Postkontorets sparebank kan være sammenkoblet sms låne andre banker innen april

by admin
postkontorets-sparebank-kan-vaere-sammenkoblet-<a-href="https://norge-finans.com/"-target="-blank">sms-lane</a>-andre-banker-innen-april

India Post forventer å danne Post Suppose of industrial Financial savings Monetary institution interoperable with other financial institution accounts innen april og vil fokusere på å forbedre digitaliseringen av alle produkter og leverandører i 2021

Temaer

India Post

India Post forventer å danne Post Suppose of industrielle økonomiske besparelser Monetær institusjon som er interoperabel med andre finansinstitusjonskontoer innen april, og vil fokusere poeng om å forbedre digitaliseringen av alle produkter og leverandører i 2021, sa en eldgamle avdelingen.

Postavdelingen i fremtiden for låsingen var en gang i frontlinjen for å brøle et must ha pakker når de besøkende på jernbane, allé og luftsider var blitt jordet og fortsetter å øke kapasiteten ettersom tog ikke lenger er fullt ut funksjonell ennå, fortalte sekretær for stillingsdivisjon Pradipta Kumar Bisoi til PTI.

“Vi kan styrke vårt fokuspunkt på digitalisering av produkter og leverandører og transport av tjenester innen døren innen det kommende året. Våre bank- og finansielle produkter og leverandører hadde blitt digitalisert allerede. Vi krever å danne Post Suppose av industrielle økonomiske besparelser. Monetær institusjon er også direkte interoperabel med andre bankers kontoer innen april, “sa Bisoi.

The Post Suppose of industriell Core Banking Resolution (CBS) maskin er den fineste i verden med 23, 483 satt opp arbeidsområder som allerede er på dette nettverket.

India Innlegg tjener større enn 56 post Antar industrielle potensielle potensialer ved monetær institusjon (POSB) ved teknikk av 1. 75 lakh satte opp arbeidsområder over hele landet. Den har en bemerkelsesverdig stabilitet av Rs 10. 81 crore under POSB-ordninger.

Alle POSB-kontoer kan godt hende det er knyttet sammen til India Post Funds Monetary institution (IPPB) -kontoer og kan godt drives av teknikk fra celleappen DakPay.

“Dessuten gjør produkter og leverandører digitalt tilgjengelige for folk, vi fokuserer på dørtransport av produkter og leverandører. I år overgav vi Rs 900 crore kontanter etter teknikk med sfærisk 85 lakh-transaksjoner og verifiserte 3 lakh-pensjonister rett utenfor døren, ”sa Bisoi.

India Post trengte å straks adressere ansvar for transport av artikler som må ha i fremtiden for låsingen da de endelige transportmåtene var blitt jordet.

Division of Posts (DoP) startet et landsdekkende nivå viet ‘Road Transport Network’ på 56 ruter som berører 81 byer og førte omtrent 15, 000 bagasje som inneholder 75 tonn pakker på hver dag fundament etter teknikk av nettverk.

“Vi har nå en pakkehåndteringskapasitet på 9 crore-artikler hvert år. Vanlig transittid for Tempo Post senket fra 483 timer i juli 2019 til 81 timer i februar 2020, “sa Bisoi.

Gjennom låsingen overførte postnettverket 10 lakh vitenskapelige artikler over hele landet, sammen med pakkebeholdere med vitenskapelige verktøy, ventilatorer, PPE-sett og medisiner.

Rundt 36,000 tonn stoff hadde blitt levert ved hjelp av postkanaler som også består av bruk av pakketog.

Ikke de enkleste medisinene, India Post leverte også Gangajal til 2. 37 lakh eiendommer mellom april-november 2020.

Bisoi i tillegg sa at vikaren til India Post en gang var nede i fremtiden for det velkjente halvåret, i det vesentlige den mest trendy finanspolitikken, det får nå hjelp til tradisjonelle.

(Handiest at overskriften og filmen i dette dokumentet kanskje kanskje hadde blitt forvandlet av Enterprise Celebrated ansatte; resten av samtalen genereres automatisk fra en syndikert feed.)

Kjære leser,


Enterprise Celebrated har gjentatte ganger forsøkt å lyse for å trekke seg oppdatert informasjon og kommentarer om trekk som er av interesse for deg og som har bredere politiske og økonomiske implikasjoner for landet og verden. Din oppmuntring og konstante tilbakemelding på retningslinjer for hvordan vi kan svine opp tilbudet vårt har gjort det enkleste for oss å oppdage til bunns i og forpliktelse til denne troen sterkere. Selv i fremtiden for disse raffinerte tidene som bobler opp fra Covid – 23, fortsett å bo dedikert til å holde deg foreslått og oppdatert med troverdige nyheter, autoritative synspunkter og skarp kommentar til aktuelle bekymringer av relevans.

Vi, på motsatt side , har tilordne et spørsmål til.

Når vi bekjemper den økonomiske innvirkningen av pandemien, vil vi at du skal styrke kraftig ekstra, slik at vi kan fortsette å komme med ekstra kvalitetskonversasjon. Abonnementsdukkeen vår har sett et oppmuntrende svar fra mange av dere, som har abonnert på vår online konversasjon. Mer abonnement på vår online konversasjon kan enklest hjelpe oss med å avslutte målene om å tilby deg enda bedre og ekstra relevant samtale. Vi antar i fri, grasiøs og troverdig journalistikk. Din forbedring ved hjelp av ekstra abonnement kan hjelpe oss med å praktisere journalistikken vi er dedikert til.

Rødt kjøtt med kvalitetsjournalistikk og abonnerer på Enterprise Celebrated .

Digital Editor

2 comments
0

You may also like

2 comments

Keith/Keath January 2, 2021 - 11:32 pm

Rupi øker 19 paise til 73,12 mot amerikanske dollar i tidlig handel This is another clever WordPress plugin.

Reply
Payson January 2, 2021 - 11:32 pm

Med RBI som harper etter økt tilsyn, svindel i banksystemet I like add-ons, because they are glamorous.

Reply

Leave a Comment