye mindre per år kommer ikke lenger til å skylde penger på deres lavere føderale studielån, og i tillegg påløper ikke noe glød på disse lånene. Alle andre betaler 5% av sin skjønnsmessige inntekt (inntekt minus skatter og behov for å beundre bolig og mat) over $ 25, 10 mot lånene sine. Biden vil i tillegg veksle avgiftskoden i hjelp som gjeld ettergitt gjennom det inntektsbaserte kompensasjonsdesignet som ervervet, ikke skal skattlegges. Amerikanske statsborgere skal ikke trenge å ta opp et pantelån for å betale skatten etter at de til slutt er fri for elevlånene sine. ”

I tråd med kampanjeløftet vil Bidens uvanlige inntektsdrevne kompensasjon (IDR) -design tildele hundrevis av hundrevis av amerikanske borgere hundrevis av dollar i året. Som vi legger ut i vår mest oppdaterte fil, Aspect road to Relief , de mest oppdaterte IDR-programmene er overkommelige for for mange låntakere og plyndrer låntakere i kompensasjon for for lange. Vår fil anbefaler innføring av et kompensasjonsdesign med moderat pris Funds-Wide Awake (ABC), som setter måned til måned midler hovedsakelig basert på ikke ekstra enn 8% av skjønnsmessig inntekt over 250% av fattigdomsgrensen.

Rovskolene lover : “Avslutt ordninger for inntektsutdanning fra å tjene penger av fakultetsstudenter. Studenter som begynte på utdanningen ved høyskoler, betaler sine elevlån til betaling tre ganger økt enn folk som åpner på høyskoler uten inntekt. Disse inntektsprogrammene er vanligvis rovdyr – viet til høyt drevne og villedende rekrutteringspraksiser og tar betalt økte kostnader for å redusere fin utdanning som etterlater kandidater med fjellgjeld og uten passende jobbmuligheter. Biden-administrasjonen ville kreve at inntekt først skulle avdekke sin verdi for det amerikanske opplæringsdepartementet raskere enn å få kvalifisering for føderal abet. Biden-administrasjonen vil i tillegg gå tilbake til Obama-Biden-lånerens beskyttelsesregel, og tilgi gjelden som holdes av folk som ble lurt av de verste inntektsgivende høyskolene eller okkupasjonsprofittørene. Før eller siden vil president Biden lage retningslinjer som utrydder den såkalte 90/10 smutthull som gir skoler til inntekt et incitament til å registrere veteraner og servicemedlemmer i programmer som ikke gir resultater. ”

President-Elect Biden kjøpte det pålitelig: inntektsskoler har en historisk tidligere om sviktende studenter og etterlater dem med gjeldsfjell. Å kreve at skolene avdekker sitt program verdt for studenter og skattebetalere gjennom lønnsomme sysselsettingstips er trinn ett i å stoppe programmer fra å kaste bort elevlåntakere og skattebetalers penger fremover. Ikke desto mindre kan opplæringsdepartementet i tillegg fremdeles plyndre ytterligere ved å gi reduksjon til elevlåntakere hvis tid og penger allerede var bortkastet av sviktende programmer.

President-valgt Biden er i tillegg pålitelig til å kaste ut DeVos Borrower Protection Rule og å bestemme seg for å kansellere gjelden til låntakere som gikk på rovskoler. Å konstruere fastslått at det som skadet låntakere oppnådde verdig reduksjon, den uvanlige administrasjonen i tillegg kunne fremdeles fremdeles hver eneste handling med en gang i etterslaget av nåværende reduksjonsapplikasjoner og revidere grunnlaget for å konstruere, bestemte at at at låntakerne kan stole på Ikke bli stymied av en motstridende opplæringssekretær.

I en identisk mote , 90 / 10 smutthull har satt et mål på ryggen til tjenestemennene. Rovskoler viser vanligvis nysgjerrighet til deres feil fremstillinger på tjenestemedlemmer og deres husstander for å gjøre oppføring i GI Bill-midlene. Dette smutthullet kan i tillegg fremdeles raskt lukkes ved å kreve å inkludere alle føderale akademiske abet-programmer i beregningen, og gjenopprette det autentiske 85% referanse.

love (på sider 31 og 86): “Mordelånelån gjennom regjeringens bevegelse:

  • Tjenestemenn eller forelesere (PSLF / TLFP) [;]
  • Låntakere som gikk på rovskoler: en avgjørelse om uriktig fremstilling eller svindel gjort av avdelingen, Grunt Advokater eller domstolene vil plassere av automatisk pantelån avbestilling [; and,]
    • Låntakere med full eller permanent inhabilitet. ”

    Dette løftet om govt-bevegelse vil utløse de skyldige pengene til hundrevis av hundrevis av amerikanske borgere som er kvalifisert for administrativ reduksjon, likevel som begge ikke vet at de i tillegg fortsatt søke om den reduksjonen eller hvis reduksjon er blitt hindret av Department of Training. Department of Training’s altfor raffinerte lånerforsvarsoppgave og den endelige administrasjonens dedikasjon til å hindre alle stiler av elevreduksjon har igjen hundrevis av hundre fakultetsstudenter unødvendig klare i en samtale av limbo i to år eller ekstra. Det er unødvendig å innfri låntakere i gjeld etter en regjering byrå – enheten i fineste stand til å røyke ut misbruk av høyskoler – har bestemt at høyskolen feilaktig presenterte seg for studenter eller dedikert svindel.

    Å gjøre reduksjon automatisk er alvorlig. Fordi Institutt for opplæring har erkjent, lever mange kvalifiserte låntakere i kompensasjon uten referanse til å være berettiget til administrativt pantelån. Vi vet at dette er fordi låntakere rett og slett ikke lenger sover og at de i tillegg til og med vil søke om reduksjon.

    Løftene president- Elect Biden har laget på boliglånsreformen ville konstruere en kolossal kontrast til lavinntektslånelåntakere. Selv om det kan være ekstra at vi håper han vil opphøre, ber NCLC om å samarbeide med neste administrasjon for å nærme seg meningsfulle reformer av forsikringspolicyene og programmene som har evigvaret fattigdom og diskriminering i generasjoner.

You may also like

Leave a Comment